2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar bugun 13+4 oldum. Bir haftadir o bolgemde ve kasiklarimda ignelenme var. Ara ara agri oluyor. Normal mi? Sizde de oluyor mu?

aile hekimini değiştirebilirsin aslında. bence öle bişi yap. aile hekimi değişince ebe de değişmesi lazım ama..
bizim burda sistem hangi aile hekimindeysen onunla çalışan hemşire senle ilgileniyor

Kizlar bugun 13+4 oldum. Bir haftadir o bolgemde ve kasiklarimda ignelenme var. Ara ara agri oluyor. Normal mi? Sizde de oluyor mu?
Bende de oldu dün sanırım ben ayaklarımdan üşüttüm birazda idrarımda yanma oldu şükür bugün iyiyim üşütmüş olabilirmisin sen de yada suyu mu az içiosun

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun, dün hastaneye gittim düşük riskim var progesteran verdi çok korkuyom ve karın ve bel ağrım var dua edin lütfen
Banada kese etrafinda kan var düşük riskin var dedi 200+200 progestan kullaniyorum günlük .. calisiyomusun birde progestan disinda birsey tavsiye ettimi doktorun

Banada kese etrafinda kan var düşük riskin var dedi 200+200 progestan kullaniyorum günlük .. calisiyomusun birde progestan disinda birsey tavsiye ettimi doktorun
kese etrafında kan varsa düşük riski değerlendirilir. Ama bu normal, düşükle alakası olmayan bir kan da olabilir. Ancak doktorların onu anlama şansı yok. Kaldı ki zaten Allah korusun düşme riski varsa, ne yaparsan yap bebeği tutamazsın.
Ben en son kanamam da artık doktora gitmedim. Hatta progestan bile almıyorum günlerdir. Değişen hiç bişi yok. Kanama 1 gün sürdü sonra geçti.

aile hekimini değiştirebilirsin aslında. bence öle bişi yap. aile hekimi değişince ebe de değişmesi lazım ama..
bizim burda sistem hangi aile hekimindeysen onunla çalışan hemşire senle ilgileniyor
Çok uğraştım bunun için ama yakınımdakiler hep doluydu mecbur o aile hekimliğine kaldım. Uzakta olsun istemedim şimdi kendim giderim ama bebek olunca zor olur diye düşündüm. Artık katlanıcaz mecbur..

Çok uğraştım bunun için ama yakınımdakiler hep doluydu mecbur o aile hekimliğine kaldım. Uzakta olsun istemedim şimdi kendim giderim ama bebek olunca zor olur diye düşündüm. Artık katlanıcaz mecbur..
doktor değiştirmen yeter aynı sağlık ocağında kalabilirsin

Ne guzel yazmissin cok haklisin işin ilginc yani alttan hic kanamam yok bel agrisi kasik agrisi cok zorlar derecesinde yok yani ultrasonda görünen disinda hic bir düşük belirtim yok

doktor değiştirmen yeter aynı sağlık ocağında kalabilirsin
Belirli bir doktor ilgilenmiyor burda canım genelde birisi kalıyor diğerleri hep dışarda ya da izinli gittiğimde kim varsa onun odasına giriyorum. Birkaç kere ilaç yazdırmaya gittim hepsinde başka doktora girdim. Çok başıboş biryer burası denetlenmiyor herhalde. Benim şikayet ettiğim tek bir doktor olsa başka doktora geçerim ama hepsi aynı maalesef..

ben de eşimle ortak kullanacağım bişi olsun istiyorum ama bu modeller bana biraz kadınsı geliyor. her ne kadar unisex yazsa da...
Baktıklarımın arasında en unisex buydu canım Rengindende biraz kurtarıyor gibi bakıcaz bakalım.. Kanguruyu bile ona göre seçiçez yapıcak bir şey yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…