Anlamıyorum canım ama inş sonuçların çok iyi çıkmıştırİkili tarama testi böyle mi oluyor kızlar sonucu haftaya randevum var ozaman gösterebilcem fazla anlamıyorum nasıl sonuçlar ??
Gebe okulu Zübeyde hanıma gidenler için mi canım ,ikili testi ben kendi doktorumda yaptırdım sonuçlar iyi çıkınca hiç başka doktora yaptırmadım aynı ense burun kalınlığına bakıp kan testi yaparlar heralde iki tane gerek yok bence canım kendin bilirsin tabiArkadaşlar özellikle Bursa için fikir olsun diye yazmak istedim . Genel takiplerim özel hastanede yapılıyor zaten ben gebelik kaydımın oluşturulması için geçen hafta Tıp fakültesine bugün de Zübeyde hanım doğumevine gittim . İkisinde de randevu saatimde işlerim bitti ve çıktım hiç gereksiz sıra beklemedim bu olumlu yanlarından tabi . Tıptaki doktor kadındı ve hiç beğenmedim tavrını esneye esneye ultrason bakıyor falan gıcık oldum Zübeyde hanımdaki doktor emekliliğe yakın bir erkekti daha babacandı en azından itici değildi . İkisi de ultrason kağıdın vermeditıp için detaylı tahlillerinin yaptırmak hoşuma gitti Zübeyde hanım için de gebe okulu varmış görevli kişiyle görüştükten hoşuma gitti 4. Aydan sonra oraya başlayacağım
İkili test için 12sinde tıpta 22sinde kendi doktorumda randevum var ben ikisini de yaptırmak istiyorUm siz ne dersiniz ikiliyi yaptıranlar?
Farklı yerlere çekmek değil de herkes çok endişeli canım o yüzden öyle olmuştur. Benden sana tavsiye internette başım ağrıyor diye bile araştırma çünkü insanı strese sokuyor gereksiz bilgiler.. Tabiiki paylaşım yap burda bir şeylerimizi paylaşmak için varız. Hepimiz bir can taşıyoruz kimse kimseyi kırmadan geçirelim bu dönemi güzelce :))[/QUOTE]Canım zaten internet ten arastirmadan önce doktora soracaktım soramayinca 3 hafta sonra gideceğim diye internet e bakayım bari dedim zaten herşeye de inanmıyorum öyle burada da siz doktorlarımıza sordunuz mu böyle bir bilgi var diye paylastim ama farklı yerlere cekildi zaten çok paylaşım yapmıyorum yapmamda artik
Canım tekrar hoş geldin :)Herkese merhabalar... Ben sayfanın eskilerindenim aslında ama daha sonra hem yaşadığım birkaç sıkıntıdan hem de bu sayfada bazı okuduklarımdan olumsuz etkilendiğim için girmedim çünkü herkesin dediği gibi hayatimizin en kaygılı süreci belki de bu süreç hele ki ilk deneyimse ve kaygılı bı yapınız varsaama tabi ki zaman ilerledikçe herşey yoluna girdikçe kaygılar azalıyor o yuzden geri geldim tekrar aranızdayım
biraz geriden okuyayım dedim ve yine iyi niyetle de yazılmış olsa okuduğum bişey den rahatsız oldum ama Allah'tan doktoruma bunu sormuştum o yuzden içim rahattı diğer arkadaslar icin de bunu paylasmak istedim, doktorum anatomik olarak yatabildigin sürece sıkıntı yok çocuk hala leğen kemiklerinin arasında yani güvende zaten biraz daha büyüdüğünde yatamayacaksın dedi benim gibi kaygili arkadaslara bilgi olsun istedim
Ve geriye donuk okuyunca gordumduckling basın sağolsun Allah sana sabır versin inşallah
freyahel doğumgününün kutlu mutlu olsun
13 den sonra azalıyor baya canım biraz daha sabır.. hoş geldin buarada :)Slm güzel anne adayları öncelikle hepimiz için sağlıklılı sıhatli bi gebelik süreci diliyorum. Aranıza yeni katıldım 10+3 günlük hamileyim sürecim zor geçiyo 6.hafta başlayan bulantılarım hafifleyerek devam etmekle beraber 10gündürde tükürük sorunum var ağzımdaki kötü tatdan dolayı tükürüğümü de yutamz oldum gün boyu kovayla oturmak kadar kötü bişe yok ayrıca yatmaktada zorlanıyorum yan yatıyorum göğsümün arasında bi sıkışma uyutmuyo beni yüz üstü de uyuyamıyorum aranızda benim gibi olan var mı varsa kaçıncı haftada atlattınız bu sıkıntılarınızı lütfen yardım
