- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
Soda limon tuzu mu karıştırıyorsunuz. Onu da deneyeyim. Şu mide hazımsızlığı da baya rahatsız ediyo çünküKesinlikle ben bazen limon sade soda ve tuz yapıyorum oda iyi geliyor sade soda bazen iyice kopurtuyor o zaman bunu deniyorum
Arada iyi olmak bile çok iyi bence. Ben başımın durduğu kendimi topladığım anlarda anca yazabiliyorum o derece .bu hafta çok daha kötü oldu. Geçecek diye beklerken o üzdü biraz. Bulantı bende hafiflemedi. Hazımsızlık da ağrı yapıyo canım. Öğrendiğim tüm çareleri uygulamaya çalışıyorum ama olmayınca olmuyor. Bide ağrı başlayınca uzan canım o iyi geliyo farkettimCok sükür bazen daha iyiyim bazen daha kötü bulanti hapini birakmaya ugrasiyorum. Bir gün icip birgün icmiyorum simdilik bakalim ne olcak sende bir düzelme yok mu ? Kiyamam ya senin de baya zor gecti midem beni süründürecek o belli oldu bulanmasa agri var falan ama eskiye göre daha iyiyim yemek yiyebiliyorum cok sükür
Ilk önce limonu sıkıyorum sonra tuzu katiyorum karıştırıyorum sonra sodayi yavasta katiyorum kopuruyor cunku bana iyi geliyor inşallah sana da faydası olurSoda limon tuzu mu karıştırıyorsunuz. Onu da deneyeyim. Şu mide hazımsızlığı da baya rahatsız ediyo çünkü
Bebişin iyi olmasına çok sevindim canımÇok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar alıntılamayı unuttuğum kişi kalmamıştır inşallah :/ yürüdüm bugün biraz fazla o yordu sanırım doktor da çok mu ayakta kaldın diye sordu zaten hep ayaktayız okulda malum . Bütün akşam uyumuşum sayfaları şimdi okudumilk kez görünce tedirgin oldum çok ama bebişi kıpır kıpır görünce geçti
Çok teşekkür ederim canım bunu yapayım ben de. Mide sorunlarına çözüm gerekiyor. Bide internetten bulantı bilekliği sipariş ettim işe yarar mı bilmiyorum gerçi yarar inşallahIlk önce limonu sıkıyorum sonra tuzu katiyorum karıştırıyorum sonra sodayi yavasta katiyorum kopuruyor cunku bana iyi geliyor inşallah sana da faydası olur
Sabaha kadar kaç kere kalktığım belli değil tek gözüm kapalı gidiyorum wc ye bende çok özledim akşam yatıp sabah kalkmayı yaGeceleri deliksiz uyumayı o kadar çok özledim ki hem çok korkuyorum (korku filmi hastasıydım,Tlc’de yayınlanan güzellik kraliçesi cinayetlerini bile izleyemiyorum,çok korkuyorum )hem de en az 3 kere lavaboya gidiyorum
Offf limon mimonIlk önce limonu sıkıyorum sonra tuzu katiyorum karıştırıyorum sonra sodayi yavasta katiyorum kopuruyor cunku bana iyi geliyor inşallah sana da faydası olur
Gerçekten miOfff limon mimonnasıl canım çekiyor ama midem kabul etmiyor ya ben yerime de yiyin lütfen
Okuyunca ağzım sulandı ama yiyemiyorum kiGerçekten mi
Yaa çok üzüldüm canim benim hiçbirsey fayda etmiyormu peki ? Ilacsiz geldin bu haftalara canim yine de şükür ben günduzleri genel itibariyle iyiyim geceleri bana ne oluyorsa oluyor canim senin de azalir insallah olmazsa doktoruna bi danis gittiginde hala rapor da almamissin valla helal canim ben bazen yataktan cikamiyorum resmenArada iyi olmak bile çok iyi bence. Ben başımın durduğu kendimi topladığım anlarda anca yazabiliyorum o derece .bu hafta çok daha kötü oldu. Geçecek diye beklerken o üzdü biraz. Bulantı bende hafiflemedi. Hazımsızlık da ağrı yapıyo canım. Öğrendiğim tüm çareleri uygulamaya çalışıyorum ama olmayınca olmuyor. Bide ağrı başlayınca uzan canım o iyi geliyo farkettim
Ikili icin baya heyecanliyim daha 2 haftam var bekliyoruz bakalim sen nasilsin nasil gidiyor ?bence yaptırmana gerek yok canım ıkılı temız cıkarsa ne gerek var? Doktorun daha ıyı bılır
Bende cok heycanlamıstımIkili
Ikili icin baya heyecanliyim daha 2 haftam var bekliyoruz bakalim sen nasilsin nasil gidiyor ?
