2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
işte nubdan tahmin yapıyorlar. eğer doktor bu konuda başarılıysa evet doğru tahmin edebilir. instagramdan "bir gebenin günlüğü" var. eskiden cinsiyet tahmini de yapıyordu şimdi sadece ovulasyona bakıyor. Mesela o her tahmini biliyordu sanırım. doktorun bilmediğini daha doğru tahmin ediyordu. hemşire kendisi.

Hemşirede değil,eczane teksisyeni diye biliyorum ben o da Doğum yaptı,bebeği oldu,çok tatlı bir bayan benim sorduğum her soruya cvp vermişti

Uygulamada böyle bir şey yazıyor geçenlerde diş macunu konuşulmuştu ama kimlerdi hatırlamıyorum gerçekten görünce paylaşayım dedim

Eklentiler

• IMG_0793.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 67
Uygulamada böyle bir şey yazıyor geçenlerde diş macunu konuşulmuştu ama kimlerdi hatırlamıyorum gerçekten görünce paylaşayım dedim
Ben de diş doktoruma gitmeyi düşünüyorum,çürükler için tedavi yapabiliyormuyuz acaba,arkadaşım hamileliğinin son aylarında çok diş ağrısı çekti

Ne şanslısın canım bizim buradakiler zorla yapıyorlar işlerini.. Birde ilk gittiğimde daha kalp atışı duymamıştık bana dediği bebeğin düşebilir oldu neden düşsün ki bebeğim Daha kalp atışı duyma zamanım gelmemiş sonuçta. Ben o yüzden negatif enerji aldım onlardan.

Aşı yoksa gitmiyim ben hiç çünkü gerçekten çok moralimi bozuyorlar.. Ekimde gitmişim Ocak’ta çağırdı tekrar bende o kadar ara verince aşı falan vardır diye düşündüm. Rutin kan tahlillerini yapacaklar heralde onları da kadın Doğum doktorumdan isterim. Sen çok şanslıymışsın canım burası çok kötü bir aile hekimliği maalesef.. Hiçkimse memnun değil.

Ay niye öyle bir patavatsızlık yaptılsr ayıp resmen burda devlet hastanesi sıfır yani,ama merkez sağlık ocağı iyi :)

Ben de diş doktoruma gitmeyi düşünüyorum,çürükler için tedavi yapabiliyormuyuz acaba,arkadaşım hamileliğinin son aylarında çok diş ağrısı çekti
Benim çok yakın bir arkadaşım 20 lik diş ağrısı çekti hamileyken ben de onun için gebe kalmadan önce diş tedavisi yaptırdım 2 tane 20lik dişim cerrahi çekildi 6 dolgu 1 kanal tedavisi ve kaplama resmen 10binlik bakıma girdim ve 1 ay sürdü fakat diş etlerim tüm bunlara rağmen çok kötü kanıyor şişiyor bu aralar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…