Anlamadım ben iki kez mi ikili test yaptıracaksın ?Arkadaşlar özellikle Bursa için fikir olsun diye yazmak istedim . Genel takiplerim özel hastanede yapılıyor zaten ben gebelik kaydımın oluşturulması için geçen hafta Tıp fakültesine bugün de Zübeyde hanım doğumevine gittim . İkisinde de randevu saatimde işlerim bitti ve çıktım hiç gereksiz sıra beklemedim bu olumlu yanlarından tabi . Tıptaki doktor kadındı ve hiç beğenmedim tavrını esneye esneye ultrason bakıyor falan gıcık oldum Zübeyde hanımdaki doktor emekliliğe yakın bir erkekti daha babacandı en azından itici değildi . İkisi de ultrason kağıdın vermeditıp için detaylı tahlillerinin yaptırmak hoşuma gitti Zübeyde hanım için de gebe okulu varmış görevli kişiyle görüştükten hoşuma gitti 4. Aydan sonra oraya başlayacağım
İkili test için 12sinde tıpta 22sinde kendi doktorumda randevum var ben ikisini de yaptırmak istiyorUm siz ne dersiniz ikiliyi yaptıranlar?
Bana değerlerin normal gibi geldi ama tabi tam bilemiyorumİkili tarama testi böyle mi oluyor kızlar sonucu haftaya randevum var ozaman gösterebilcem fazla anlamıyorum nasıl sonuçlar ??
Bende katılmak isterim gebe okuluna ama ne yapmam gerekli acaba canım ?Arkadaşlar özellikle Bursa için fikir olsun diye yazmak istedim . Genel takiplerim özel hastanede yapılıyor zaten ben gebelik kaydımın oluşturulması için geçen hafta Tıp fakültesine bugün de Zübeyde hanım doğumevine gittim . İkisinde de randevu saatimde işlerim bitti ve çıktım hiç gereksiz sıra beklemedim bu olumlu yanlarından tabi . Tıptaki doktor kadındı ve hiç beğenmedim tavrını esneye esneye ultrason bakıyor falan gıcık oldum Zübeyde hanımdaki doktor emekliliğe yakın bir erkekti daha babacandı en azından itici değildi . İkisi de ultrason kağıdın vermeditıp için detaylı tahlillerinin yaptırmak hoşuma gitti Zübeyde hanım için de gebe okulu varmış görevli kişiyle görüştükten hoşuma gitti 4. Aydan sonra oraya başlayacağım
Canim ben sonucumu daha almadim pek bilgim yok ama degerlere bakilirsa her sey normal görünüyor.İkili tarama testi böyle mi oluyor kızlar sonucu haftaya randevum var ozaman gösterebilcem fazla anlamıyorum nasıl sonuçlar ??
Beraber gidelim canım gebe okuluna :))Gebe okulu Zübeyde hanıma gidenler için mi canım ,ikili testi ben kendi doktorumda yaptırdım sonuçlar iyi çıkınca hiç başka doktora yaptırmadım aynı ense burun kalınlığına bakıp kan testi yaparlar heralde iki tane gerek yok bence canım kendin bilirsin tabi
Freckless ben de sırf kaydim olsun diye gitmistim Zübeyde Hanım'a bir kez ama ben hiç memnun kalmadım hem yoğunluk hem sıra bekleme hem de ilgisizlik yaşadım demek bu işler de şans işi ilk ve son oldu yani o gidişim de ((
Ben de doktoruma yaptırmak istiyorum aslında nasıl olduğunu bilmediğim için kararsız kaldım canım. Ben kayıt oldum işte 1 ay sonra gidicem gebe okuluna benim gözlemlediğim takibini orda yaptırmadan da gidebilirsin gibi geldiGebe okulu Zübeyde hanıma gidenler için mi canım ,ikili testi ben kendi doktorumda yaptırdım sonuçlar iyi çıkınca hiç başka doktora yaptırmadım aynı ense burun kalınlığına bakıp kan testi yaparlar heralde iki tane gerek yok bence canım kendin bilirsin tabi
Canım ben muayene oldum ilk kez beni yönlendirdiler ama bence direkt de gidilebilir bi sormak lazımBende katılmak isterim gebe okuluna ama ne yapmam gerekli acaba canım ?
