işte nubdan tahmin yapıyorlar. eğer doktor bu konuda başarılıysa evet doğru tahmin edebilir. instagramdan "bir gebenin günlüğü" var. eskiden cinsiyet tahmini de yapıyordu şimdi sadece ovulasyona bakıyor. Mesela o her tahmini biliyordu sanırım. doktorun bilmediğini daha doğru tahmin ediyordu. hemşire kendisi.
Harbiye - istanbul kongre merkezi
Kızımda mama sandalyesi 400di ben ordan 300almıstım belkı giden olur bebek arabası besık vs bakan olur dıye yazayım dedim :))
işte nubdan tahmin yapıyorlar. eğer doktor bu konuda başarılıysa evet doğru tahmin edebilir. instagramdan "bir gebenin günlüğü" var. eskiden cinsiyet tahmini de yapıyordu şimdi sadece ovulasyona bakıyor. Mesela o her tahmini biliyordu sanırım. doktorun bilmediğini daha doğru tahmin ediyordu. hemşire kendisi.
2 hafta önce çağırmışlardı aslında şehir dışına faşan çıktım izin günümü kovaladım derken anca denk geldi :) gayet sıcaklardı kan tahlillerimi kilomu boyumu not ettiler tansiyon falan baktılar sonra 22. Haftada aşı için arıycaklar seni dedi gebe okulunu sordum onun için de aranacağımı söylediler
Ne şanslısın canım bizim buradakiler zorla yapıyorlar işlerini.. Birde ilk gittiğimde daha kalp atışı duymamıştık bana dediği bebeğin düşebilir oldu neden düşsün ki bebeğim Daha kalp atışı duyma zamanım gelmemiş sonuçta. Ben o yüzden negatif enerji aldım onlardan.
aşı yoktur bence henüz. rutin ayda bir gel dedi benle ilgilenen ebe.
bilgi veriyorum sadece. nasıl gidiyor diye soruyor. İkili test sonucunu mesajla bildirdim. Testin sonucu iyi diye bildirince oynayan kız figürü yollamış gülmüştüm bilmem ben seviyorum ebemi
Aşı yoksa gitmiyim ben hiç çünkü gerçekten çok moralimi bozuyorlar.. Ekimde gitmişim Ocak’ta çağırdı tekrar bende o kadar ara verince aşı falan vardır diye düşündüm. Rutin kan tahlillerini yapacaklar heralde onları da kadın Doğum doktorumdan isterim. Sen çok şanslıymışsın canım burası çok kötü bir aile hekimliği maalesef.. Hiçkimse memnun değil.
Ne şanslısın canım bizim buradakiler zorla yapıyorlar işlerini.. Birde ilk gittiğimde daha kalp atışı duymamıştık bana dediği bebeğin düşebilir oldu neden düşsün ki bebeğim Daha kalp atışı duyma zamanım gelmemiş sonuçta. Ben o yüzden negatif enerji aldım onlardan.
Benim çok yakın bir arkadaşım 20 lik diş ağrısı çekti hamileyken ben de onun için gebe kalmadan önce diş tedavisi yaptırdım 2 tane 20lik dişim cerrahi çekildi 6 dolgu 1 kanal tedavisi ve kaplama resmen 10binlik bakıma girdim ve 1 ay sürdü fakat diş etlerim tüm bunlara rağmen çok kötü kanıyor şişiyor bu aralar :/