Yiyebiliyorum ama herseyi degil kuzum ete zaten hep mesafeliydim simdi hic yiyemiyorum mesela genelde sebze yemekleriyle aram cok iyi su aralar pirasa olsun ispanak olsun favorilerim oldu. Ilk zamanlarima gore cok daha iyiyim tabi doktoruma gore 2 haftaya birseyim kalmazmis koku hassasiyeti gecmeyebilirmis sadece ben de bugün biwz fazla yürüdüm kasiklarimda agri oldu baya bazen kaptiriyoruz kendimizi ama dikkat et lütfen kendine bu arada cinsiyet icin gidecektin ne oldu merak ettim ?Bende cok heycanlamıstım
İyi gidiyor canım bır sıkıntı yok geçen pazar çok gezmişim sanırım ufak leke gelmişti ama bıdaha olmadı şükür... :) baska bır sorun yok klasık mıde ekşimeleri vs.. iştahın ıyı mı artık
Oo ben etciyim yaaa :) sebzede severım tabıı o kadar degıl.. :)Yiyebiliyorum ama herseyi degil kuzum ete zaten hep mesafeliydim simdi hic yiyemiyorum mesela genelde sebze yemekleriyle aram cok iyi su aralar pirasa olsun ispanak olsun favorilerim oldu. Ilk zamanlarima gore cok daha iyiyim tabi doktoruma gore 2 haftaya birseyim kalmazmis koku hassasiyeti gecmeyebilirmis sadece ben de bugün biwz fazla yürüdüm kasiklarimda agri oldu baya bazen kaptiriyoruz kendimizi ama dikkat et lütfen kendine bu arada cinsiyet icin gidecektin ne oldu merak ettim ?
Etle oldum olasi hic aram iyi olmadi. Ama yiyordum arada simdi bir tiksinme geldi ama.bu durum degisebilir sonucta tiksinsem bile balik et vs. Tavuk harici tuketmeye calisiyorum mecbur. Iki haftam kaldi ikili test icin aci yakalarsam goruruz belki dedi zaten renkli isticem bakalim birde bu ikili test nasil birsey ne.kadar suruyor kendi doktorun mu yapiyor falan hic birsey solemediler meraktayim yaaa senin ki kocaman oldu git ogren artik ben dayanamiyorum sen nasil dayaniyorsunOo ben etciyim yaaa :) sebzede severım tabıı o kadar degıl.. :)
Iyı ıstahına sevındım ınsallah daha iyi olursunnnn
Cınsıyet ıcın degılde zaten kontrle gıtmem lazım haftaya gıderım hem az büyüsünnn :)) senın ıkılı yakın mı sende öğrenırsın belkı :))
İnşâAllah canım bebişlerimiz iyi olsun hepsi geçer hayırlısı ile İnşâAllahİnşallah bulantıların hafifler de rahat edersin canım. Çok zor Allah yardımcın olsun
Ben deee çok mu yedim nedir cakım çekiyor ama midem bulanıyor kokusundanOkuyunca ağzım sulandı ama yiyemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?