Bizim durumumuz farklı canım 3 doğu 1 batı yapıp yurtdışı görevimiz var oyle olunca ancak 12 seneyi bulucakAyy kıyamam sana canım benim neden 12 sene var ya doğu görevi o kadar uzun değilki.
Detay bilmediğim için yapılır mı yapılmaz mı onu sordum canım iki randevu da var devlet ve özel kararsız kaldım sanırım özele yaptırcamAnlamadım ben iki kez mi ikili test yaptıracaksın ?
Anladığım kadarıyla Gayet iyi çıkmış canım riskin çok çok az tebrikler :)İkili tarama testi böyle mi oluyor kızlar sonucu haftaya randevum var ozaman gösterebilcem fazla anlamıyorum nasıl sonuçlar ??
Hoş buldum cnm çok sağol cvbn için Allahım kolaylık versin herkezeCanım tekrar hoş geldin :)
13 den sonra azalıyor baya canım biraz daha sabır.. hoş geldin buarada :)
Anlamadım ben iki kez mi ikili test yaptıracaksın ?
Bana değerlerin normal gibi geldi ama tabi tam bilemiyorum
Aynen canım araştıralım onu aynı zamana kayıt olalım bizde :))Beraber gidelim canım gebe okuluna :))
Ooo (şimdilik) cımbızsız Münişim gelmiş hoş gelmişfreyahel doğum gününüz kutlu olsun, sağlık, huzurlu upuzun güzel bir ömrünüz olsun
Merhaba hanımlar,
kiminizin ilk bebeği ilk heyecanı, kiminizin 2. belki 3. bebeği, hepiniz yavrularınıza sağlıkla kavuşmak için heyecanla bekliyorsunuz, burada tabii ki aklınıza takılan, endişe duyduğunuz şeyleri de paylaşacaksınız ama bunu yaparken birbirinizi korkutmadan yapmalısınız.
Okuduğu yorumlarla endişelenen hanımlar, sizde korktuğunuzu dile getirirken kırmayın olur mu?
Sizin bedenleriniz bebeklerinizi koruyor, annem bana hamileyken ayağı takılıp 7-8 basamaklı merdivenlerden karnının üzerine düşmüş, doğum sırasında bir sürü olumsuz şeyler yaşanmış ama bakın sapasağlam ve sağlıklı bir şekilde aranızdayım, doktorlarınıza merak ettiğiniz, endişe ettiğiniz herşeyi sorun ama kendi kendinizi çok da panikletmeyin olur mu
Hepinizin heyecanı da bebekleri için telaşı da aynı, inanıyorum ve diliyorum ki her biriniz mis kokulu meleklerinize sağlıkla kavuşacaksınız, içinizi ferah tutun, olumsuz düşünceleri kafanızdan atıp pozitif düşünün.
Sağlıklı hamilelikler diliyorum, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
Ooo (şimdilik) cımbızsız Münişim gelmiş hoş gelmiş
Bende uyarıyorum ama başka arkadaslar korkmasın diye yoksa benım ıcın sıkıntı yok ama bızde dıkkat ederiz tabi.. :)
Tesekkur ederımmm güzel dileklerin pozitif yorumun için
evet canım sonucun gayet iyi çıkmış Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasıp etsinİkili tarama testi böyle mi oluyor kızlar sonucu haftaya randevum var ozaman gösterebilcem fazla anlamıyorum nasıl sonuçlar ??
kızlar doktordan geldim çok değişik bir doktora denk geldim cinsiyeti için kesin erkek mi dedim doktor onu kimse bilemez erkek diyoruz pipisi oluyor ama ergenlik dönemi adet olabiliyor erkek görünümlü diyebiliriz dedi ne dicemi şaşırdım töbe estafirullah Allah sağlıklı evlat versin ömrümde böyle bi cinsiyet söyleme şekli görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?