- 3 Kasım 2018
- 178
- 167
- 18
- 38
Canım her şey bunlara sebep olabiliyor maalesef. Evde yaptığın yemek bile ona sebep olabiliyor. Misal yağı ısıttın tencerede, bir şeyler kavuracaksın, ısındığı anda trans yağ oluşuyor. Gıda mühendisiyim ben, okurken resmen bir ara yemeden içmeden kesilmiştim, sonra baktım hepsi aynı hepsini yedim :) yok kilo aldım sayılmaz çok hafif bir karnım var sadece. Ama ben şu yiyip kilo almayan gıcık kadınlardan oldum hep :))Kilo aldın mı çok:) Aslında bazen anne karnında kötü besinler ya da radyasyonun genlerde mutasyona neden olabildiğini duyduğumdan beri yememeye dikkat ediyordum. Ama dün dayanamadım sonuçta 24 saat yemiyoruz ki
kızzzzFetal DNA sonucunda sex kromozomu xx ile uyumludur diyor
Anlayan var mi :)
yani sonuçta 14. hafta.. içimden geçen sorun olmadığı. Sen kalbini ferah tut. Bizlerde bebeklerimiz sağlıklı mı bilmiyoruz. İkili testi geçtik diye bebek sağlıklı mı demek? hayır, orda sadece 2 hastalığa bakılıyor. Topuk kanından öğrenilen hastalıklar var ve şuan hiçbirimiz neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz.Dün ölçtürdüm canım , 13+1 dim.
Kuvet setini esim almisoy yerim onları ahah erkek çocuğu yaramaz oluyor yahu :)
aynen bize valiz pek lazım olmuyor bide a101 e küvet seti geliyor set derken küveti kovası maşrapası baya uygun 35 liraya falan geliyor hepsi onu bekliyorum dört gözle nette 70-80 den başlıyor :)
Şuan acayip içimi rahatlattın cidden ya öyle de mi bu kadar ince düşünmeye gerek yok cidden her şeyde sıkıntı var ona bakılırsaCanım her şey bunlara sebep olabiliyor maalesef. Evde yaptığın yemek bile ona sebep olabiliyor. Misal yağı ısıttın tencerede, bir şeyler kavuracaksın, ısındığı anda trans yağ oluşuyor. Gıda mühendisiyim ben, okurken resmen bir ara yemeden içmeden kesilmiştim, sonra baktım hepsi aynı hepsini yedim :) yok kilo aldım sayılmaz çok hafif bir karnım var sadece. Ama ben şu yiyip kilo almayan gıcık kadınlardan oldum hep :))
Araştırılması konusunda katılıyorum sana canım çünkü belirsizlik insanı çok yoruyor. Ama annelik içgüdüsüne olan inancım da tam, sen iyi hissettiğin sürece bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yine de insan doktorların kağıtların da bu hissi onaylamasına ihtiyaç duyuyor tabi. Çoook güzel olacak her şey annesi :)Allah razı olsun canım, çok sağ ol
Bende kötü birşey hissetmiyorum ama yine emin olmak adına araştıracağım.
Bence gri al hepsine uyumlu olsunBu filleri çok seviyordum hepsiburada da indirim varmışş ama cinsiyetim belli değil kız olursa pembesini istiyordum erkek olursa grisini napsam kiii :):)
https://www.hepsiburada.com/birlik-oyuncak-uyku-arkadasim-jumbo-fil-60cm-gri-p-HBV00000E3UHE
Benim de ayniydi hatta acile gitmistim ondan sebep doktor ya gaz ya kabizliktandir demisti canim. Büyük ihtimal senin de öyledirArkadaşlar iki üç gündür kasiklarimda ve karnimda bir şişlik söz konusu böyle tuvaletiniz gelirde çok tutarsiniz ve orasi acır ya öyle..Baştan sona gerilmiş gibi etim.
