2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

benimde hoplamaktan zıplamaktan doktor bakamadı maşallah nasıl hareketli dedi. ikilide amuda kalkmıştı ölçemedi 1 saat sürdü cinsiyet öğrenmeye gittiğimde de yüz üstü yatmış bacağınıda kıvırmıştı bende ümidi kestim 6.ayda gidecem. oğlumda beni böyle parmağında oynatmıştı doktor koyuyodu ultrasonu zıplıyodu tam görecekken ssırtını dönüyodu ahhh ahhh analarını şimdiden oynatıyolar

ben 1 numara prima premium care aldım 2 numarasını da alıp sonra başka marka düşünüyrum doğana kdr almam yani daha inşallah sıkıntı yaşamayız..
şampuan fln indirim bekliyorum alacağım
sırt çantasını n11 den indirimle almıştım 70 tl gibi bişeye gelmişti ama şuan daha pahalı galiba..istersen link atabilirim

Günaydın arkadaşlar :)) Bende trendyol indiriminden bunları aldım. İndirim bugünde devam ediyor.
bunlar hangi markanın canım çok güzeller güle güle kullansın prenses :)
tasarimcibayan yamune korseyı daha önce kullandın mı bende ıstıyorum ama emın degılım. O tarz korse dogumdan sonra cok sıkar dıye dusundum alırsam agrım azalımca takarım.
kullandım canım ama hamilelik sonrası fln değildi arkadaşlarımla almıştık 3 kişi cidden sıktığı için yemek yiyemiyorsun baya inceltiyor ciddi fark etmişti hamilelik sonrasıda kullanabilirim inşallah
ben de ekmek hayatta yemezdim şuan deli gibi yiyotm çok canım çekiyor peynir ekmek aşeriyorm desem yeridir

Çok teşekkür ederim canım :)) Battaniye English Home Kıyafetler Lc Waikiki

Dikkat et canım en hızlı kilo alma dönemindeyiz doğumdan sonra veriliyor bir şekilde ama ne kadar alırsan okadar vücut deforme oluyor

Çok teşekkür ederim canım :)) Battaniye English Home Kıyafetler Lc Waikiki

Kızlar 3 günde birden hafif göbisim çıktı öyle birden mi çıkıyor ya kendi pantolonlarım oluyo ama hiç rahat oturamıyorum düğmeleri açıyorum bide çok kötü rüyalar görüyorum ya ya kanamam oluyor ya eşim karnıma vuruyor tövbe tövbe bugünde rüyamda karnım kasılıyordu gözümü bi açtım karnım ağrıyo rüyanın etkisiylemi artık gerçekten mi ağrıdı bilmiyorum

sevınırım
begendın mı cantayı peki?

Dikkat et canım en hızlı kilo alma dönemindeyiz doğumdan sonra veriliyor bir şekilde ama ne kadar alırsan okadar vücut deforme oluyor
aynen canım doğru diyosun dikkatli gitmek lazım

benmde bi anda çıkmıştı bi gün önce giydiğim pantolonum ertesi gün oturunca çok sıktı
sevınırım
begendın mı cantayı peki?
ben çok beğendim hem renk seçenekleri hem de kullanım açısından hoşuma gitti. umarım kullanınca da beğeniriz.

https://urun.n11.com/bebek-bakim-ca...sbli-anne-bebek-bakim-sirt-cantasi-P292761312
buydu benim aldığım ama 11 kasım indirimiyle baya uyguna almıştım

aynen yahu hele akşam acayip şişiyor dün kasıklarım pek bi hareketliydi pantolonla oturdum sıkıştıkca pıtır pıtır bir şeyler oluyor açtım düğmeleri bebekmiydi neydi bilmiyorum artık

Kendı pantlrını gıyme bence benımkıler de oluyor ama gıymıyorum sıkıstırıyormuş ebe bana gıyme dedı.. bende mecburen hamıle kotunu en sona kdar sıktım hala buyuk cekıstırıyorum geçen tayt aldım daha rahat edıcem ınsallah!

170 TL olmus
çok pahalı şuanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…