2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ahaha yerim ya harika bayildim isiririm ben onu.

Benim koca kazigimda kalabalikta karnimi seviyor belli olsun anne abla olacagim diye

Avent Cam agır ya ben bır pembe uzunlardan bır de ufak olandan aldım emzırdıgım ıcın bana onlar yetmişti... hatta onları attım bır daha kullanılmaz cunku yenısını alıcam...

ahaha yerim ya harika bayildim isiririm ben onu.

Benim koca kazigimda kalabalikta karnimi seviyor belli olsun anne abla olacagim diye
Yaaaa
Kız çocukları anaç oluyor işte , bir de hava atmaları yok mu diğer çocuklara beni bitiriyor ... Maşallah senin prenses de çok iyi bir abla olacak hissediyorum bunu

Yaaaa
Kız çocukları anaç oluyor işte , bir de hava atmaları yok mu diğer çocuklara beni bitiriyor ... Maşallah senin prenses de çok iyi bir abla olacak hissediyorum bunu
O hava atmalari eglenceli olan.
Valla simdilik iyi ilerde su bezi verir misin diyince banane dogurmasaydin demezse malum ergenlikte guldur guldur geliyor

Ben kızımda ne biberon aldım , ne de emzik :) bu sefer de almam gibi. Evdeydim zaten dayadım memeyi ... Mama falan vermedim zaten hiç , sütüm vardı. Bu bebişte durum neyi gösterir bilmem ama benim için doğumdan sonra ki iş belki biberon , emzik işi .

Ayyyy masallah insallah benim bebisde satla uyumlu olur bu gittigimde 1 haftalik bir farkimiz var şuan o degilde benim bagirsaklar zaten calismiyor kesin bende göremem
İnşallah...Şişkinlik için bol bol ılık su içmemi söylemişti doktorum.Sana da öneririm.

Onu yapmayi ben de dusunuyorum siyah miyah insallah bundan sonrakiler renkli olsunda o degilde bu zamana kadar sormak niye aklima gelmedi ki benim
Ben hepsini sakladım renkliler sıyahlar hepsı hatta bunla hep kıyasladım. Sonuclar bıle duruyor :)
kızımın ayrıntılı da olan renklısınde kı goruntusu suan aynııııı kızım. Hatta demıslerdı hokka gıbı burnu dıye goz yapısı burnu herseyı aynı o usg fotosu ıle... :) hatta yapıskanlı fotoların hepsii... bununda her anını saklıcam:) ilerde anı olur...

Aaa dogru dimi sen onu yaptirmistin ben de arastiracagim onu ya su ikili bir gecsin de bakalim devlet hastaneleri yapiyormu peki canim ?
Kız Allah korusun o testi neden yaptırıyorsun?o testi tüp bebek olan arkadaşlar bir de ikili tarama testi sonucu yüksek çıkan kişiler yaptırıyor freyahel testinin sonucunun da iyi çıkmasına çok sevindim,sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

Uff almiyorim ben biberon unutmusum herseyi karmasik geliyor hepsi simdi
Al al ama öyle takıma gerek yok bence :)
Eşim atama ile ilgili canlı yayın izliyor yanına dikti beni dinle şunu diye hahah

mama degıl tek canım fazla sütü sagım yapıyordum falan oo benım cok ısıme yaradı bıberon :) bende sureklı memeyı verıyordum ama dısarda vs ıse yarıyor. Ayrıca arkadasların memesı yara olabılır doktor bır memeyı bır gun dınlendır sag sırayla ver vs dıyor ozaman bır anda kalırlar almaları ıyı olur...

Cok tesekkur ederim.amin insaallah saglikla sihhatle gelsinler

Demir ilacını doktor banada yazdı bi gün içtim mahvoldum halbuki bulantın azalınca iç demişti bu kadar etki edeceğini düşünemedim
Gerçekten çok kötü yapıyor normal bulantı gibi de değil sanki midem patlıcak gibi oluyordu. Çok şükür 2 gündür rahatım.

Cok tesekkur ederim.amin insaallah saglikla sihhatle gelsinler
Birşey sorabilirmiyim;çok özel değilse ense kalınlığı kaç çıktı.Benim arkadaşımda ense kalınlığı 3.2 mm çıktı.Genoks’da fetal DNA testi yapıldı.2.000 lira verdiler.Sonucu Çin’den geldi.O dönem içerisinde arkadaşım çok zor günler geçirdi.Araştırmaları sonucunda Hacettepe’de şimdi gittiğimiz doktoru bulduk.Doktorumuzun dediği ;Türkiye sınırları içerisinde 4 mm’ye kadar ben normal kabul ediyorum dedi.Bebeğimiz de çok sağlıklı bir şekilde doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…