2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aaa şimdi hatırladım
Benim dr da göbek bagı ile karışabilir o bakımdan ayrıntılıda kesin söylenir dedi haklısın

Eğer imkanın varsa ,yakınında Büyükşehir varsa Şubatta e-bebekte çok güzel indirimler olacakmış.En azından Bebek arabanı alsan kar kardır.Bir de netten alacaklarını da alabilirsin.Ateş ölçeri ben netten aldım,biberon,emzik netten aldım.Ya da mesela bebeğim hoşgeldin setleri alabilirsin.Musleranın filan var.Kıyafet alışverişi için bizde kumbara yaptık,7.ayda yapacağız.Yoksa ben de bunları dışarı filan çıktıkça,gördükçe aldım

Ne güzel işte dışarı çıkınca güzel bebe mağazaları gezebiliyorsun. Benim burda miniço var sadece peki bu ateşölcerin markası fiyatı nedir canım ve biberonla emziğin de. Onları alayım haklısın

sağol canım bakayım bi :)

Zeytinyağı bize de gayet iyi gelir biz doku yenilenmesi,dolaşımın artması için hastalarda bebe yapı kullanırız ama daha doğal olsun diye zeytinyağı öneridir :)
ben bitkiselciyim ya daha hoşuma gidiyor öyle siz sağlıkçımısınız? :) kayısı çekirdeği yağı falan nasıl olur acaba

Ben de senin gibiyim 17. Haftadayım ama hala sosyal mecrada paylaşamıyorum ne mutlu arkadaşına korkusu kaygısı yok maşallah
Bilemiyorum forumlarda çok dolanıyorum. Şu haftada bebeğimi kaybettim vs yazanları gördükçe korku kaplıyor içimi.

sağol canım bakayım bi :)

ben bitkiselciyim ya daha hoşuma gidiyor öyle siz sağlıkçımısınız? :) kayısı çekirdeği yağı falan nasıl olur acaba
Evet fizyoterapistim :) onları hiç duymadım bildiğim yaplar da deride tüy çıkarıyor valla iki arada bir derede kaldım:)

Ateş ölçeri bu akşam aldım netten.Markası Omron 720 hepsi burada dan 177 liraya aldım,kargo ücretsiz.Bir de omron çok bilinen eski bir medikal firması.Odanın sıcaklığını ölçmesi,sessiz çalışması filan dikkatimi çekti.Yine hepsi burada da çok güzel kampanya vardı.Philips Avent biberon+2 tane de emziği 50 liraya aldım.Küvet setini de a-101’den 25 liraya aldım.Yine uygun kampanyalar olursa yazarım buraya

İşyerimdekiler öğrenmek zorunda kaldı rapor aldığım için 15 gün. Şimdi çok yardımcı herkes ondan şikayetim yok.
Ama gerçekten kimseye hamileyim demek istemiyorum. Akıl almak istemiyorum. Böyle bir psikolojiye girdim.

Pgt neden yasak ?
Siz yanlış biliyorsunuz
Pgt sağlıklı embriyo elde etme yöntemi
Embriyolarda sorun var mi diye inceleme yapılıyor
Siz cinsiyet belirleme ile karıstırdInız sanirim o yasak

anladım. Olabilir doğrudur. bundan dort ya da bes yıl once tüp bebek için basvuran akrabam vardı esindeydi sanırım spermlerle alakalı tam bilemiyorum ve onlar da çok arastırıp bu testi bulmuşlardı galiba ve hastaneden yapılmasını istemişlerdi. Doktor bizim ülkemizde yasak olduğunu söylemiş. oradan aklımda kaldı yani yasak değilse madem neden böyle yapıldı şimdi onu anlayamıyorum. Bu bahsetiğim akrabam gecen yıl hamile kalabildi ama eger yasak değildiyse de gecen zamana üzüldüm. tesekkür ederim ayrıca bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…