2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim de hiç karnım yok Ya,dışarıdan hiç hamile gibi durmuyorum.Senin erkek de belirti dediğin şey neydi ,eski annane inanışlar gibi demi ??Ben ilk belirti olarak 10.haftada seğirme tarzında hareket hissettim
Ne güzel ya
Beni görenler 1 aydır falan anlıyor
Hele suanda bariz belli
Yani
Ben nette okudum canım
Erkek bebek annelerinin ilk ayları çok rahat geçer yazıyordu benim kusmam hıc olmadı mesela
Sonra kaşıntı olur yazıyordu vücutta bu da oldu bende
Meme ucu koyulaşması
Portakal limona aserme
Protein yeme isteği
İdrar renginin açık renk ve parlak olması

Oğluma da çok cool şapkalar,önlükler aldım o da babasına çeksin .Babasıyla bir takım formaları bile var.Sağlıklı olsun bizim için en önemlisi o
Ayyy ben de şapkalarına bayılıyorum bebişlerin ve baba oğul kombinlerine de hayranım :) bol bol yapıver yahu sağlıkla gelsinler ve hayırlı evlat olsunlar inş ömürleri ışık gibi aydınlık olsun

Uyumlumu tam bılemıyorum modele gore degısır bence... ama evet arabanız varsa orda baglıyorsun yanında onda yatıyor ayrıca bebek arabasında onu takıyoruz... hastane vs hepsınde onda tasıyorsun... 1yasından sonra oto koltuguna gecıyor:)

Ben zaten ilk 3 sene çok düşünmüyordum
Korunmuyorduk ama olmadı çok irdelemedim
Rahata çok alışmıştım Bebek fikri çok cazip gelemiyordu
Sonra bir kurcaladık ki eşimde dolu sıkıntı çıktı ve bunları yola koymak için çok zaman gerekti
Tüp bebek ile ilk denemede hamile kaldım
6 ay cidden hiçbirşey değil :)

Ben de şaşkınım. Pgt'nin Türkiye'de tamamen yasak olduğunu duymuştum. yani pgt yapılmıyorsa da nasıl cinsiyet anlayabilirler ki. Kıbrıs'ta yaptırıp Türkiye'ye sonuç mu yolluyorlar anlamadım ki :)
Yok pgt yasal ama benim gittiğim merkezde hiç böyle bişey duymadım bi çok arkadaşım pgt yaptırdı sağlıklı embriyo bulmak için

Oto koltuğu olarak kullanılmaz mı puset partecim :)

Deli gibi portakal yedim,Allah’a tek şükrettiğim o oldu zaten.Çok fazla meyve ile aram yoktur,bir tek yediğim portakaldır onu da bol bol yedim.Ben yazın hiç meyve yemem mesela
Sebzeciydim et yemekleri çok ağır gelirdi bana et yemeği,ve peynirin her türlüsünü yedim
Meme uçları burda bir çok arkadaşın koyulaştı bir de karnın nasıl,benim önümde küçük bir top var gibi

Biliyorum ya yaşayanları okuyunca daha iyi anlıyorum peki eşinin sorunu çözülmüştür umarım bitane de kardeş lazım :))

Siz kaç yaşinizdasiniz ? Sanirim biraz yasiniz var bu yüzden 6 ay da ümidinizi kesmeye başlamişsiniz

Ben 7 senede
2aşilama
3 tüp bebek tedavileri yaptirdığım halde hiç ümidimi kesmedim
Sizin böyle konuşmanız çok ilginç doğrusu

Ben de portakal çok yedim
Bir dr limon istiyordu canım
Kendi salatama bile iki adet limon sıkıyordum
Ben de sebzeciyim et sevmem ama canim istiyor bu ara
Karnım yayvan benim ya sivri değil :)

Bunları 1 ay önce almıştım.Şimdi aldıklarımı da hurca kaldırdım.Çıkarınca yine senin için çekerim,onlara da bakarsın.Amin canım hepimizin bebişlerini inşallah

Eklentiler

• C2CF518F-0E2D-4CEF-AF18-053A760B9C83.webp
    79,9 KB · Görüntüleme: 138
berlin8982 selam nasılsın
Doktora gittim Bugun
Cinsiyet için hala kesin birşey demedi

Canım iyiyim sen nasılsın ? Bugün arkadaşım benim ultrason fotoğrafını kendi doktoruna gösterdi kıza benziyor ama kesin birşey diyemem demiş
Ay sinir oluyorum buna millet 12.haftda öğreniyor . Tamam tabii ki sağlıklı olsun ama yine de insan hemen bilmek istiyor kız acaba kız mı seninde? Erkeği görüyorlar çünkü hemen

Hayır aksine yaşım küçük olduğu için olayı kavrayamadım :) yani nankör davrandım bu kutsallığın kolay elde edilemeyeceğini kavrayamadım biraz aklım başıma geldi. İlginç gelmesi çok norml çoook da hak veriyorum size :)

Biliyorum ya yaşayanları okuyunca daha iyi anlıyorum peki eşinin sorunu çözülmüştür umarım bitane de kardeş lazım :))
Eşimde bir sorun yok işte çocuk yapma olayından dolayı varmış sorun :)
Tutmaması açısından yoksa kendinde birşey yok :)
38 benim yaşım
Kardeş pek düşünmüyorum hayırlısı
Bunu bir dünyaya getirelim de sağlıklı
Senin yaşın küçük sanırım :)

Canim pgt cinsiyet icin degil saglikli genleri ayristirma yontemi. Senin dedigin baska bisey.
Biliyorum canım sağlıklı embriyo bulmak için genetik araştırma bende bunu demeye çalışıyorum doktorların bunu bilmesi yasal değil pgtde cinsiyette belli oluyor sonuçta kromozom sayılarına bakılıyor

Pipisi var gibi dedi
Ama kesin birşey diyemem derdi
21. Haftada söyleyecekmıs
Sana kaçıncı haftada kesin kız değil demişti
Senin kız zaten :)
Ben Çarşamba başka dr a gideceğim daha 5 hafta acaba mi diyemem

Bunları 1 ay önce almıştım.Şimdi hurca kaldırdım.Çıkarınca yine senin için çekerim,onlara da bakarsın.Amin canım hepimizin bebişlerini inşallah
Ayyyy maşallahhh yaaa bunları mı giycek minnoşlar ya nasıl ilginç geliyor :)) ben ilk kez Bugun bio oil yap siparişinde 3 tane de çorap aldım kuzuma mahremiyet bölgesi burası resmen,intten de bebişe dokunmadan almıyım diyorum. 5.ayımda alışveriş için büyük şehre gitcem simdi aldıklarınızı not ediyorum

Oto koltuğu olarak kullanılmaz mı puset partecim :)
Hayır 1yasından sonra kullanılmaz buyuyorlar sgmaz sıkılır kı benım pusetım buyuktu daha ufakları vardı mını :) bız 1yasından sonra otokoltugna geçtik...
Ama 1yasına kadar puset kullanılıyor ben oyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…