Ya ikili test icin kesin sonuc vermiyor falan dediler ben bi arada kaldim acikcasiKız Allah korusun o testi neden yaptırıyorsun?o testi tüp bebek olan arkadaşlar bir de ikili tarama testi sonucu yüksek çıkan kişiler yaptırıyorfreyahel testinin sonucunun da iyi çıkmasına çok sevindim,sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
"ayrıntılıda olan renklisindeki görüntüsü şu an aynı kızım" dediğinizi kaçıncı ayda yaptırmıştınız?Ben hepsini sakladım renkliler sıyahlar hepsı hatta bunla hep kıyasladım. Sonuclar bıle duruyor :)
kızımın ayrıntılı da olan renklısınde kı goruntusu suan aynııııı kızım. Hatta demıslerdı hokka gıbı burnu dıye goz yapısı burnu herseyı aynı o usg fotosu ıle... :) hatta yapıskanlı fotoların hepsii... bununda her anını saklıcam:) ilerde anı olur...
Tam da tahmin ettiğim gibi ücretler.140 tl canım. Hangi doktora gidiyosun benim arkadaşımda oraya gitti doktorundan çok memnun kaldı ama hastaneden hiç memnun kalmadı hemşireler hiç ilgilenmedi bebek emmedi mesela kimse gelip bakmadı bile direk mama verin dedi o yüzden hastane olarak sevmiyorum vitaleyi bide çok sezaryenci diyolar o hastane için bilmiyorum ne kadar doğru senin ilk çocuğun nasıl oldu kuzum?
Yaaa ne tatli yesinler onun hokka gibi burnunu bende yapacagim onu ama tabi renkli olsa super olur bu arada sen ne dusunuyorsun fetal dna icin riski olmayan yaptirmali mi sence ?Ben hepsini sakladım renkliler sıyahlar hepsı hatta bunla hep kıyasladım. Sonuclar bıle duruyor :)
kızımın ayrıntılı da olan renklısınde kı goruntusu suan aynııııı kızım. Hatta demıslerdı hokka gıbı burnu dıye goz yapısı burnu herseyı aynı o usg fotosu ıle... :) hatta yapıskanlı fotoların hepsii... bununda her anını saklıcam:) ilerde anı olur...
Ya onu cok net hatırlamıyorum ama 21 23 arası olabılır yuzu suan ıle aynı gozunu kapattıgında :))cok guzel bır hatıra..."ayrıntılıda olan renklisindeki görüntüsü şu an aynı kızım" dediğinizi kaçıncı ayda yaptırmıştınız?
Anladim canim herkes yaptirmiyor ozaman cok sagol canim tesekkur ettimYok ozellerde yapmiyor ki bazi labaratuvarlar yurtdisina gonderiyorlar iste.
Benim ikilide ense kalinligi fazla ciktigi icin yaptirdik
Bana bir vitamin yazdi doktorum onun icinde probiyotikler varmis onu ictigimden beri bir tık daha iyiyim canim ilik suyu da denicem bakalim icebilecekmiyim ?İnşallah...Şişkinlik için bol bol ılık su içmemi söylemişti doktorum.Sana da öneririm.
bence yaptırmana gerek yok canım ıkılı temız cıkarsa ne gerek var? Doktorun daha ıyı bılırYaaa ne tatli yesinler onun hokka gibi burnunu bende yapacagim onu ama tabi renkli olsa super olur bu arada sen ne dusunuyorsun fetal dna icin riski olmayan yaptirmali mi sence ?
evet kuzum ama kendi doktoruma.Sen bugün yine doktora mi gittin kuzu
Aynen canım baygınlık geçiriyordum beynim durdu resmen benim bulantım zaten var hala kafamı kaldıramıyorum :/Gerçekten çok kötü yapıyor normal bulantı gibi de değil sanki midem patlıcak gibi oluyordu. Çok şükür 2 gündür rahatım.
