2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben Hacettepe hastanesinden aldım ikili tarama da full hd kalitesindeydi,özelse zaten hiç para vermeyin bence,arkadaşlar nub filan iyi anlıyorlar ben daha bebeğin nerde olduğunu anlayamadım
Benim haftam erken henuz diye birsey demedim. Ama 2 hafta sonra ikili test var o zaman soyleyecegim. Bosuna bu kadar para vermem hic yoktan

Geçmiş olsun canım sen o Demir ilacını hala kullanıyor musun ? Benimde geçmişti bulantı kusmalarım onunla tekrar başladı. Buhğn doktoru aradım kontrole kadar kullanma şurup yazarız dedi.
Demir ilacını doktor banada yazdı bi gün içtim mahvoldum halbuki bulantın azalınca iç demişti bu kadar etki edeceğini düşünemedim

O zaman bu iyi gibi alayim ben bunu madem. : )
Sen bilirsin de bir biberon ve iki emzik Alman yeterli olur başlangıç için ;3 aylık olunca zaten emzikleri ve biberon başlıklarını değiştireceğiz.Yeni doğan başlığı akışkan değil;ama diğer başlıklar 1 numaradan başlayacak.Bence 1 tane biberon yeterli olur,bir de cam alma

Benim haftam erken henuz diye birsey demedim. Ama 2 hafta sonra ikili test var o zaman soyleyecegim. Bosuna bu kadar para vermem hic yoktan
İlerde de güzel bir anı,hatıra kalması için ben ultrasyon resimlerini de saklıyorum.Albüm yapacağım,simsiyah ultrasyon resimlerini napıyım

Tam onu dusundum fazla bunlar galiba diye.
Aa neden cam almayayim cam daha iyi olmaz mi ki

Ya bu benim kız ,karşı komsuma söylemiş hamile olduğumu markette ki kaseyer kızlara da söylemiş zaten geçen haftalar da babası kılıklı ağzında iki kelime tutamıyor ya
Ya söyleeeer sevınmısssss cocugummm benım kız avm de bagrıyorduu bılıyormusunuz benım kardesım olcak dıye hatta parka gitmiştik bebek vardı bızımde böyle bebegımız olcak demişti

Gecmis olsun canim bende kullandim progestan cok uzun bir süre daha yeni yenı biraktim. Rabbim bebislerimizi korusun insallah sen de kendine dikkat et agir is yapma fazla uzun yürüme canim

Tam onu dusundum fazla bunlar galiba diye.
Aa neden cam almayayim cam daha iyi olmaz mi ki
Alacağın biberonun başlığını değiştirip ilerde de kullanabilirsin.Bebek kendisi birşeyler içmek isterse;yere düşse kırılır,kendi kafasına vurabilir vb.Ayrıca plastik dediysem de çok kaliteli plastiklerden ,için rahat birşekilde kullanabilirsin.

Ya söyleeeer sevınmısssss cocugummm benım kız avm de bagrıyorduu bılıyormusunuz benım kardesım olcak dıye hatta parka gitmiştik bebek vardı bızımde böyle bebegımız olcak demişti
Çok fenalar ya
Benim kızım geçen sene kasiyer dedi ki , İdil senin kardeşin ne zaman olucak annen sana kardeş yapsın soyle annene dedi , döndü kıza annem bebek yapmayı bilmiyor ki dedi ay nasıl utanmistim kasa da dolu erkek

Hem vezir ediyor beni, hem rezil ya

İlerde de güzel bir anı,hatıra kalması için ben ultrasyon resimlerini de saklıyorum.Albüm yapacağım,simsiyah ultrasyon resimlerini napıyım
Onu yapmayi ben de dusunuyorum siyah miyah insallah bundan sonrakiler renkli olsunda o degilde bu zamana kadar sormak niye aklima gelmedi ki benim

Hani hep cam daha saglikli diye duyuyoruz ya ondan sordum.ama tabi bu markanin plastigide pet sise su plastigi degildir : ))
Belki en miniginden hani belki emmez diye sut vermelik bir tane cam alirim sonra ihtiyaca gore alinir biberon depolamamk lazim haklisin.cok tesekkur ederim

Yerim ben onu tatlı minnoşşş herseyi biliyorlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…