amiiiinnnnDoğru canım haklısın Allah kolaylık versin :)) Bütün anneler bebeklerine istedikleri her şeyi alabilecek imkanı bulsunlar inşallah..
aysegul34 maşallah canım ne güzel artık balayı denilen döneme girdik sukur nedensizce kız olabilir gibi geldi seninki ama benim tahminler yüzde doksan tutmaz
Ben özeldeyim
Bmm dr da soylemıyor
Yaa yerim ben onuuu çok tatlıkızlar ikili için geldim amuda kalkmış naptıysak dönmüyo çok hareketli dedi doktor.
daha karnımda böyle doğsa nasıl olur
Ah kuzum ne güzel bende merak ediyorum ama bulantılar yüzünden WC'ye zor gidiyorum. 12. Haftadayız ne zaman geçer ki fuarda biter o zamana :)Kızlaaar Anne Bebek Çocuk fuarı varrr istanbulda olan arkadaslara duyrulur... 14-16 aralık tarihinde
Haftaya cumartesı pazar iyi olursun gidersin inşallah :))Ah kuzum ne güzel bende merak ediyorum ama bulantılar yüzünden WC'ye zor gidiyorum. 12. Haftadayız ne zaman geçer ki fuarda biter o zamana :)
Bizim doktor biz sormadan bakcam ben biraz piskopatım, meraktan çatlarım dedi:) tahmini erkek ama henüz erken dedi bi ön tahmin.Ben özeldeyim
Bmm dr da soylemıyor
aynı şehirdeyiz ama demek ki bu da şans meselesi canım benim aile hekimi de ebe de çok anlayışlılar .Belirli bir doktor ilgilenmiyor burda canım genelde birisi kalıyor diğerleri hep dışarda ya da izinli gittiğimde kim varsa onun odasına giriyorum. Birkaç kere ilaç yazdırmaya gittim hepsinde başka doktora girdim. Çok başıboş biryer burası denetlenmiyor herhalde. Benim şikayet ettiğim tek bir doktor olsa başka doktora geçerim ama hepsi aynı maalesef..
İnşâAllah canım hayırlısı olsun daha vaktimiz var alırız isteğimiz herşeyi Rabbimin izniyle gönlümüze göreHaftaya cumartesı pazar iyi olursun gidersin inşallah :))
Beni de 22 aralikta cagirdi 11. Haftada yaptiranlar varya benim o zaman 12 +4 olacak ondan geç gibi gelmisti bana gec olsun güc olmasin ya bu arada bende devlete gidicem kayit actirmaya randevu aldim hem bebisi görürüm dedim ama biyandan da olumsuz birsey soleyip canimi sikarlar diye gitmekte istemiyorum. KararsizimBenim doktorum 20 aralık haftası gel demişti. Dün kullandığım ilaç bitince hem yazdırayım hem de bebeğimi göreyim diye bahane edip ani bir kararla doktora gittim :) bebeğim 45 mm olmuş. Doktor yanlış hatırlamıyorsam 46-84 mm arasında ikili tarama daha doğru sonuç verir, şimdilik sınırda o yüzden yapmayalım bekleyelim dedi. Bebeğin boyunu bekliyordur sağlıklı sonuç için. Kalbini ferah tut :)
11. Haftada falan yaptiranlar var ondan gec gibi gelmisti banaGeç değil canım normal
ne guzel yaBizim doktor biz sormadan bakcam ben biraz piskopatım, meraktan çatlarım dedi:) tahmini erkek ama henüz erken dedi bi ön tahmin.
Hay Allah mide bulantısı kötü olmuş umarım kısa sürelik olur geçer canımAynen enerji olarak iyiyim sadece işte kahvaltıdan sonra istifra başladı nedensiz bilmiyorum bazen yediklerimi bebegim beğenmiyor mu acaba:) migde boşken çekiliyorda doluyken çekilmiyor malesef . Ya sağlıklı olsunda benim de gönlümden kız geçiyor annemin arkadaşlarımın bakalim nasibimize ne çıkacak çok heyecanlıyım
Valla heyecanı tetikliyor bu durum:) neyse en azından kesin olur öğrendiğimiz zaman
Öyle tabiiki canım mesela bana çok yakın semtinki çok güzel çok ilgililer hastaları olmama rağmen bana baya yardımcı olmuşlardı. Ama 4000 kişi sınırı olduğu için alamadılar beni.aynı şehirdeyiz ama demek ki bu da şans meselesi canım benim aile hekimi de ebe de çok anlayışlılar .
Tüp bebek de cinsiyet belli mi oluyor ,ilk defa duydum,çok şaşırdım ,nasıl oluyor ???ne guzel ya
benımkı tam 16 yı beklıyor
hem de tüp bebeğiz
zaten bılıyor yanı ne oldugunu
evet oluyormus ama dr ların soylemesı yasakmısTüp bebek de cinsiyet belli mi oluyor ,ilk defa duydum,çok şaşırdım ,nasıl oluyor ???
Bir de ikiz oluyor demi genellikle ???evet oluyormus ama dr ların soylemesı yasakmıs
genelde olmuyor canımBir de ikiz oluyor demi genellikle ???
Kızlaaar Anne Bebek Çocuk fuarı varrr istanbulda olan arkadaslara duyrulur... 14-16 aralık tarihinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?