2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gebe okulu Zübeyde hanıma gidenler için mi canım ,ikili testi ben kendi doktorumda yaptırdım sonuçlar iyi çıkınca hiç başka doktora yaptırmadım aynı ense burun kalınlığına bakıp kan testi yaparlar heralde iki tane gerek yok bence canım kendin bilirsin tabi

Farklı yerlere çekmek değil de herkes çok endişeli canım o yüzden öyle olmuştur. Benden sana tavsiye internette başım ağrıyor diye bile araştırma çünkü insanı strese sokuyor gereksiz bilgiler.. Tabiiki paylaşım yap burda bir şeylerimizi paylaşmak için varız. Hepimiz bir can taşıyoruz kimse kimseyi kırmadan geçirelim bu dönemi güzelce :))[/QUOTE]
Anladım canım oyke olur inşallah

Canım tekrar hoş geldin :)
13 den sonra azalıyor baya canım biraz daha sabır.. hoş geldin buarada :)
Anlamadım ben iki kez mi ikili test yaptıracaksın ?
İkili tarama testi böyle mi oluyor kızlar sonucu haftaya randevum var ozaman gösterebilcem fazla anlamıyorum nasıl sonuçlar ??
Bana değerlerin normal gibi geldi ama tabi tam bilemiyorum

Bende katılmak isterim gebe okuluna ama ne yapmam gerekli acaba canım ?

Beraber gidelim canım gebe okuluna :))

Kesinlikle şans işi randevum 14.10 du ben 13.40 gibi gittim hemen girdim doktor da özeldeki gibi değildi tabi ama itici de değildi

Ben de doktoruma yaptırmak istiyorum aslında nasıl olduğunu bilmediğim için kararsız kaldım canım. Ben kayıt oldum işte 1 ay sonra gidicem gebe okuluna benim gözlemlediğim takibini orda yaptırmadan da gidebilirsin gibi geldi

Bende katılmak isterim gebe okuluna ama ne yapmam gerekli acaba canım ?
Canım ben muayene oldum ilk kez beni yönlendirdiler ama bence direkt de gidilebilir bi sormak lazım

freyahel doğum gününüz kutlu olsun, sağlık, huzurlu upuzun güzel bir ömrünüz olsun

Merhaba hanımlar,
kiminizin ilk bebeği ilk heyecanı, kiminizin 2. belki 3. bebeği, hepiniz yavrularınıza sağlıkla kavuşmak için heyecanla bekliyorsunuz, burada tabii ki aklınıza takılan, endişe duyduğunuz şeyleri de paylaşacaksınız ama bunu yaparken birbirinizi korkutmadan yapmalısınız.

Okuduğu yorumlarla endişelenen hanımlar, sizde korktuğunuzu dile getirirken kırmayın olur mu?
Sizin bedenleriniz bebeklerinizi koruyor, annem bana hamileyken ayağı takılıp 7-8 basamaklı merdivenlerden karnının üzerine düşmüş, doğum sırasında bir sürü olumsuz şeyler yaşanmış ama bakın sapasağlam ve sağlıklı bir şekilde aranızdayım, doktorlarınıza merak ettiğiniz, endişe ettiğiniz herşeyi sorun ama kendi kendinizi çok da panikletmeyin olur mu

Hepinizin heyecanı da bebekleri için telaşı da aynı, inanıyorum ve diliyorum ki her biriniz mis kokulu meleklerinize sağlıkla kavuşacaksınız, içinizi ferah tutun, olumsuz düşünceleri kafanızdan atıp pozitif düşünün.

Sağlıklı hamilelikler diliyorum, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

Canım tekrar hoş geldin :)

13 den sonra azalıyor baya canım biraz daha sabır.. hoş geldin buarada :)

Anlamadım ben iki kez mi ikili test yaptıracaksın ?

Bana değerlerin normal gibi geldi ama tabi tam bilemiyorum
Hoş buldum cnm çok sağol cvbn için Allahım kolaylık versin herkeze

Ooo (şimdilik) cımbızsız Münişim gelmiş hoş gelmiş
Bende uyarıyorum ama başka arkadaslar korkmasın diye yoksa benım ıcın sıkıntı yok ama bızde dıkkat ederiz tabi.. :)

Tesekkur ederımmm güzel dileklerin pozitif yorumun için

Kızlar biri yazmıştı buraya hatırlayamadım kimdi, bebeğin ense kalınlığı ölçümüne göre cinsiyet tahmini :)

Kaç olunca kız yada erkek deniliyordu?

kızlar doktordan geldim çok değişik bir doktora denk geldim cinsiyeti için kesin erkek mi dedim doktor onu kimse bilemez erkek diyoruz pipisi oluyor ama ergenlik dönemi adet olabiliyor erkek görünümlü diyebiliriz dedi ne dicemi şaşırdım töbe estafirullah Allah sağlıklı evlat versin ömrümde böyle bi cinsiyet söyleme şekli görmedim

Tövbe bismillah canım o doktor muydu emin misin ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…