- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Ne güzel yaBenim de hiç karnım yok Ya,dışarıdan hiç hamile gibi durmuyorum.Senin erkek de belirti dediğin şey neydi ,eski annane inanışlar gibi demi ??Ben ilk belirti olarak 10.haftada seğirme tarzında hareket hissettim
Ayyy ben de şapkalarına bayılıyorum bebişlerin ve baba oğul kombinlerine de hayranım :) bol bol yapıver yahuOğluma da çok cool şapkalar,önlükler aldım o da babasına çeksin .Babasıyla bir takım formaları bile var.Sağlıklı olsun bizim için en önemlisi o
Uyumlumu tam bılemıyorum modele gore degısır bence... ama evet arabanız varsa orda baglıyorsun yanında onda yatıyor ayrıca bebek arabasında onu takıyoruz... hastane vs hepsınde onda tasıyorsun... 1yasından sonra oto koltuguna gecıyor:)Hayrlı akşamlar hanımlar birşey sorucaktım sizlere Kuzenim hediye olarak puset almış bize çokta beğendim sağolsun düşünmesi yeterli tabii
Bizde bebek arabası da alacağız bu pusetler tüm bebek arabalarının ayaklrına uygun oluyor mu yoksa herbiri farklı mı ayrıca pusetler kullanışlı oluyor mu başka bir hediyeyle değiştireyim mi yoksa ?
Ben zaten ilk 3 sene çok düşünmüyordumOy kıyamam bütün anneler kutsal cidden :) bana herkes öyle diyordu 6 ay ne ki saçmalama insanlar çok bekliyor falan ama inan o süre bile benim umudumu kesmeme yetiyordu. Sanırım Allah kuluna kaldıramıycağı yük vermiyor. Keşke mucizene daha önce kavuşsaymışsın ama demek ki manevi olarak benden çok çok güölüymüşsün :)
Yok pgt yasal ama benim gittiğim merkezde hiç böyle bişey duymadım bi çok arkadaşım pgt yaptırdı sağlıklı embriyo bulmak içinBen de şaşkınım. Pgt'nin Türkiye'de tamamen yasak olduğunu duymuştum. yani pgt yapılmıyorsa da nasıl cinsiyet anlayabilirler ki. Kıbrıs'ta yaptırıp Türkiye'ye sonuç mu yolluyorlar anlamadım ki :)
Oto koltuğu olarak kullanılmaz mı puset partecim :)Uyumlumu tam bılemıyorum modele gore degısır bence... ama evet arabanız varsa orda baglıyorsun yanında onda yatıyor ayrıca bebek arabasında onu takıyoruz... hastane vs hepsınde onda tasıyorsun... 1yasından sonra oto koltuguna gecıyor:)
Deli gibi portakal yedim,Allah’a tek şükrettiğim o oldu zaten.Çok fazla meyve ile aram yoktur,bir tek yediğim portakaldır onu da bol bol yedim.Ben yazın hiç meyve yemem meselaNe güzel ya
Beni görenler 1 aydır falan anlıyor
Hele suanda bariz belli
Yani
Ben nette okudum canım
Erkek bebek annelerinin ilk ayları çok rahat geçer yazıyordu benim kusmam hıc olmadı mesela
Sonra kaşıntı olur yazıyordu vücutta bu da oldu bende
Meme ucu koyulaşması
Portakal limona aserme
Protein yeme isteği
İdrar renginin açık renk ve parlak olması
Biliyorum ya yaşayanları okuyunca daha iyi anlıyorumBen zaten ilk 3 ay çok düşünmüyordum
Korunmuyorduk ama olmadı çok irdelemedim
Rahata çok alışmıştım Bebek fikri çok cazip gelemiyordu
Sonra bir kurcaladık ki eşimde dolu sıkıntı çıktı ve bunları yola koymak için çok zaman gerekti
Tüp bebek ile ilk denemede hamile kaldım
6 ay cidden hiçbirşey değil :)
