2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arada iyi olmak bile çok iyi bence. Ben başımın durduğu kendimi topladığım anlarda anca yazabiliyorum o derece .bu hafta çok daha kötü oldu. Geçecek diye beklerken o üzdü biraz. Bulantı bende hafiflemedi. Hazımsızlık da ağrı yapıyo canım. Öğrendiğim tüm çareleri uygulamaya çalışıyorum ama olmayınca olmuyor. Bide ağrı başlayınca uzan canım o iyi geliyo farkettim

Geceleri deliksiz uyumayı o kadar çok özledim ki hem çok korkuyorum (korku filmi hastasıydım,Tlc’de yayınlanan güzellik kraliçesi cinayetlerini bile izleyemiyorum,çok korkuyorum )hem de en az 3 kere lavaboya gidiyorum

Bebişin iyi olmasına çok sevindim canım aslında bizim hep dinlenmemiz lazım da olmuyo malesef. Biz uzun süreli rapor alabiliyor muyuz bilmiyorum. Üç yıl önce arkadaş bizimle aynı durumu yaşayınca onun da okul kapanmasına az vardı bi ay rapor alabilmişti ama kalktı mı bilmiyorum

Ilk önce limonu sıkıyorum sonra tuzu katiyorum karıştırıyorum sonra sodayi yavasta katiyorum kopuruyor cunku bana iyi geliyor inşallah sana da faydası olur
Çok teşekkür ederim canım bunu yapayım ben de. Mide sorunlarına çözüm gerekiyor. Bide internetten bulantı bilekliği sipariş ettim işe yarar mı bilmiyorum gerçi yarar inşallah

Sabaha kadar kaç kere kalktığım belli değil tek gözüm kapalı gidiyorum wc ye bende çok özledim akşam yatıp sabah kalkmayı ya

Ilk önce limonu sıkıyorum sonra tuzu katiyorum karıştırıyorum sonra sodayi yavasta katiyorum kopuruyor cunku bana iyi geliyor inşallah sana da faydası olur
Offf limon mimon nasıl canım çekiyor ama midem kabul etmiyor ya ben yerime de yiyin lütfen

Ya çok üzül
Yaa çok üzüldüm canim benim hiçbirsey fayda etmiyormu peki ? Ilacsiz geldin bu haftalara canim yine de şükür ben günduzleri genel itibariyle iyiyim geceleri bana ne oluyorsa oluyor canim senin de azalir insallah olmazsa doktoruna bi danis gittiginde hala rapor da almamissin valla helal canim ben bazen yataktan cikamiyorum resmen

Ikili

Ikili icin baya heyecanliyim daha 2 haftam var bekliyoruz bakalim sen nasilsin nasil gidiyor ?
Bende cok heycanlamıstım
İyi gidiyor canım bır sıkıntı yok geçen pazar çok gezmişim sanırım ufak leke gelmişti ama bıdaha olmadı şükür... :) baska bır sorun yok klasık mıde ekşimeleri vs.. iştahın ıyı mı artık

Yiyebiliyorum ama herseyi degil kuzum ete zaten hep mesafeliydim simdi hic yiyemiyorum mesela genelde sebze yemekleriyle aram cok iyi su aralar pirasa olsun ispanak olsun favorilerim oldu. Ilk zamanlarima gore cok daha iyiyim tabi doktoruma gore 2 haftaya birseyim kalmazmis koku hassasiyeti gecmeyebilirmis sadece ben de bugün biwz fazla yürüdüm kasiklarimda agri oldu baya bazen kaptiriyoruz kendimizi ama dikkat et lütfen kendine bu arada cinsiyet icin gidecektin ne oldu merak ettim ?

Oo ben etciyim yaaa :) sebzede severım tabıı o kadar degıl.. :)
Iyı ıstahına sevındım ınsallah daha iyi olursunnnn
Cınsıyet ıcın degılde zaten kontrle gıtmem lazım haftaya gıderım hem az büyüsünnn :)) senın ıkılı yakın mı sende öğrenırsın belkı :))

Etle oldum olasi hic aram iyi olmadi. Ama yiyordum arada simdi bir tiksinme geldi ama.bu durum degisebilir sonucta tiksinsem bile balik et vs. Tavuk harici tuketmeye calisiyorum mecbur. Iki haftam kaldi ikili test icin aci yakalarsam goruruz belki dedi zaten renkli isticem bakalim birde bu ikili test nasil birsey ne.kadar suruyor kendi doktorun mu yapiyor falan hic birsey solemediler meraktayim yaaa senin ki kocaman oldu git ogren artik ben dayanamiyorum sen nasil dayaniyorsun

Teşekkür ederim arkadaşlar hoş buldum ve günaydın herkese aysegul34 canım hoş buldum iyi gidiyor çok şükür büyümeye başladık artık senin de iyi gidiyordur umarım
Benim yüksek ihtimal erkek canım haftaya tekrar randevum var gittigimde tam 16 haftayı doldurmuş olacağız nasipse
Seninki belli mi peki sağlıklı olsunlar ama insan da merak ediyor işte hitap etmek istiyor ogrendigimizden beri eşim oğluşum diyor çok hoşuma gidiyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…