2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
aysegul34 maşallah canım ne güzel artık balayı denilen döneme girdik sukur nedensizce kız olabilir gibi geldi seninki ama benim tahminler yüzde doksan tutmaz

Aynen enerji olarak iyiyim sadece işte kahvaltıdan sonra istifra başladı nedensiz bilmiyorum bazen yediklerimi bebegim beğenmiyor mu acaba:) migde boşken çekiliyorda doluyken çekilmiyor malesef . Ya sağlıklı olsunda benim de gönlümden kız geçiyor annemin arkadaşlarımın bakalim nasibimize ne çıkacak çok heyecanlıyım

Ben özeldeyim
Bmm dr da soylemıyor

Valla heyecanı tetikliyor bu durum:) neyse en azından kesin olur öğrendiğimiz zaman

kızlar benim karnım baya şişiyor gün içinde.. ve çok kuru beyaz beyaz pul pul dökülüyor. akşamları lierac ve sebamed in çatlak önleyici kremini sürüyorum ama gün içinde tekrar kuruyup dökülüyor.. başka benim gibi olan var mı?

aynı şehirdeyiz ama demek ki bu da şans meselesi canım benim aile hekimi de ebe de çok anlayışlılar .

Beni de 22 aralikta cagirdi 11. Haftada yaptiranlar varya benim o zaman 12 +4 olacak ondan geç gibi gelmisti bana gec olsun güc olmasin ya bu arada bende devlete gidicem kayit actirmaya randevu aldim hem bebisi görürüm dedim ama biyandan da olumsuz birsey soleyip canimi sikarlar diye gitmekte istemiyorum. Kararsizim

Hay Allah mide bulantısı kötü olmuş umarım kısa sürelik olur geçer canım

Son düzenleme:
aynı şehirdeyiz ama demek ki bu da şans meselesi canım benim aile hekimi de ebe de çok anlayışlılar .
Öyle tabiiki canım mesela bana çok yakın semtinki çok güzel çok ilgililer hastaları olmama rağmen bana baya yardımcı olmuşlardı. Ama 4000 kişi sınırı olduğu için alamadılar beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…