2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar bebegin hareketlerini hissetmeye basladiniz mi? Surekli kontrol ediyorum arada bir seyirme oluyor okadar. sizde durumlar nasil. 15+3 um bu arada..
Geçen haftadan beri hissediyorum. Ama ilk hamileliğimde 20. Haftada hissetmistim.

Yaptim aslinda erken oldugunuda biliyorum. Iki kere kayip yasadim o yuzden biraz sabirsizim birsey mi oldu diye surekli aklim orda. Buradaki yorumlari da takip ediyorum surekli icim rahatliyor..
Allah bu bebeğini sana bağışlasın inşallah. Stres yapma öncesini düşünerek , herşey Allah'tan.

Evet canım devlette olsa bi kaç kez gittiğim bi doktor var allah razı olsun ne sorsam cevap veriyor cinsiyet görebildinizmi dedim dur bakıyım hemen dedi mesela. Çoğu söylemiyor bile. Senin cinsiyet belli oldumu kuzum :)
Benımkılerde ben sormadan soyledı hepsı perınatlojı zaten %80 kız demıstı ya pazartesı doktorum dogumdaydı bende beklemedım baska doktora gırdım sabırsızlıktan :) oda bıdaha bakmak suretıyle buyuk ıhtımal kız dedı yanı alt bacak arası pozısyonundan baktı bakalım bır sok gelmezse kız gorunuyor

43 değilim canım 43 e daha çok var allahtan :)

Ay hiç böylesini düşünmemiştim ne kadar haklısın canım valla pipi var içimizde

O kadar yazmışsın ismi yazmamamissin :)

Hastane prensibi olabilir ama sen gebesin, normal zamanda da öyle konuşmamalı, hamile iken insan daha hassas oluyor, eşin de rahatsızmiş zaten, çok geçmiş olsun. Ben olsam değiştirirdim. Devlet hastanesine gidiyorum, maşallah doktorum o kadar Güleryüzlü ve bana pozitif enerji veriyor ki, yüzüm düşük bile girsem, bak bebiş iyi, deyip canlandiriyor beni. Allah belli bir konuma gelince şimarmayan insanlarla karsilastirsin hepimizi.

Günaydın herkeze dün bi markete gidip geldim hasta oldum ya başım dünden neri çatlıyor geniz akıntısı var zor yutkunuyorum inş ilerlemez dikkat edin sizde havalar inanılmaz soğuk

Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı bebişimi gördüm :) 15+4 tüm ultrasonda maşallahhh 16+5 çıktı kuzum. Kıza benziyor dedi yine ama 17.haftaya kadar net bir şey söylememek lazım dedi. Akıntım var sarı beyaz arası dedim fitil verdi . Decavit,gynoferro ve omega 3 takviyesi başlayabilirsin dedi :)

Günaydın herkeze dün bi markete gidip geldim hasta oldum ya başım dünden neri çatlıyor geniz akıntısı var zor yutkunuyorum inş ilerlemez dikkat edin sizde havalar inanılmaz soğuk
Geçmiş olsun canım . Aman dikkat et benim ilerledi 10 gündür geçmedi . İlerlemeden önlemlerini al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…