Kuzum bana oğluşa benziyor dedi :) oğlum olcakmış yani. Sanırım 13+5 falandı.canımFeeling07 sana ne zaman kıza benziyor demişti? haftasını hatırlıyo musun
Aman iyi olsunlar canım bebeklerimizide oraya götürücez baya gidip gelicez yani :))Ay niye öyle bir patavatsızlık yaptılsr ayıp resmenburda devlet hastanesi sıfır yani,ama merkez sağlık ocağı iyi :)
haaa yani ben yanlış hatırlıyorum :) ne zaman benziyor demişti peki kuzumKuzum bana oğluşa benziyor dedi :) oğlum olcakmış yani. Sanırım 13+5 falandı.
Ay evet ben oradayken bi bebeğe aşı yapıyorlardı nasıl içim gitti kıyamam onlaraaAman iyi olsunlar canım bebeklerimizide oraya götürücez baya gidip gelicez yani :))
Başka bebeğe böyle üzülürken kendi bebeğimizde ağlarız heraldeAy evet ben oradayken bi bebeğe aşı yapıyorlardı nasıl içim gitti kıyamam onlaraa
Ben varım ama belki doğru düzgün bişey yemediğimdendir 9 6 çıkıyo tansiyonum ki normalde 13 8 falandı hep yükselirdi düşmezdi bi de zayıf da değilim aslında ama gebeliğin başından beri hep böyle hatta akşam 9 5 e düştü gerçi dün yediğim herşeyi çıkardım belki ondandırKızlar hiç tansiyon ölçtürdünüz mü gevelikte tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı acep benim gibi
Ben onlarda bakamadım böyle şeylerım yoktur ama kızıma kıyamadım esımle annem yaptırdılar ben gozlerım dolu baska tarafa baktımBaşka bebeğe böyle üzülürken kendi bebeğimizde ağlarız heraldebirde topuk kanı alıyor ya o çok fena işte
Bende şimdiden öyle düşünüyorum eşim girer yanına diye ama o da hiç dayanamazBen onlarda bakamadım böyle şeylerım yoktur ama kızıma kıyamadım esımle annem yaptırdılar ben gozlerım dolu baska tarafa baktımRabbım hıc bır anneyi evladıyla sınamasın bütün kuzucuklar saglıklı olsun... kıyamadıgımz canımızın yandıgı tek şey aşıları olsun inşallah
Tabı canım öylee ama anne işte yıkarken bıle kıyamıyor ınsan mınnacıkkk ayy Allahımm ınsallah hepimiz saglıkla guzel bebeklerimizi kucagımıza alırızBende şimdiden öyle düşünüyorum eşim girer yanına diye ama o da hiç dayanamazRabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın inşallah.. Onların sağlığı için yapıldığını bildiğimiz için biraz daha içimiz rahat olabilir belki.
ben kullanıyorum memnunum vallaKızlar bu çantayı almak istiyorum ama kullanışlı olur mu sizce ? Renk olarak eşimde takabilsin diye böyle bir şey seçtim.
Ben özeldeyimDuydum malesefneyse 2 haftaya gideceğim 16 . Haftayı da yeni geçmiş olucam belki söylerler
Ben zaten çok hayacanlıyım kalbim pırpır birde siz tecrübeli anneler söyle anlatıyorsunuz ya burda kalbim çıkıcak gibi oluyor canım :)) Rabbim bize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin, olmayanlara da aratmasın hemen tattırsın bu mutluluğu inşallahTabı canım öylee ama anne işte yıkarken bıle kıyamıyor ınsan mınnacıkkk ayy Allahımm ınsallah hepimiz saglıkla guzel bebeklerimizi kucagımıza alırızhepinize dua edıyorum...
AmiiiiinnnnnnnBen zaten çok hayacanlıyım kalbim pırpır birde siz tecrübeli anneler söyle anlatıyorsunuz ya burda kalbim çıkıcak gibi oluyor canım :)) Rabbim bize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin, olmayanlara da aratmasın hemen tattırsın bu mutluluğu inşallah
Sağolasın canım fikir verdiğin için akşam alayım o zaman bende :)) Yavaş yavaş alalım bir şeyler.ben kullanıyorum memnunum valla
Ay bilmiyorum babası dursun ben dayanamamBaşka bebeğe böyle üzülürken kendi bebeğimizde ağlarız heraldebirde topuk kanı alıyor ya o çok fena işte
Ya ben düşüklüğünü hiç farketmem ama son zamanlarda hep 10/7 10/6Ben varım ama belki doğru düzgün bişey yemediğimdendir 9 6 çıkıyo tansiyonum ki normalde 13 8 falandı hep yükselirdi düşmezdi bi de zayıf da değilim aslında ama gebeliğin başından beri hep böyle hatta akşam 9 5 e düştü gerçi dün yediğim herşeyi çıkardım belki ondandır
Kızlaaar Anne Bebek Çocuk fuarı varrr istanbulda olan arkadaslara duyrulur... 14-16 aralık tarihinde
emin değilim canım şimdi ne desem yalan.. bana bebek kalp atışı göründükten sonra kan tahlilleri vs yapıldı. ondan sonra bir daha bişi yapılmadıAşı yoksa gitmiyim ben hiç çünkü gerçekten çok moralimi bozuyorlar.. Ekimde gitmişim Ocak’ta çağırdı tekrar bende o kadar ara verince aşı falan vardır diye düşündüm. Rutin kan tahlillerini yapacaklar heralde onları da kadın Doğum doktorumdan isterim. Sen çok şanslıymışsın canım burası çok kötü bir aile hekimliği maalesef.. Hiçkimse memnun değil.
ben hemşire zannediyordum. Ben hiç soru sormadım, iletişime geçmedim. ben takip ederken hamileydi, doğurmuştur ya maşallahHemşirede değil,eczane teksisyeni diye biliyorum ben o da Doğum yaptı,bebeği oldu,çok tatlı bir bayan benim sorduğum her soruya cvp vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?