2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Feeling07 canım bunu sen mi almıştın modelin tam ismi neydi acaba

Eklentiler

• ED38F42D-B3FD-49AF-BAA4-91050579C8F4.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 117
Bunlar burun tıkanıklıgı ıcın mı
sizinde mı gece tıkanıyor
ben de uyanıyorum bunun yuzunden
yastıgıma lavanta damlattım , odama lımon koydum ama fayda etmedı
Aslında sünizit var bende,bazen tıkanıyor iki göz ortasına falan bastırıyorum az acılıyor ama elimin altında bulunsun

Bunlar burun tıkanıklıgı ıcın mı
sizinde mı gece tıkanıyor
ben de uyanıyorum bunun yuzunden
yastıgıma lavanta damlattım , odama lımon koydum ama fayda etmedı
Benim surekli oluyor bunlarla aciyorum canim birincisi serum fizyolojik siringanin ignesini cikarip onla burnuma sikiyorum ikinci okyanus suyu diye geciyor eczanelerde son olarakta cold mix yastiga damlatiyorum cok zorlandigimda tavsiye ederim. Ama tabi serum fizyolojik disindakileri doktora yada eczaneye sormadan kullanmayin bana hicbir zarari olmasa da

bu serum fizyoljık denen urunu nette arattırdım dolu marka cıkıyor
hangısını alacagız eczaneye gıdınce bilir mi hemen :)

Kızlar merhaba 3.ayımı bitirdim geldim şükürler olsun mide bulantısı kesildi herşey yolunda haber bekleyenler inşallah bi An önce iyi haberler alırsınız ben şimdi Size fotoğraf atsam da cinsiyet tahmininde bulunur musunuz? :) doktorum 17 hafta olana kadar söylemiyo malesef..

Benim de bu hafta oyle oldu ilk haftalara dondum resmen hatta daha beteri birde kimse anlamiyor ya gercekten naz yapiorsun saniyolar sinir oldum su son 1 hafta

inşallah sonrasında rahatlarsın bi arkadaş daha demişti bulantılarım kesilmeden önceki hafta çok kötüydüm sonra birden kesildi diye gerçi benm bulantım var ama dha az zorlamıyor, istifra da olmaynca zaten elimin yüzümün rengi yerine geldii :)

bu serum fizyoljık denen urunu nette arattırdım dolu marka cıkıyor
hangısını alacagız eczaneye gıdınce bilir mi hemen :)
Ben eczaneden aliyorum canim soleyince hemen veriyolar internetten hic almadim.o sebepten bilemiyorum ama hepsinin icerigi ayni zaten :))

Tam gececek derken büyük bir hizla geri gelmesi ciddi moralimi bozdu insallah dedigin gibidir ve gecer kusma yok bende aadece siddetli bulanti

victoryvivi canım kaçıncı haftada dedi doktorun erkek diye acaba banada 13.haftada erkek dedi kesin değil %60 dedi. Şimdi senin yazdığını okuyunca acaba dedim :)

Merhaba hanımlar beşiği sipariş verdik inşallah istediğimiz gibi gelir.
İnternetten siparişi verdik yorumlara falan baktım herkes iyi dönüş yapmış inşallah içimize siner içinde sağlıkla görmek nasip olur :) Hepimizin kuzucuğunu inşallah sizlere de fikir olur belki :)

Eklentiler

• 3F20C8B2-4246-4C11-B07B-3D22A69EAD9B.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 136
victoryvivi canım kaçıncı haftada dedi doktorun erkek diye acaba banada 13.haftada erkek dedi kesin değil %60 dedi. Şimdi senin yazdığını okuyunca acaba dedim :)
bana 16 da erkeğe benzıyor bır cıkıntı var gibi ama kordon da olabılır dedı emoın değilim dedi
bir gun sonrasında gittiğim dr kesın kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…