İnşallah yapabilirsin canım normal doğum gibisi yok gerçekten benim 2 arkadaşımda koray beye gitti ikiside sezaryen oldu birine kilosu fazla normal doğumda zorlanırsın demiş 3600 doğdu bebek diğerine ne dedi hiç bilmiyorum ama onada sezaryen dedi ben çok araştırdım doktordan ötürü tercih ettim medicalparkı. Birde orda doğum 2750 olmuş sezaryen medicalparktada 2950 çok fark yok aslında.Tam da tahmin ettiğim gibi ücretler.
Oğlumda Sema hanıma gitmiştim Sezeryan olmuştu.
Şimdi Taner bey’e gidiyorum çok memnunum.Sezeryan sonrası normal Doğum yaptırdığını duymuştum fakat bu konu hakkında henüz konuşmadım kendisiyle.
2.7 cikti.Birşey sorabilirmiyim;çok özel değilse ense kalınlığı kaç çıktı.Benim arkadaşımda ense kalınlığı 3.2 mm çıktı.Genoks’da fetal DNA testi yapıldı.2.000 lira verdiler.Sonucu Çin’den geldi.O dönem içerisinde arkadaşım çok zor günler geçirdi.Araştırmaları sonucunda Hacettepe’de şimdi gittiğimiz doktoru bulduk.Doktorumuzun dediği ;Türkiye sınırları içerisinde 4 mm’ye kadar ben normal kabul ediyorum dedi.Bebeğimiz de çok sağlıklı bir şekilde doğdu
Doğru dediğin, ben de neden yazdıysam öyleAl al ama öyle takıma gerek yok bence :)
mama degıl tek canım fazla sütü sagım yapıyordum falan oo benım cok ısıme yaradı bıberon :) bende sureklı memeyı verıyordum ama dısarda vs ıse yarıyor. Ayrıca arkadasların memesı yara olabılır doktor bır memeyı bır gun dınlendır sag sırayla ver vs dıyor ozaman bır anda kalırlar almaları ıyı olur...
Herseye hazırlıklı olmak lazım onuda belırtmek ıcın yazdım:)))Doğru dediğin, ben de neden yazdıysam öyle
teşekkür ederim. bir tanıdığım daha çok benzediğini söylemişti de demek gerçekten öyle. yaptıralım madem öyle diyorsanız :)Ya onu cok net hatırlamıyorum ama 21 23 arası olabılır yuzu suan ıle aynı gozunu kapattıgında :))cok guzel bır hatıra...
Oh iyi yapmışsın :) sende ikinci ama ilk gibi sabırsız ve heyecanlisin :)))evet kuzum ama kendi doktoruma.
hiç gitmemiştim şimdiye kadar bugün gidelim dedik hoplamaktan zıplamaktan göstermedi kendini zaten 1 hafta önde çıktı ikili istedi yarın gidicem haftaya da cinsiyet öğrenicez benim doktor 12 de söylüyor cinsiyeti o yüzden şanslıyım biraz
Hayır durduk yere neden yazdım , okuyunca kendime bile bir antipatik geldimHerseye hazırlıklı olmak lazım onuda belırtmek ıcın yazdım:)))
İnşallah bulantıların hafifler de rahat edersin canım. Çok zor Allah yardımcın olsunAynen canım baygınlık geçiriyordum beynim durdu resmen benim bulantım zaten var hala kafamı kaldıramıyorum :/
he valla sabırsızım kuzum bir kaybım olunca :)Oh iyi yapmışsın :) sende ikinci ama ilk gibi sabırsız ve heyecanlisin :)))
Sağlıkla gelsin miniğin
Zaten yaptırın çok onemli çok ayrıntılı bakılıyor. Gecen baktı ama daha ufak öyle net degıl ellerı yuzunu kapatmıştı :) ama 20 haftada kı büyüdüğü için resmen fotonun sarı ama net halii..teşekkür ederim. bir tanıdığım daha çok benzediğini söylemişti de demek gerçekten öyle. yaptıralım madem öyle diyorsanız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?