Siz kaç yaşinizdasiniz ? Sanirim biraz yasiniz var bu yüzden 6 ay da ümidinizi kesmeye başlamişsinizOy kıyamam bütün anneler kutsal cidden :) bana herkes öyle diyordu 6 ay ne ki saçmalama insanlar çok bekliyor falan ama inan o süre bile benim umudumu kesmeme yetiyordu. Sanırım Allah kuluna kaldıramıycağı yük vermiyor. Keşke mucizene daha önce kavuşsaymışsın ama demek ki manevi olarak benden çok çok güölüymüşsün :)
Ben de portakal çok yedimDeli gibi portakal yedim,Allah’a tek şükrettiğim o oldu zaten.Çok fazla meyve ile aram yoktur,bir tek yediğim portakaldır onu da bol bol yedim.Ben yazın hiç meyve yemem mesela
Sebzeciydim et yemekleri çok ağır gelirdi bana et yemeği,ve peynirin her türlüsünü yedim
Meme uçları burda bir çok arkadaşın koyulaştı bir de karnın nasıl,benim önümde küçük bir top var gibi
Bunları 1 ay önce almıştım.Şimdi aldıklarımı da hurca kaldırdım.Çıkarınca yine senin için çekerim,onlara da bakarsın.Amin canım hepimizin bebişlerini inşallahAyyy ben de şapkalarına bayılıyorum bebişlerin ve baba oğul kombinlerine de hayranım :) bol bol yapıver yahusağlıkla gelsinler ve hayırlı evlat olsunlar inş ömürleri ışık gibi aydınlık olsun
Hayır aksine yaşım küçük olduğu için olayı kavrayamadım :) yani nankör davrandım bu kutsallığın kolay elde edilemeyeceğini kavrayamadımSiz kaç yaşinizdasiniz ? Sanirim biraz yasiniz var bu yüzden 6 ay da ümidinizi kesmeye başlamişsiniz
Ben 7 senede
2aşilama
3 tüp bebek tedavileri yaptirdığım halde hiç ümidimi kesmedim
Sizin böyle konuşmanız çok ilginç doğrusu
Eşimde bir sorun yok işte çocuk yapma olayından dolayı varmış sorun :)Biliyorum ya yaşayanları okuyunca daha iyi anlıyorumpeki eşinin sorunu çözülmüştür umarım bitane de kardeş lazım :))
Hay senin Süperman t-shirtüne
Bunları 1 ay önce almıştım.Şimdi hurca kaldırdım.Çıkarınca yine senin için çekerim,onlara da bakarsın.Amin canım hepimizin bebişlerini inşallah
Biliyorum canım sağlıklı embriyo bulmak için genetik araştırma bende bunu demeye çalışıyorum doktorların bunu bilmesi yasal değil pgtde cinsiyette belli oluyor sonuçta kromozom sayılarına bakılıyorCanim pgt cinsiyet icin degil saglikli genleri ayristirma yontemi. Senin dedigin baska bisey.
Pipisi var gibi dediCanım iyiyim sen nasılsın ? Bugün arkadaşım benim ultrason fotoğrafını kendi doktoruna gösterdi kıza benziyor ama kesin birşey diyemem demiş
Ay sinir oluyorum buna millet 12.haftda öğreniyor . Tamam tabii ki sağlıklı olsun ama yine de insan hemen bilmek istiyorkız acaba kız mı seninde? Erkeği görüyorlar çünkü hemen
Ayyyy maşallahhh yaaa bunları mı giycek minnoşlar ya nasıl ilginç geliyor :)) ben ilk kez Bugun bio oil yap siparişinde 3 tane de çorap aldım kuzuma
Bunları 1 ay önce almıştım.Şimdi hurca kaldırdım.Çıkarınca yine senin için çekerim,onlara da bakarsın.Amin canım hepimizin bebişlerini inşallah
Hayır 1yasından sonra kullanılmaz buyuyorlar sgmaz sıkılır kı benım pusetım buyuktu daha ufakları vardı mını :) bız 1yasından sonra otokoltugna geçtik...Oto koltuğu olarak kullanılmaz mı puset partecim :)
Çok iyi maşallah canım :)Artık ben de öyle düşünüyorum zaten sorun olsa da 5.aydan sonra anlarmışım ama şuan bebişin gelişimi iyi maşallahhh:) 14+4 te boyu 14cm kilosu 110 gramdı aşkımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?