İyim valla bin tane soru soruyorlar o yüzden kimseye açıklama yapmak zoru da değilim bi kaç yakın arkadaş ve aile dışında kimse bilmiyor. Yok benim tek transfer yapıldı tek bebeğim
Canım hiç bilgim yok bu konuda benimde kalp atım hızım fazla ama doktor normal doğurabiliceğimi söyledi yani çok ciddi bi sıkıntı olmadığı sürece normal doğum yapılabiliyor, doktoruna sor istersen o detaylı bilgiyi verir :)
Aman yaşına ya da tüp bebek olaylarına hiç takılmayın kızlar ya.Ben ünv’den 24 yaşında mezun oldum,30 yaşıma kadar da hiç evlenmeyi düşünmedim.Çalıştım,gezdim,paramı yedim.30 yaşında evlendim.32 yaşında hamile kaldım.33 yaşında Bebek sahibi olucam.Eee kardeş düşünsek bizim de 38’i bulur.
ay yok artık özel bebek mi yok insan da değil o zaten sentetik tövbe yarabbim ne sene olacak 2019 insanlar 1000 lerde kalmış lafını sokacaksın öylelerine oturacaklar
Bide bazı doktorlar bunu bahane olarak kabul edebilir geçen birine doktoru demişki bebeğin kilosu fazla normal doğum yapamazsın demiş kadında tek sorun kilolu olmasımı demiş doktorda aslında ben sende normal doğum yapabilicek kapasiteyide göremiyorum demiş şok oldum duyunca doktor seçimi gerçekten önemli.
Ben kürtaj olduğumda genetik inceleme yaptırmıştık orda xx yazıyordu ben de doktora kız mıymış cinsiyeti dedim üzmemek için bahsetmek istememiş ama kızmış
Aman yaşına ya da tüp bebek olaylarına hiç takılmayın kızlar ya.Ben ünv’den 24 yaşında mezun oldum,30 yaşıma kadar da hiç evlenmeyi düşünmedim.Çalıştım,gezdim,paramı yedim.30 yaşında evlendim.32 yaşında hamile kaldım.33 yaşında Bebek sahibi olucam.Eee kardeş düşünsek bizim de 38’i bulur.
Ben de aynı düşüncedeyim aslında 23 mezun oldum 31 evlendim 8 sene misler gibi bekar hayatı yaşadım 33 de anne olacaktım kısmet olmadı şimdi nasip olursa 34 de anne olcam dediğin gibi kardeş 37/38 i bulacak napalım kısmet :)
Kızşar selamun aleyküm bana 41 hamilenin bir yasin okuması gerkmiş Allahın iznyle olyormş bana okuyabilcek olan varmı Allah rızası için.. Sebep olursnz inşaAlla
Ben onceden burda yaZmıştım paylasmıştm ben ılk aylar besığe bıle yatırmadım onda yattı cok rahattı ıcını konforlu hale getırdım :) tıny love adı tıtrıyor muzıklı oyuncaklı missssssss :)))) heryere tasıyodm yemek yaparken falan cok rahat
Benimde en sinir olduğum şey tüp bebek olunca noluyo yani sanki başka birinden tövbe yarabbim oda bebek sonuçta canlı kanlı Rabbim böyle istemiş öyle olmuş dogurursun normal mi sezaryen mi kimsenin ağzı torba değil bukemiyorsun malesef
Herşey Allah'tan canım , bu şekil yüksek çıkıp sağlıklı bebek doğuran bir çok kişi bende tanıyorum . Görümcem en yakın örnek sağlıklı bir bebeği var ve benden 10 yaş büyük . Şu istenilen testleri de yaptırıp duruma göre bakacağız artık. Hayırlısı neyse ise o olsun her daim. Çok sağ ol .
Hic canini sıkma stres yapma.bak bende ayni sureci yasadim burada sizlerle.ne kadar korktum biliyorsunuz.ama inan ense kalinligi tek basina bir bulgu olarak cok anlam ifade etmiyor