2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah korusun canım.Çok şükür iyiymiş ufaklık.Yine de yorma kendini bir iki gün yat dinlen.Geçmiş olsun.

Ay canım geçmiş olsun inş bidaha olmaz stres yapma bak miniğin iyimiş

Geçmiş olsun canım çok şükür ki bebiş iyiymiş

Çok çok geçmiş olsun canım bu korkuyu birçoğumuz yaşadık olabiliyor yani dinlen bolbol

Cok gecmis olsun sizdemi ogretmensiniz?

Çok geçmiş olsun canım benim de iki kere oldu Rabbim korusun endişe etme ayağını yüksek tutarak uzan ben hep yatıyorum bulantım yüzünden

Geçmiş olsun canım inşallah birdaha tekrarlanmaz ,dinlen biraz ayaklarını uzatıp

Çok geçmiş olsun canım. Niye olmuş ne dedi doktor. Koyu renk mi geldiydi kan

Gecmis olsun canim bende kullandim progestan cok uzun bir süre daha yeni yenı biraktim. Rabbim bebislerimizi korusun insallah sen de kendine dikkat et agir is yapma fazla uzun yürüme canim

Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar alıntılamayı unuttuğum kişi kalmamıştır inşallah :/ yürüdüm bugün biraz fazla o yordu sanırım doktor da çok mu ayakta kaldın diye sordu zaten hep ayaktayız okulda malum . Bütün akşam uyumuşum sayfaları şimdi okudum ilk kez görünce tedirgin oldum çok ama bebişi kıpır kıpır görünce geçti

Allah sizlerin yardımcısı olsun , hamileyken çalışmak ,insanlarla uğraşmak zordur .
Hele ki öğretmen olunca.
Karşı komsumda öğretmen sırf bakacak kimsesi yok diye çocuk yapamıyor , ise bırakırsa geçim sıkıntısı var. Çalışırsa çocuk bakacak kimsesi yok. Kadın olmak cidden zor .

Çok büyük geçmiş olsun. Kalbini ferah tut, 15 gün önce ben de yaşadım ama bugün gittiğimde bebeğim kıpır kıpırtı ve neredeyse tehlike tamamen geçmişti. Bolca dinlenmeye çalış ve moralini yüksek tut bebeğini de görmüşsün maşallah her şey yolunda olsun inşallah

minnoşlar ya o muhabbet kuşundan küçük halleriyle nasıl o hareketleri yapabiliyorlarsa. benimki de bisiklet sürer gibi yapıyordu bacaklarını. insanın gözünün önünden gitmiyor. maşallah hepsine

ayrıntılı ultrason yapılınca da paylaşırız artık buradan. iki sebepten de yaptırılır valla. bekleyelim bakalım 7-8 hafta... cinsiyetten sonra neyi merak ederiz diyorduk bulduk :)

Hayır durduk yere neden yazdım , okuyunca kendime bile bir antipatik geldim
Değilsin değilsinn
masallah Bizde konu bitmez merak edecek şey buluruz bız :)

Evet Çok teşekkürlerrr canımmmm evet kız haberleri çoğunlukta benim de duyduklarım içerisinde

geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın. ikinizin de iyi olmasına sevindim.

Cok geçmiş olsun. Ben de ogretmenim firsat buldukca oturmaya calisiyorum. Kendini cok yorma. Okul idaresinden rica et nobet tutma olmazsa. Ben izin aldim tutmuyorum artik. Izin alamazsan da bir sandalye cek otur nobet yerinde. Dikkat et kendine Freckless

Amin canım hepimizin inşallah benim de aynı bakacak kimse Yok zaten Haziran'da doğacak eylülde işe başlayamam çok küçük olacak kuzum ücretsiz izin alıp biraz büyütcem inşallah çünkü sonra bakıcıya

Saol canım valla hastaneye salya sümük gittim ama görünce çok rahatladım :) amin hepimizin inşallah

geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın. ikinizin de iyi olmasına sevindim.
Saol canım amin inşallah

Okulda nöbet tam bi kaos canım tutmama ihtimali Yok ama elimden geldiğince dinlene dinlene takılıyorum işte

bence yaptırmana gerek yok canım ıkılı temız cıkarsa ne gerek var? Doktorun daha ıyı bılır
Bencede benim doktorum uclu ve dörtü taramaya bile gerek yok dedi. Özellikle genetik teste hiç hiç gerek yok boşuna para veriliyor. Ha risk varsa o zaman yapılır tabiki. sassygirll

Bazen kasiklarimda pıt pıt bir şey hissediyorum kısa süreli ama bebek mi ? Gaz mi bilemedim
Ben baya hissediyorum yaa derinden dokunuo az önce misafirliğe gittim çikolata yedim oturduğum yerde baya bi hareketlendi 5 dk boyunca içerde kıpraştı sürekli aynı yerde mi oluo ilk mi oldu anlarsın zaten canım bi kaç zaman sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…