Neden çözemedim ama inanılmaz rahatsız edici gece gece tedirgin etti beni
gri al bence kız olsun erkek olsun farketmezBu filleri çok seviyordum hepsiburada da indirim varmışş ama cinsiyetim belli değil kız olursa pembesini istiyordum erkek olursa grisini napsam kiii :):)
https://www.hepsiburada.com/birlik-oyuncak-uyku-arkadasim-jumbo-fil-60cm-gri-p-HBV00000E3UHE
Amin canım. Dediğin çok doğru. Hakkımızda hayırlısı olsun , inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz . Benim de korkum yok şu an Allah'a sığınıyorum. Ben bebeğimi gayet sağlıklı görüyorum çünkü usg de . Çok hareketli herşeyi normal ense kalınlığı dışında. Anne karnında ki anomiler bebek geliştikce kendiliğinden geçiyormuş bu da bana umut oldu.yani sonuçta 14. hafta.. içimden geçen sorun olmadığı. Sen kalbini ferah tut. Bizlerde bebeklerimiz sağlıklı mı bilmiyoruz. İkili testi geçtik diye bebek sağlıklı mı demek? hayır, orda sadece 2 hastalığa bakılıyor. Topuk kanından öğrenilen hastalıklar var ve şuan hiçbirimiz neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Bence gri al hepsine uyumlu olsunama benim arkadaşım bebeğini hep kucağında uyutuyor :)
gelince haber verir misin canımgelmedi . yarın gelecek
kalitesi iyi değilse iade ederim
Evet öğün atlamamak çok önemli. Suda çözünen vitaminleri de her gün tüketmek lazım vücutta depolanmasını için. Serbest radikaller denen bu zararlı gruptaki maddelerin etkisinin önüne geçmek için de mutlaka antioksidan tüketmek gerekiyor. Antioksidanlar o maddeleri yakalayıp safdışı bırakıyorlar çünkü. Bol meyve protein diyemem daha çok dengeli yemek lazım. Mesela taze sebze ve meyvelerin her rengi aslında farklı işlevde. Mesela havuç turuncusu betakaroten, domates kırmızısı likopen gibi. Mümkün mertebe rengarenk beslenmeni önerebilirim o yüzden :) protein de hayvansal ve bitkisel olarak tüketilmesi gerekiyor. Uzun oldu biraz ama aklına takıldığı için açıklayayım dedim canım:)Şuan acayip içimi rahatlattın cidden ya öyle de mi bu kadar ince düşünmeye gerek yok cidden her şeyde sıkıntı var ona bakılırsaönemli olan öğün atlamamak bol meyve protein falan mı
Bende 13.haftamda gidecegim umarim senin gibi ögrenirim cinsiyeti canim bi heveslendim simdi :)Dün çok fazla girememiştim buraya yeni yeni okuyorum. Ama ben bile sinir oldum doktoruna ne yalan söyleyim :) ben de dün öğrendim oğlum olacak :) bizimki çöl netti ama, doktor da emindi. Hatta değişme ihtimali var mı diye sordum erken biraz diye. Çok zayıfım ben, yağ tabakası o kadar ince ki çok net görüyorum kendini oğluna hazırlayabilirsin normalde bu haftada bu kadar kesin konuşmam dedi :) sen de yarın öğrenirsin inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Seninle konuşmuştuk hatırlıyorum canım benim 20 senin 22 idi değil mi :) ay ben dayanamadım dün gittim doktora da sabredemedim dedim güldü halime :)) benim için gerçekten hiç farkı yoktu cinsiyetin sağlıklı olduğunu bilmek istiyordum. Çok şükür hem her şeyin yolunda olduğunu hem de cinsiyeti öğrendik. Öğrendikten sonra çok heyecanlandım ama ne yalan söyleyeyim daha bir somut hale geldi sanki bebeğim :) kan sonucunu bekliyorum artık. Darısı başına canım güzel haberlerini paylaş mutlaka bizimle :))Bende 13.haftamda gidecegim umarim senin gibi ögrenirim cinsiyeti canim bi heveslendim simdi :)
Onun yerine deniz okyanus sulari var onlari kullanabilirsin yada serum fizyolojik kullanilabilir cok rahatlatiyor.Kızlar nezleyim 1 haftadır. burun akıntım falan geçti gibi ama burnum tıkalı hala. ilaç kullanmıyorum. Burun açıcı doğal bişi olsun diye Optinatura burun spreyi aldım, bu reklamlarda çıkanlardan ama hiç işe yaramıyor. Çoğu kişi de işe yaramadığını söylemiş zaten. Dipnot bilgi olsun.
Ayyy bayılıyorum ben bu fillere,bir de üstüne koyup resmini çekiyorlar ya,çok tatlış oluyorlar.Bence en güzeli “gri”Ben de alıcam şimdi grisini,çok teşekkür ederim hbr verdiğin için.Bem de en uygun 79 liraya bulmuştumBu filleri çok seviyordum hepsiburada da indirim varmışş ama cinsiyetim belli değil kız olursa pembesini istiyordum erkek olursa grisini napsam kiii :):)
serum fizyolojiği bi arkadaşım da söyledi ama denemedim. vicks sürüyorum o da biraz açıyorOnun yerine deniz okyanus sulari var onlari kullanabilirsin yada serum fizyolojik kullanilabilir cok rahatlatiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?