Aslında ilk çocuğum olduğu için hiç farketmez diyorum. yok canım doktor yapmadı hiç bir tahmin. 16. haftadan önce yapmıyorum dedi. şuan kutudan ne çıkacak bilmiyoruzAllah gönlünden ne geçiriyorsa onu versin;öncelikle sağlıklı,sıhhatli olsun doktor mu yaptı Nub tahminini ?Erkek de olabilir değil mi ?
Çok geçmiş olsn canım yat dinlen bol bol dualarım seninleGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
ben kız diyorumKızlaaaar sürpriz bir şekilde bebeğimi gördüm:)) 12. haftadayız biz de tahmin alabilir miyiz :))
Eki Görüntüle 2212805
günaydın canım geçmiş olsun. 14. haftaya gelmişsin artık hayırdır? kanama mı olduGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
Geçmiş olsun canım korkma sakın bol bol dinlen Allah ın izniyle bişey olmazGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
günaydın canım çok geçmiş olsun... dinlen gün boyu..Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
Canim cok gecmis olsun. Sakın korkma. Ilaca da baslamissin. Bol bol dinlen. Iyi olacaksin insallah.Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun benim de kanama geldi umarım şu telikeleri bir an önce atlatırızGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
Günaydın canım geçmiş olsun hayırdır ne oldu birden kanaman falan mı oldu? Allah yardımcın olsun. Bu haftalarda düşük yüzdesi çok çok az. Korkma bişey olmayacak Allah’ın izniyle.Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
Ah canım sana ne oldu? Yazışmaları mı kaçırdım acaba. Ne zaman kanaman geldi çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?Çok geçmiş olsun benim de kanama geldi umarım şu telikeleri bir an önce atlatırız
Aynen önce sağlıklı olsunlar inşallah. Bende 10 gündür falan daha iyiyim güzel beslenmeye başladım rutinime döndüm sayılır. Ben devlete gidiyorum şimdilik cinsiyet söylemiyorlar çok küçük dedi ama bilmiyor buradaki herkes öğrendi Benim haftamda:))2 hafta sonra gene gidicem belki söyler. Oğlusun da hayırlı olsun sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallahTeşekkür ederim arkadaşlar hoş buldum ve günaydın herkeseaysegul34 canım hoş buldum iyi gidiyor çok şükür büyümeye başladık artık senin de iyi gidiyordur umarım
Benim yüksek ihtimal erkek canım haftaya tekrar randevum var gittigimde tam 16 haftayı doldurmuş olacağız nasipse
Seninki belli mi peki sağlıklı olsunlar ama insan da merak ediyor işte hitap etmek istiyor ogrendigimizden beri eşim oğluşum diyor çok hoşuma gidiyor mesela
Canım geçmiş olsun bol bol ayat dinlen dikkat et kendine Allah ın izni ile bir şey olmaz inşallah stres yapmamaya calisGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
16 hafta bitmeden söylemiyor devlet canımAynen önce sağlıklı olsunlar inşallah. Bende 10 gündür falan daha iyiyim güzel beslenmeye başladım rutinime döndüm sayılır. Ben devlete gidiyorum şimdilik cinsiyet söylemiyorlar çok küçük dedi ama bilmiyor buradaki herkes öğrendi Benim haftamda:))2 hafta sonra gene gidicem belki söyler. Oğlusun da hayırlı olsun sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah
Canım geçmiş olsun bol bol ayat dinlen dikkat et kendine Allah ın izni ile bir şey olmaz inşallah stres yapmamaya calis
Teşekkür ederimAnlamadigim icin tahminde bulunamamistim ama gonlumden gecen KIZ❤
Ben de alıyorum yavaş yavaş. Bi anda almak zor olur her ay bişi alıyoruz allah kullanmayı nasip etsinhepsini aynı anda alabilecek gücün varsa erken olabilir
ancak bunun için ciddi bütçe gerekli
ben yavas yavas alıyorum öğrendiğim günden beri
Ben de 12+4 te gidicem daha 2 haftam var niye bu kadar gec cagirdi ki benim doktorum ya
aynen bence de az az almak en ıyısıBen de alıyorum yavaş yavaş. Bi anda almak zor olur her ay bişi alıyoruz allah kullanmayı nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun içini rahat tut en önemlisi stres yapmamak. Biliyorum insan endişeleniyor ama bebeğin hala seninle, güçlü olmana ihtiyacı var annesiGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?