Benim haftam erken henuz diye birsey demedim. Ama 2 hafta sonra ikili test var o zaman soyleyecegim. Bosuna bu kadar para vermem hic yoktanBen Hacettepe hastanesinden aldım ikili tarama da full hd kalitesindeydi,özelse zaten hiç para vermeyin bence,arkadaşlar nub filan iyi anlıyorlar ben daha bebeğin nerde olduğunu anlayamadım
Bak ben bu lafta iyi niyet aramam :)) gerçi samimiyetine bağlı o insanla ama verilecek cevap değilEe ne var sana mi soracagiz dediler zaten : ))
Link atar mısın acaba
Tabi ki canım seve seve
Demir ilacını doktor banada yazdı bi gün içtim mahvoldum halbuki bulantın azalınca iç demişti bu kadar etki edeceğini düşünemedimGeçmiş olsun canım sen o Demir ilacını hala kullanıyor musun ? Benimde geçmişti bulantı kusmalarım onunla tekrar başladı. Buhğn doktoru aradım kontrole kadar kullanma şurup yazarız dedi.
Sen bilirsin de bir biberon ve iki emzik Alman yeterli olur başlangıç için ;3 aylık olunca zaten emzikleri ve biberon başlıklarını değiştireceğiz.Yeni doğan başlığı akışkan değil;ama diğer başlıklar 1 numaradan başlayacak.Bence 1 tane biberon yeterli olur,bir de cam almaO zaman bu iyi gibi alayim ben bunu madem. : )
Ayyy yerim ben onu ya,kaç yaşında ?Ya bu benim kız ,karşı komsuma söylemiş hamile olduğumumarkette ki kaseyer kızlara da söylemiş zaten geçen haftalar da babası kılıklı ağzında iki kelime tutamıyor ya
4 buçukAyyy yerim ben onu ya,kaç yaşında ?
İlerde de güzel bir anı,hatıra kalması için ben ultrasyon resimlerini de saklıyorum.Albüm yapacağım,simsiyah ultrasyon resimlerini napıyımBenim haftam erken henuz diye birsey demedim. Ama 2 hafta sonra ikili test var o zaman soyleyecegim. Bosuna bu kadar para vermem hic yoktan
Tam onu dusundum fazla bunlar galiba diye.Sen bilirsin de bir biberon ve iki emzik Alman yeterli olur başlangıç için ;3 aylık olunca zaten emzikleri ve biberon başlıklarını değiştireceğiz.Yeni doğan başlığı akışkan değil;ama diğer başlıklar 1 numaradan başlayacak.Bence 1 tane biberon yeterli olur,bir de cam alma
YaYa bu benim kız ,karşı komsuma söylemiş hamile olduğumumarkette ki kaseyer kızlara da söylemiş zaten geçen haftalar da babası kılıklı ağzında iki kelime tutamıyor ya
Allah bağışlasın benim yiyenim de 3,5 yaşında.Benimkinden için ;”Teyte erkek değilse ben oynayamam onunla “dedi4 buçuk
Gecmis olsun canim bende kullandim progestan cok uzun bir süre daha yeni yenı biraktim. Rabbim bebislerimizi korusun insallah sen de kendine dikkat et agir is yapma fazla uzun yürüme canimKanamam geldiilk kez oldu koşa koşa doktora gittik ultrasonda bi sıkıntı görmedi çok şükür kanama alanı yok gece falan artar rengi açık olursa diye progestan verdi . Elleri kolları oynuyordu içim rahatladı
Alacağın biberonun başlığını değiştirip ilerde de kullanabilirsin.Bebek kendisi birşeyler içmek isterse;yere düşse kırılır,kendi kafasına vurabilir vb.Ayrıca plastik dediysem de çok kaliteli plastiklerden ,için rahat birşekilde kullanabilirsin.Tam onu dusundum fazla bunlar galiba diye.
Aa neden cam almayayim cam daha iyi olmaz mi ki
Çok fenalar yaYasöyleeeer sevınmısssss cocugummm benım kız avm de bagrıyorduu bılıyormusunuz benım kardesım olcak dıye hatta parka gitmiştik bebek vardı bızımde böyle bebegımız olcak demişti
Erkek demi :))))Allah bağışlasın benim yiyenim de 3,5 yaşında.Benimkinden için ;”Teyte erkek değilse ben oynayamam onunla “dedi
Onu yapmayi ben de dusunuyorum siyah miyah insallah bundan sonrakiler renkli olsunda o degilde bu zamana kadar sormak niye aklima gelmedi ki benimİlerde de güzel bir anı,hatıra kalması için ben ultrasyon resimlerini de saklıyorum.Albüm yapacağım,simsiyah ultrasyon resimlerini napıyım
Hani hep cam daha saglikli diye duyuyoruz ya ondan sordum.ama tabi bu markanin plastigide pet sise su plastigi degildir : ))Alacağın biberonun başlığını değiştirip ilerde de kullanabilirsin.Bebek kendisi birşeyler içmek isterse;yere düşse kırılır,kendi kafasına vurabilir vb.Ayrıca plastik dediysem de çok kaliteli plastiklerden ,için rahat birşekilde kullanabilirsin.
Yerim ben onu tatlı minnoşşş herseyi biliyorlar yaaaÇok fenalar ya
Benim kızım geçen sene kasiyer dedi ki , İdil senin kardeşin ne zaman olucak annen sana kardeş yapsın soyle annene dedi , döndü kıza annem bebek yapmayı bilmiyor ki dediay nasıl utanmistim kasa da dolu erkek
Hem vezir ediyor beni, hem rezil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?