2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
instagram sayfalarına nedense çok güvenemiyorum hani begenmesen bişey olsa iade sıkıntı olucak gibi geliyor, diger sitelerde de daha pahalıydı :)
güvenilir bi sitede o fiyatlar varsa ama acele etmimm ?
öyle incelemedim canım sadece görüyorum.. ama cinsiyet belli olunca gönlünce bi renk alırsın.. illaki bu fiyatlara bulursun

Jazzquell canım inan ense kalınlığı çok öyle.doktor perinatolojiye sevk edince ben çok daha fazla bekliyordum.ikili test sonucuna göre hareket edersiniz için rahat olsun.herşey güzel olacak.

Kızlar dün verdiğim kan ve idrar sonuçlarım çıkmış. İdrarda bakteri vs yok ama lökasit değeri yüksek çıkmış en yüksek 5 olabilirmiş benm 8 :/ Çokmu yüksek sizce bilen varmı?
Canım benim 6 çıkmıştı dr ilaç falan vermedi.6 ile 8 arasında çok fark yok :)

Canım şimdi okudum inan yazılarını. Jazzquell Ben hiç kötü bişey hissetmiyorum teyzemin torunununda ense kalınlığı çok yüksek çıkmış ve down sendromlu demişlerdi ama sapa sağlam doğdu :) ikili testi bile yaptırma oda sonuçta ihtimal kalbini ferah tut bence bebeğin gayet sağlıklı

Sezeryan olacagim ben mesela epidural bizde de +1000 lira. Neyseki genel anstezi tercih ediyorum : )

Çoook saol canım cidden aydınlandırdın :) peki antioksidan ne önerirsin başka

hamilelikte degerler degısıyor bnmde bıraz yuksek cıkmıstı doktor bısey demedı ama kactı hatrlamıom
Bende enfeksiyon çok yüksekti doktor öyle demişti antibiyotik kullandım bitti tekrar yaptırdım o halde yüksek çıktı doktoruma göstericem bakalım belkide hapa devam etmemi söylücek.

Bende enfeksiyon çok yüksekti doktor öyle demişti antibiyotik kullandım bitti tekrar yaptırdım o halde yüksek çıktı doktoruma göstericem bakalım belkide hapa devam etmemi söylücek.
Selam cnm bende de lökosit 10 çıkmıştı tek kullanımlık antibiyotik ile düştü sonra hafif tekrar yükseldi bol su iç dedi doktor birde sirkeli su ile temizle demişti sonra tekrarlamadı seninde çok yüksek değil canım

Aminnnnnnnnn kuzmmm benm sen naslsn bebişn nasl naslda cabuk bğymüşsnz MaşaAllahhh Rabbim Kucagına almnı nasip etsn
Kuzum okudum. Allah kabul etsin insallah. Guzel haberlerini her zaman bekliyorum.
Bende iyiyim sayilir baş agrilarim oluyor. Buna da şükür tabi. Hepimiz saglikla yavrularimiza kavusalim insallah.

ben de sezeryandan korkuyorum tek değilmişimm :)
çok önceden bi hata yapıp videosunu izlemiştim o da etkilemiş olabilir gerçi beni ama inş. normal doğum yapabiliriz :)

bende demir hayattan sigorta yaptırdım ankara medical parka gidiyorum benm paketimde tam tersi normalde epidurali karşılıyor sezeryanda karşılamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…