2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet benimde cumartesi günü :)) hem ikili test yapilacak hem cinsiyet soleyecek aci uygunsa doktorumuz ikili temiz ciksinda cinsiyet benim icinde son siralarda ama ogrenirsemde fena olmaz :)) ben 20 gün oldu bebisi gormeyeli bi ara dayanamayip gideyim dedim. Ama esim is icin sehir disinda oda gelmek istedigi icin mecbur cumartesiyi bekliyorum :)) insallah güzel haberlerle doneriz hepimiz herzaman

serum fizyolojiği bi arkadaşım da söyledi ama denemedim. vicks sürüyorum o da biraz açıyor
Viks iyi degil diyorlar canim ama yine de sen bilirsin serum fizyolojigin bir zarari yok ben igne aliyordum cekiyordum icine igneli kismi cikarip sıkıyordum burnuma cok iyi geliyordu bilgin olsun.

Rica ederim almak isteyen olur diye özellikle linkle paylaştım zaten :):) kargo ücretsiz olması da çok iyi

İnsan sürekli görmek istiyor değil mi:) geç olsun güzel haberli olsun annesi bakalım mavileri mi alacaksınız pembeleri mi :))

İnşallah canım moral oldu yazdıkların çok çok sağ ol ... Kan sonucunu bekleyip nift test yaptıracağım . Zaten detaylı usg de yaklaştı . Onların sonuçlarına göre hareket ederim artık.

Kızlar ben de geçtiğimiz cumartesi gittim doktora yazmaya fırsatım olmadı buraya, bebişim gayet sağlıklıydı şükür 160 gram olmuş dedi doktor insan bı garip oluyor böyle sayısal olarak da büyüdüğünü gördüğünde ben burda karnım çok çıktı diye hayıflanmıştım hatırlıyorsanız sonra da karnım biraz küçülmüştü hatta kaygılanmıştım o sırada kabızdım meğer karnım ondan öyleymiş şuan gören herkes çok normal bu kadarı diyorlar

cumartesi doktora gittiğimde de tartıldım sadece 700 gram almışım

Viks iyi degil diyorlar canim ama yine de sen bilirsin serum fizyolojigin bir zarari yok ben igne aliyordum cekiyordum icine igneli kismi cikarip sıkıyordum burnuma cok iyi geliyordu bilgin olsun.
3 aydan sonra kullanılabilir diye okudum da o yüzden kullanıyorum. eğer devam ederse serum fizyolojiği de denerim

inşallah herşey güzel olacak

Bende normal istiyorum canım ama şu epidural olursa ekstra ücret beni çok geriyor o ne demek ya. Medicalparktada öyleymiş gidince sorucam bin lira istiyorlarmış sanırım çok fazla zaten doğum 3bin ayrıca sezaryendede epidural oluyo ama onda ekstra ücret yok saçma değilmi. Benim doktorumda çok iyi ve çok fazla normal doğumcu sezaryeni tek tük zorunlu olursa yapıyormuş.

instagramda falan çok görüyorum bu fillerden.. ben de almayı düşünüyorum ama zaten hep 70-80 civarı fiyatı

instagram sayfalarına nedense çok güvenemiyorum hani begenmesen bişey olsa iade sıkıntı olucak gibi geliyor, diger sitelerde de daha pahalıydı :)
güvenilir bi sitede o fiyatlar varsa ama acele etmimm ?

İnşallah canım moral oldu yazdıkların çok çok sağ ol ... Kan sonucunu bekleyip nift test yaptıracağım . Zaten detaylı usg de yaklaştı . Onların sonuçlarına göre hareket ederim artık.
En doğru kararı sen verirsin canım. Dediğin gibi detaylı usg zaten şüphe bırakmıyormuş sanırım, zamanı da yaklaştı. Kan sonucu da nift sonucu da güzel gelecek inanıyorum

Kızlar dün verdiğim kan ve idrar sonuçlarım çıkmış. İdrarda bakteri vs yok ama lökasit değeri yüksek çıkmış en yüksek 5 olabilirmiş benm 8 :/ Çokmu yüksek sizce bilen varmı?

Ben sezreyandan korkuyorum zaten. Genelde normalden korkuluyormuş ama o çok daha fazla korkutuyor beni. Kesinlikle saçma anlamadım neyi neye göre hesapladıklarını zaten. Ama doktorun iyiymiş normal doğum yanlısı olanlar daha güvenilir geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…