Benim doktorum 20 aralık haftası gel demişti. Dün kullandığım ilaç bitince hem yazdırayım hem de bebeğimi göreyim diye bahane edip ani bir kararla doktora gittim :) bebeğim 45 mm olmuş. Doktor yanlış hatırlamıyorsam 46-84 mm arasında ikili tarama daha doğru sonuç verir, şimdilik sınırda o yüzden yapmayalım bekleyelim dedi. Bebeğin boyunu bekliyordur sağlıklı sonuç için. Kalbini ferah tut :)
Ben de hissediyorum ve düne kadar gazdır diyordum. Ama dün ultrasonda o kadar hareketliydi ki sürekli taklalar atıyordu miniğim kalp atışı dinlerken bile döndü haşır huşur dönme sesini bile duydum velhasıl o kadar hareketi hissetmek mümkün olabilir diye düşünüyorum artık
Dün akşam üzeri canım bugün istirahat aldım evdeyim işte ara ara geliyor yine bebişi gördüm rahatladım biraz eli kolu büyümüş kalbi de atıyordu çok teşekkür ederim
Geç bile kalmışsın canım git hemen :)) Ocakta çağırdılar beni aşı falan mı var acaba hiç bilmiyorum. Hiçte sevmiyorum işini zorla yapan bir avuç insan...
benim doktorum özel ama o da 16. haftadan önce söylemiyorum dedi. Ki zaten söyleseler de bu haftalar erken tam tutmayabiliyor.
Bir de devlette isteğe bağlı kürtaj yapmıyormuş. Benle beraber bir bayan girmişti daha çok küçük bebeği vardı, tekrar hamile kalmış. Doktor biz yapmıyoruz, özele gideceksin dedi.
Geç bile kalmışsın canım git hemen :)) Ocakta çağırdılar beni aşı falan mı var acaba hiç bilmiyorum. Hiçte sevmiyorum işini zorla yapan bir avuç insan...
2 hafta önce çağırmışlardı aslında şehir dışına faşan çıktım izin günümü kovaladım derken anca denk geldi :) gayet sıcaklardı kan tahlillerimi kilomu boyumu not ettiler tansiyon falan baktılar sonra 22. Haftada aşı için arıycaklar seni dedi gebe okulunu sordum onun için de aranacağımı söylediler
benim doktorum özel ama o da 16. haftadan önce söylemiyorum dedi. Ki zaten söyleseler de bu haftalar erken tam tutmayabiliyor.
Bir de devlette isteğe bağlı kürtaj yapmıyormuş. Benle beraber bir bayan girmişti daha çok küçük bebeği vardı, tekrar hamile kalmış. Doktor biz yapmıyoruz, özele gideceksin dedi.
aysegul34
maşallah canım ne güzel artık balayı denilen döneme girdik sukur nedensizce kız olabilir gibi geldi seninki ama benim tahminler yüzde doksan tutmaz
aşı yoktur bence henüz. rutin ayda bir gel dedi benle ilgilenen ebe.
bilgi veriyorum sadece. nasıl gidiyor diye soruyor. İkili test sonucunu mesajla bildirdim. Testin sonucu iyi diye bildirince oynayan kız figürü yollamış gülmüştüm bilmem ben seviyorum ebemi