2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah gönlünden ne geçiriyorsa onu versin;öncelikle sağlıklı,sıhhatli olsun doktor mu yaptı Nub tahminini ?Erkek de olabilir değil mi ?
Aslında ilk çocuğum olduğu için hiç farketmez diyorum. yok canım doktor yapmadı hiç bir tahmin. 16. haftadan önce yapmıyorum dedi. şuan kutudan ne çıkacak bilmiyoruz erkek te olabilir kız da tabi..

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
Günaydın canım geçmiş olsun hayırdır ne oldu birden kanaman falan mı oldu? Allah yardımcın olsun. Bu haftalarda düşük yüzdesi çok çok az. Korkma bişey olmayacak Allah’ın izniyle.

Aynen önce sağlıklı olsunlar inşallah. Bende 10 gündür falan daha iyiyim güzel beslenmeye başladım rutinime döndüm sayılır. Ben devlete gidiyorum şimdilik cinsiyet söylemiyorlar çok küçük dedi ama bilmiyor buradaki herkes öğrendi Benim haftamda:))2 hafta sonra gene gidicem belki söyler. Oğlusun da hayırlı olsun sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah
Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
Canım geçmiş olsun bol bol ayat dinlen dikkat et kendine Allah ın izni ile bir şey olmaz inşallah stres yapmamaya calis

16 hafta bitmeden söylemiyor devlet canım
Aldırma süresi bittikten sonra söylüyolar

Canım çok geçmiş olsun içini rahat tut en önemlisi stres yapmamak. Biliyorum insan endişeleniyor ama bebeğin hala seninle, güçlü olmana ihtiyacı var annesibol bol dinlen mümkün mertebe yerinden kalkmaması çalış. Dualarım seninle ve bebeğinle hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…