2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya ikili test icin kesin sonuc vermiyor falan dediler ben bi arada kaldim acikcasi

"ayrıntılıda olan renklisindeki görüntüsü şu an aynı kızım" dediğinizi kaçıncı ayda yaptırmıştınız?

Tam da tahmin ettiğim gibi ücretler.
Oğlumda Sema hanıma gitmiştim Sezeryan olmuştu.
Şimdi Taner bey’e gidiyorum çok memnunum.Sezeryan sonrası normal Doğum yaptırdığını duymuştum fakat bu konu hakkında henüz konuşmadım kendisiyle.

Yaaa ne tatli yesinler onun hokka gibi burnunu bende yapacagim onu ama tabi renkli olsa super olur bu arada sen ne dusunuyorsun fetal dna icin riski olmayan yaptirmali mi sence ?

Yaaa ne tatli yesinler onun hokka gibi burnunu bende yapacagim onu ama tabi renkli olsa super olur bu arada sen ne dusunuyorsun fetal dna icin riski olmayan yaptirmali mi sence ?
bence yaptırmana gerek yok canım ıkılı temız cıkarsa ne gerek var? Doktorun daha ıyı bılır

Sen bugün yine doktora mi gittin kuzu
evet kuzum ama kendi doktoruma.
hiç gitmemiştim şimdiye kadar bugün gidelim dedik hoplamaktan zıplamaktan göstermedi kendini zaten 1 hafta önde çıktı ikili istedi yarın gidicem haftaya da cinsiyet öğrenicez benim doktor 12 de söylüyor cinsiyeti o yüzden şanslıyım biraz

İnşallah yapabilirsin canım normal doğum gibisi yok gerçekten benim 2 arkadaşımda koray beye gitti ikiside sezaryen oldu birine kilosu fazla normal doğumda zorlanırsın demiş 3600 doğdu bebek diğerine ne dedi hiç bilmiyorum ama onada sezaryen dedi ben çok araştırdım doktordan ötürü tercih ettim medicalparkı. Birde orda doğum 2750 olmuş sezaryen medicalparktada 2950 çok fark yok aslında.

2.7 cikti.
Diger herseyin gelisimi cok iyidi.
Ama doktor biraz fazla dedi baska doktorda aynisini dedi. Arastirilsa iyi olur dediler
Ikili test ucreti vermemistik esim ikilide ucret 3 lu 4lu ucretleri ve gerginlikleri yasamayalim madem bbu testi yaptiralim dedi.iste insanin icine kusku dusunce yaptiriliyor bende o fiyatlara yaptirdim.
Cok sukur o kabus bekleme suresi bitti iyi geldi yarin sabah tekrar doktoruma gidecegim degerlendirecek

Doğru dediğin, ben de neden yazdıysam öyle

Oh iyi yapmışsın :) sende ikinci ama ilk gibi sabırsız ve heyecanlisin :)))
Sağlıkla gelsin miniğin

teşekkür ederim. bir tanıdığım daha çok benzediğini söylemişti de demek gerçekten öyle. yaptıralım madem öyle diyorsanız :)
Zaten yaptırın çok onemli çok ayrıntılı bakılıyor. Gecen baktı ama daha ufak öyle net degıl ellerı yuzunu kapatmıştı :) ama 20 haftada kı büyüdüğü için resmen fotonun sarı ama net halii..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…