2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar hiç tansiyon ölçtürdünüz mü gevelikte tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı acep benim gibi
Ben varım ama belki doğru düzgün bişey yemediğimdendir 9 6 çıkıyo tansiyonum ki normalde 13 8 falandı hep yükselirdi düşmezdi bi de zayıf da değilim aslında ama gebeliğin başından beri hep böyle hatta akşam 9 5 e düştü gerçi dün yediğim herşeyi çıkardım belki ondandır

Kızlar bu çantayı almak istiyorum ama kullanışlı olur mu sizce ? Renk olarak eşimde takabilsin diye böyle bir şey seçtim.

Eklentiler

• DBAEDF54-CA49-4171-B3B7-67E11932DB99.webp
    22 KB · Görüntüleme: 70
Başka bebeğe böyle üzülürken kendi bebeğimizde ağlarız heralde birde topuk kanı alıyor ya o çok fena işte
Ben onlarda bakamadım böyle şeylerım yoktur ama kızıma kıyamadım esımle annem yaptırdılar ben gozlerım dolu baska tarafa baktım Rabbım hıc bır anneyi evladıyla sınamasın bütün kuzucuklar saglıklı olsun... kıyamadıgımz canımızın yandıgı tek şey aşıları olsun inşallah

Bende şimdiden öyle düşünüyorum eşim girer yanına diye ama o da hiç dayanamaz Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın inşallah.. Onların sağlığı için yapıldığını bildiğimiz için biraz daha içimiz rahat olabilir belki.

Tabı canım öylee ama anne işte yıkarken bıle kıyamıyor ınsan mınnacıkkk ayy Allahımm ınsallah hepimiz saglıkla guzel bebeklerimizi kucagımıza alırız hepinize dua edıyorum...

Tabı canım öylee ama anne işte yıkarken bıle kıyamıyor ınsan mınnacıkkk ayy Allahımm ınsallah hepimiz saglıkla guzel bebeklerimizi kucagımıza alırız hepinize dua edıyorum...
Ben zaten çok hayacanlıyım kalbim pırpır birde siz tecrübeli anneler söyle anlatıyorsunuz ya burda kalbim çıkıcak gibi oluyor canım :)) Rabbim bize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin, olmayanlara da aratmasın hemen tattırsın bu mutluluğu inşallah

Amiiiiinnnnnnn

Ya ben düşüklüğünü hiç farketmem ama son zamanlarda hep 10/7 10/6

emin değilim canım şimdi ne desem yalan.. bana bebek kalp atışı göründükten sonra kan tahlilleri vs yapıldı. ondan sonra bir daha bişi yapılmadı

Hemşirede değil,eczane teksisyeni diye biliyorum ben o da Doğum yaptı,bebeği oldu,çok tatlı bir bayan benim sorduğum her soruya cvp vermişti
ben hemşire zannediyordum. Ben hiç soru sormadım, iletişime geçmedim. ben takip ederken hamileydi, doğurmuştur ya maşallah o kadar kişiye yardımcı oluyor şaşılacak şey gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…