2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tövbe bismillah canım o doktor muydu emin misin ? :)
evet ne dicemide bilemedim yani erkek görünüyor dime dedim evet dedi birde bebeğin ultrasonda midesi siyah mesaneside siyah görünüyor öyle mi oluyor acaba şimdiye kadar görmemiştik öyle doktor bn problem görmedim dedi ama o açıklamadan sonra kafam karıştı değişcem galiba doktoru

tam benim aradığım doktor

Bu baş ağrısıyla sınavım ne zaman son bulacak benim acaba ????Bitkisel olarak da çare yok,bir tane Parol içtim artık Mune çok teşekkür ederiz,çok saol,seviyoruz seni

Ben de bilemedim şimdi doktoru :) siyah görünüyordu sanki.

Şaşkınlıkla okuyorum

Ben bu ultrasyon görüntü kalitelerini hiç anlamıyorum ya ;burda 3 tane arkadaşın ki resmen full hd kalitesindeydi,hatta renkli ultrasyon görüntüsü bile vermişlerdi.Eğer devletse ,ben de devlete gittiğimde bu şekilde ultrasyon kağıdı vermişlerdi,Bebek nerde onu bile anlamamıştım.Ama özelse gittiğin yer bence bir daha düşün,ne güzel görüntüler veriyorlar

Tahmin söylemedi bende nasıl anlıyorlar bilmiyorum :) M melegim32

evet görüntüler çok iyi deil bi de video çekmiştim ordan resim aldım dha da kötü oldu :) ama devlet hastanesinindi bu görüntüler 2 li test için gitmiştim bugün.. hala kalp atışını bile dinletmedi o yuzden özelden randevu alıcam zaten :):)

Bu baş ağrısıyla sınavım ne zaman son bulacak benim acaba ????Bitkisel olarak da çare yok,bir tane Parol içtim artık Mune çok teşekkür ederiz,çok saol,seviyoruz seni

Çok geçmiş olsun, doktorlarınıza danışmak şartıyla hamilelikte yaşadığınız baş ağrıları için enseye birkaç dakikalık soğuk kompres yapabilirsiniz, ağrı hafifleyene kadar bu işlemi tekrarlayabilirsiniz, nane yağını şakaklara sürebilirsiniz, bol su tüketimi tabii günlük su limitini aşmadan, ılık bir duş, bulunduğunuz ortamı havalandırmak baş ağrısına iyi gelebilir, bitki çayları da fayda edebiliyor lakin hamilesiniz hamilelikte bitki çayları yarardan çok zarar getirebilir diye şunu için bunu için diyemiyorum, gebelikte diş ağrısı çekenler varsa onlar da karanfil yağını danışsın doktoruna, yazdım ama lütfen bu doğal yöntemleri mutlaka doktorunuza danışın, valla sonra beni vicdan azabından öldürürsünüz

Gözün aydın canım. Doktor bir tahmin yapmadı mı? Ben anlamıyorum ama hissettiğim erkek :) Bu arada ben de 12+2 de gidicem ikili için demekki böyle görücem bebeğimi.

tahmin yapmadı hamile oldugumdan beri erkek olucakmış gbi geliyor aslında kızım olsun istiyorum ama bakalım :)

Kızlar biri yazmıştı buraya hatırlayamadım kimdi, bebeğin ense kalınlığı ölçümüne göre cinsiyet tahmini :)

Kaç olunca kız yada erkek deniliyordu?
Kızlar birşey sorucam size ; doğruluğunu bilmiyorum bana da arkadaşım dedi.Allah korusun down sendromlu olmadığı sürece ;erkeklerde daha kalın,kızlarda daha ince çıkarmış.Ben 11+1’de ikili taramamı yaptırdım ;1.2 mm çıktı ve bana erkek dedi.@kraliçe86 arkadaşımız 11+6’da yaptırmış ense kalınlığı 1 mm çıkmış ve ona da kız demişler.Siz de yazarmışsınız ?
sassygirll

Detay bilmediğim için yapılır mı yapılmaz mı onu sordum canım iki randevu da var devlet ve özel kararsız kaldım sanırım özele yaptırcam
Canımm devlette de yaptırabilirsin . Sadece 2 keze gerek yok bence çnkü 4 tüp kan veriyosun benim ertesi gün hala başım dönüyordu
Kızlar biri yazmıştı buraya hatırlayamadım kimdi, bebeğin ense kalınlığı ölçümüne göre cinsiyet tahmini :)

Kaç olunca kız yada erkek deniliyordu?
Ya ben de ikilideki beta değeri 50 nin altındaysa kız üstündeyse erkek die okudum bi de onu karşılatıralım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…