Allah korusun canım.Çok şükür iyiymiş ufaklık.Yine de yorma kendini bir iki gün yat dinlen.Geçmiş olsun.
Ay canım geçmiş olsun inş bidaha olmaz stres yapma bak miniğin iyimiş
Geçmiş olsun canım çok şükür ki bebiş iyiymiş
canım gecen gün bana da oldu Rabbime emanet insan gerçekten endişeleniyor çok kaç haftalıksın şuan. iki üç gün yat dinlen bol su iç yan yatacaksan soluna yatmaya çalış kan dolaşımı bebek için daha iyi oluyormuş.
Çok çok geçmiş olsun canım bu korkuyu birçoğumuz yaşadık olabiliyor yani dinlen bolbol
Cok gecmis olsun sizdemi ogretmensiniz?
Çok geçmiş olsun canım benim de iki kere oldu Rabbim korusun endişe etme ayağını yüksek tutarak uzan ben hep yatıyorum bulantım yüzünden
Geçmiş olsun canım inşallah birdaha tekrarlanmaz ,dinlen biraz ayaklarını uzatıp
Çok geçmiş olsun canım. Niye olmuş ne dedi doktor. Koyu renk mi geldiydi kan
Ya kızlar 4 saattir bakamadım ne çok sayfa birikmiş alıntı yap yap:) uğraşıyorum . Bende renkli ultrason sırası için ümraniye devlete randevu aldım 2 haftaya hem gider kontrol olurum hemde cinsiyetini sorarım inşallah artık söyler ler.
@mirkett hosgeldin bu ara canim eskilerden tanıdık birilerini görmek güzel. Hamileliğin Hamileligin ıyi gidiyordur inşallah. Senin cinsiyet bellimiydi belki yazmissindir ama kaçırdım sanirim
Canım geçmiş olsun acil şifalar. Insallah hrmrn atlatir .Sende kendine çok dikkat et hamilelikte hastalık zor .
Canim hayirli olsum ne guzel kizin oluyor maşallah. Sağlıkla sıhhatle al kucağına yaa bende artık cinsiyeti öğrenmek istiyorum
Canım dikkat et bol bol dinlen evdeysen de iş yapma bir süre. Insallah bir daha olmaz bebisin sağlıcakla gelir
Hayırlı olsun artık kız haberleri de çoğalmaya başladı maşallah . Sağlıkla gelsin inşallah
Benimde kaç senelik hayalimdi alı koymak abimler laf arasında benden duydu onlar benden önce koydu ali ismini:)) kuzenim doğum yapacak ali arkadaşım dogum yaptı ali asaf:))) bu aralar aliler cogaldi:))
Gecmis olsun canim bende kullandim progestan cok uzun bir süre daha yeni yenı biraktim. Rabbim bebislerimizi korusun insallah sen de kendine dikkat et agir is yapma fazla uzun yürüme canim
Olsun beni her iki seçenek de eşit oranda heyecanlandırıyorBen anlamam bakinca sadece ole hissettim: ).saglikla gelsin : )
Allah sizlerin yardımcısı olsun , hamileyken çalışmak ,insanlarla uğraşmak zordur .Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar alıntılamayı unuttuğum kişi kalmamıştır inşallah :/ yürüdüm bugün biraz fazla o yordu sanırım doktor da çok mu ayakta kaldın diye sordu zaten hep ayaktayız okulda malum . Bütün akşam uyumuşum sayfaları şimdi okudumilk kez görünce tedirgin oldum çok ama bebişi kıpır kıpır görünce geçti
Allah kuzularını sana bağışlasınhe valla sabırsızım kuzum bir kaybım olunca :)
Çok büyük geçmiş olsun. Kalbini ferah tut, 15 gün önce ben de yaşadım ama bugün gittiğimde bebeğim kıpır kıpırtı ve neredeyse tehlike tamamen geçmişti. Bolca dinlenmeye çalış ve moralini yüksek tut bebeğini de görmüşsün maşallah her şey yolunda olsun inşallahKanamam geldiilk kez oldu koşa koşa doktora gittik ultrasonda bi sıkıntı görmedi çok şükür kanama alanı yok gece falan artar rengi açık olursa diye progestan verdi . Elleri kolları oynuyordu içim rahatladı
minnoşlar ya o muhabbet kuşundan küçük halleriyle nasıl o hareketleri yapabiliyorlarsa. benimki de bisiklet sürer gibi yapıyordu bacaklarını. insanın gözünün önünden gitmiyor. maşallah hepsineZaten yaptırın çok onemli çok ayrıntılı bakılıyor. Gecen baktı ama daha ufak öyle net degıl ellerı yuzunu kapamıltı :) ama 20 haftada kı büyüdüğü için resmen fotonun sarı ama net halii..
