evet ne dicemide bilemedim yani erkek görünüyor dime dedim evet dediTövbe bismillah canım o doktor muydu emin misin ?:)
kızlar doktordan geldim çok değişik bir doktora denk geldim cinsiyeti için kesin erkek mi dedim doktor onu kimse bilemez erkek diyoruz pipisi oluyor ama ergenlik dönemi adet olabiliyor erkek görünümlü diyebiliriz dedi ne dicemi şaşırdım töbe estafirullah Allah sağlıklı evlat versin ömrümde böyle bi cinsiyet söyleme şekli görmedim
evet ne dicemide bilemedim yani erkek görünüyor dime dedim evet dedibirde bebeğin ultrasonda midesi siyah mesaneside siyah görünüyor öyle mi oluyor acaba şimdiye kadar görmemiştik öyle doktor bn problem görmedim dedi ama o açıklamadan sonra kafam karıştı değişcem galiba doktoru
yaaaaaa
Şaşkınlıkla okuyorumkızlar doktordan geldim çok değişik bir doktora denk geldim cinsiyeti için kesin erkek mi dedim doktor onu kimse bilemez erkek diyoruz pipisi oluyor ama ergenlik dönemi adet olabiliyor erkek görünümlü diyebiliriz dedi ne dicemi şaşırdım töbe estafirullah Allah sağlıklı evlat versin ömrümde böyle bi cinsiyet söyleme şekli görmedim
teşekkür ederim cevabınız içinBen de bilemedim şimdi doktoru :) siyah görünüyordu sanki.
Merhaba teyzelerim 12+2 olmuşuz :) 3 gün önden gidiyor
İkili test 1.3mm çıktı, kan sonucunu haftaya alıcam simdilik hersey yolunda.
Cinsiyett tahmini olann var mı ?
Eki Görüntüle 2212762 Eki Görüntüle 2212763 Eki Görüntüle 2212764 [/QUOTE
Bende bir türlü nub dan nasıl biliyorlar onu çözemedim nasıl oluyor ki nerden anlasilir acaba doktor herhangi birşey söylemedi mi
Ben bu ultrasyon görüntü kalitelerini hiç anlamıyorum ya ;burda 3 tane arkadaşın ki resmen full hd kalitesindeydi,hatta renkli ultrasyon görüntüsü bile vermişlerdi.Eğer devletse ,ben de devlete gittiğimde bu şekilde ultrasyon kağıdı vermişlerdi,Bebek nerde onu bile anlamamıştım.Ama özelse gittiğin yer bence bir daha düşün,ne güzel görüntüler veriyorlarMerhaba teyzelerim 12+2 olmuşuz :) 3 gün önden gidiyor
Eki Görüntüle 2212762 Eki Görüntüle 2212763 Eki Görüntüle 2212764
Ben bu ultrasyon görüntü kalitelerini hiç anlamıyorum ya ;burda 3 tane arkadaşın ki resmen full hd kalitesindeydi,hatta renkli ultrasyon görüntüsü bile vermişlerdi.Eğer devletse ,ben de devlete gittiğimde bu şekilde ultrasyon kağıdı vermişlerdi,Bebek nerde onu bile anlamamıştım.Ama özelse gittiğin yer bence bir daha düşün,ne güzel görüntüler veriyorlar
Bu baş ağrısıyla sınavım ne zaman son bulacak benim acaba ????Bitkisel olarak da çare yok,bir tane Parol içtim artık Mune çok teşekkür ederiz,çok saol,seviyoruz seni
Gözün aydın canım. Doktor bir tahmin yapmadı mı? Ben anlamıyorum ama hissettiğim erkek :) Bu arada ben de 12+2 de gidicem ikili için demekki böyle görücem bebeğimi.
tahmin yapmadı hamile oldugumdan beri erkek olucakmış gbi geliyor aslında kızım olsun istiyorum ama bakalım :)
Önumde mail acik oturuyorum : (
Kızlar birşey sorucam size ; doğruluğunu bilmiyorum bana da arkadaşım dedi.Allah korusun down sendromlu olmadığı sürece ;erkeklerde daha kalın,kızlarda daha ince çıkarmış.Ben 11+1’de ikili taramamı yaptırdım ;1.2 mm çıktı ve bana erkek dedi.@kraliçe86 arkadaşımız 11+6’da yaptırmış ense kalınlığı 1 mm çıkmış ve ona da kız demişler.Siz de yazarmışsınız ?Kızlar biri yazmıştı buraya hatırlayamadım kimdi, bebeğin ense kalınlığı ölçümüne göre cinsiyet tahmini :)
Kaç olunca kız yada erkek deniliyordu?
Canımm devlette de yaptırabilirsin . Sadece 2 keze gerek yok bence çnkü 4 tüp kan veriyosun benim ertesi gün hala başım dönüyorduDetay bilmediğim için yapılır mı yapılmaz mı onu sordum canım iki randevu da var devlet ve özel kararsız kaldım sanırım özele yaptırcam
Ya ben de ikilideki beta değeri 50 nin altındaysa kız üstündeyse erkek die okudum bi de onu karşılatıralım mıKızlar biri yazmıştı buraya hatırlayamadım kimdi, bebeğin ense kalınlığı ölçümüne göre cinsiyet tahmini :)
Kaç olunca kız yada erkek deniliyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?