2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
tasarimcibayan yamune korseyı daha önce kullandın mı bende ıstıyorum ama emın degılım. O tarz korse dogumdan sonra cok sıkar dıye dusundum alırsam agrım azalımca takarım.

İndim inmesine de tekrar çıkacağımı bilmek üzüyor
olsun en azından düşükten cıkacaktın
ben acayıp kılo aldım
hamıle kaldıgımda 56 idim ,65 olmusum
hayatımda hıc 65 olmadım ve yemem de sağlıklı düzenli olmasına ragmen
son aylarda ne olacagım bılmıyorum acıkcası

Bende 53 tüm 60 olmuşum. Doktorum kilom normal ama hızlı kilo alımı iyi değil dikkat et dedi. Ekstra yediğim bir şey yok aç gezicem artık :))

bir de ultrasonda nasıl senin bebiş? benimki fena her gittim mi hareketliliğinden ultrason uzuyor 2 doktor gördüm ikiside çok hareketli dedi
Ben resimlerde hep sırtı dönük yatıyor Ya ,hep uyuyor zannettim.Oturdum,ağladım.Doktor da “bebeğim hareket etmiyor “diye ağlanır mı dedi.Tekrar baktı,eşim de geldi.Bizimki içerde takla atıyor,biz şok geçirdik

Bende 53 tüm 60 olmuşum. Doktorum kilom normal ama hızlı kilo alımı iyi değil dikkat et dedi. Ekstra yediğim bir şey yok aç gezicem artık :))
aç gezme bebişe yazık
çok sık acıkılıyor zaten evet kilo normal ama ılk aylar ıcın cok fazla
ben de ne yapacagım bılmıyorum
Benım dr maksımum 70 olmalısın dedı
ılk 4 ayda 9 kılo alıp son 5 ayda sadece 5 kıloda nasıl kalacaksam:)

Doğumdan sonra gider hepsi inşallah, kilo almanın en güzel hali sonuçta ben de en az 75i görürüm diye düşünüyorum Doğuma kadar :)

Bende hamile kaldığımda 68 le bitiririm dedim çünkü vücudumun kilo alma eğilimi hiç yoktur. Ama hiç dediğim gibi olmıcak sanırım :)

Oyy oyy Neyse napalım bebişler sağlıklı olsun da gerisini Doğumdan sonra hallederiz inşallah :)) Tek sorun ben hiç 60 olmadığım için şimdiden çok bel ve sırt ağrım var
sırt agrısı bende de var
şuanda işteyim çok agrıyor mesela
bir de sürekli oturarak çalışıyorum mahvoluyorum

geceleri de sola ve sağa mecburi yatmaktan bacaklarımın o taafları cok agrıyor

allah yardımcımız olsun

Amin inşallah canım Allah çalışanlara ekstra kolaylık versin gerçekten... Ben evdeyken böyleysem seni ağrılarçok daha fazla rahatsız eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…