Amin kuzum amin allah kimseyi evlatla sınamasınAllah kuzularını sana bağışlasın
Ayyy gözümüz aydınnn canmmmmHayırlı olsunbenimde kızım oluyor bende bugün öğrendim
Değilsin değilsinnHayır durduk yere neden yazdım , okuyunca kendime bile bir antipatik geldim
masallahminnoşlar ya o muhabbet kuşundan küçük halleriyle nasıl o hareketleri yapabiliyorlarsa. benimki de bisiklet sürer gibi yapıyordu bacaklarını. insanın gözünün önünden gitmiyor. maşallah hepsine
ayrıntılı ultrason yapılınca da paylaşırız artık buradan. iki sebepten de yaptırılır valla. bekleyelim bakalım 7-8 hafta... cinsiyetten sonra neyi merak ederiz diyorduk bulduk :)
Çok teşekkürlerrr canımmmm evet kız haberleri çoğunlukta benim de duyduklarım içerisindeYa kızlar 4 saattir bakamadım ne çok sayfa birikmiş alıntı yap yap:) uğraşıyorum . Bende renkli ultrason sırası için ümraniye devlete randevu aldım 2 haftaya hem gider kontrol olurum hemde cinsiyetini sorarım inşallah artık söyler ler.
@mirkett hosgeldin bu ara canim eskilerden tanıdık birilerini görmek güzel. Hamileliğin Hamileligin ıyi gidiyordur inşallah. Senin cinsiyet bellimiydi belki yazmissindir ama kaçırdım sanirim
Canım geçmiş olsun acil şifalar. Insallah hrmrn atlatir .Sende kendine çok dikkat et hamilelikte hastalık zor .
Canim hayirli olsum ne guzel kizin oluyor maşallah. Sağlıkla sıhhatle al kucağına yaa bende artık cinsiyeti öğrenmek istiyorum
Canım dikkat et bol bol dinlen evdeysen de iş yapma bir süre. Insallah bir daha olmaz bebisin sağlıcakla gelir
Hayırlı olsun artık kız haberleri de çoğalmaya başladı maşallah . Sağlıkla gelsin inşallah
Benimde kaç senelik hayalimdi alı koymak abimler laf arasında benden duydu onlar benden önce koydu ali ismini:)) kuzenim doğum yapacak ali arkadaşım dogum yaptı ali asaf:))) bu aralar aliler cogaldi:))
geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın. ikinizin de iyi olmasına sevindim.Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar alıntılamayı unuttuğum kişi kalmamıştır inşallah :/ yürüdüm bugün biraz fazla o yordu sanırım doktor da çok mu ayakta kaldın diye sordu zaten hep ayaktayız okulda malum . Bütün akşam uyumuşum sayfaları şimdi okudumilk kez görünce tedirgin oldum çok ama bebişi kıpır kıpır görünce geçti
Ay bende bugun öğrendim kıza benziyor dedi ama değişir mi acaba herkes erkenden öğrendi ben suphede kaldım meraktan catlicamHayırlı olsunbenimde kızım oluyor bende bugün öğrendim
Anlamadigim icin tahminde bulunamamistim ama gonlumden gecen KIZ❤Kızlar kimsenin mi fikri yok görünmüyorsa bile uydurun bari gönlüm kalmasın
Amin canım hepimizin inşallahAllah sizlerin yardımcısı olsun , hamileyken çalışmak ,insanlarla uğraşmak zordur .
Hele ki öğretmen olunca.
Karşı komsumda öğretmen sırf bakacak kimsesi yok diye çocuk yapamıyor , ise bırakırsa geçim sıkıntısı var. Çalışırsa çocuk bakacak kimsesi yok. Kadın olmak cidden zor .
Saol canım valla hastaneye salya sümük gittim ama görünce çok rahatladım :) amin hepimizin inşallahÇok büyük geçmiş olsun. Kalbini ferah tut, 15 gün önce ben de yaşadım ama bugün gittiğimde bebeğim kıpır kıpırtı ve neredeyse tehlike tamamen geçmişti. Bolca dinlenmeye çalış ve moralini yüksek tut bebeğini de görmüşsün maşallah her şey yolunda olsun inşallah
Saol canım amin inşallahgeçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın. ikinizin de iyi olmasına sevindim.
Okulda nöbet tam bi kaos canım tutmama ihtimali Yok ama elimden geldiğince dinlene dinlene takılıyorum işteCok geçmiş olsun. Ben de ogretmenim firsat buldukca oturmaya calisiyorum. Kendini cok yorma. Okul idaresinden rica et nobet tutma olmazsa. Ben izin aldim tutmuyorum artik. Izin alamazsan da bir sandalye cek otur nobet yerinde. Dikkat et kendineFreckless
Bencede benim doktorum uclu ve dörtü taramaya bile gerek yok dedi. Özellikle genetik teste hiç hiç gerek yok boşuna para veriliyor. Ha risk varsa o zaman yapılır tabiki.bence yaptırmana gerek yok canım ıkılı temız cıkarsa ne gerek var? Doktorun daha ıyı bılır
Benimde o haftalarda vardı bence ikiside değil plesantanın damar atışıydı bence. Resmen kalp gibi attığını hissediyodum karnımı bile oynatıyodu düşün.Bazen kasiklarimda pıt pıt bir şey hissediyorum kısa süreli ama bebek mi ? Gaz mi bilemedim
Ben baya hissediyorum yaa derinden dokunuo az önce misafirliğe gittim çikolata yedim oturduğum yerde baya bi hareketlendi 5 dk boyunca içerde kıpraştıBazen kasiklarimda pıt pıt bir şey hissediyorum kısa süreli ama bebek mi ? Gaz mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?