2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
şey düşündüm aslında cırtını arkaya getiririm rahatsız olursam :)) baya uygun diye aldım bende olmadı başka da alırım :)
Oyle taktım zaten cırtı arkaya gelmişti ama karın ınıyor ıste mesela ben sezaryan oldum ya ılk ay sık taktım uca gelıyorsa tam oturuyor sonra buyuk gelıyor :))) ılk zamanlar ıcın kullanırsın ben daha uzun vadede dusunuyorm tatıle kadar

hii anladımm ama ben naşı diyim şimdi taktım sona getirsem baya sıkı oluyor yani şu an bile uca getirince anca nefes alabildim ahah zayıfımda halbuki s bedenim ama şu an birazda göbeğim çıktı ya hiç yoktu 3 günde birden hafif göbek çıktı öyle mi oluyormuş ya :) normal pantolonlarım oluyor ama oturunca mümkün değil duramıyorum düğmeleri açıyorum şimdilik şu tayt gibi pantolonlardan alıcam idareten :)

Ozaman bakarsın zaten ucuzdu kaybın olmaz :) artık cıkar gobusler bebısler buyudu :))

Günaydın kızlar korse konusu açılmışken benim sezeryan olacak ilkinde kullanmamıştım korse falan ama bunda istiyorum bi fikri olan var mı kullanılabilir mi dikişlere zarar verir mi ki

Günaydın kızlar kilo durumlarınız nasıl acaba
Ben 18 deyim +3 oldu

Korse içinde ben önceden yamuna korse almıştm onu kullanmayı planlıyorum

Günaydın. Kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum ayrıca karnım çk büyümedi ama yara varmış gibi kaşınıyor acıyor sizlerin nasıl

Profesör diye bana mı yazdınız,benden sonra böyle birşey yazınca ciddi anlamda merak ettim ?
alıntılamayı yapmamışım yanlışlıkla ama içiniz rahat etsin diye o konuşmayı buldum. Profesör dediğim de Canan Karatay, laf sokma değil yani gerçek anlamda bir profesörden bahsettim.

Günaydın. Kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum ayrıca karnım çk büyümedi ama yara varmış gibi kaşınıyor acıyor sizlerin nasıl
Benim göbeğim bayağı çıktı ve kaşınıyor kaşımamaya çalışıyorum kakao yağı ile badem uağını karıştırıp sabah akşam sürüyorum gerginliği alsın kaşınmasın diye. Uykusuzluk bende hep var sürekli yatmak istiyorum bu halsizliğin şimdiye kadar geçmesi gerekmiyormuydu ya

çalısmıyorsan yat gtsin evde:)

Ben 11.haftamda sol tarafımda seğirme tarzında hareketler hissettim,çok az saniyelik hareketlerdir.En fazla 5-6 saniye sürmüştür.Erkek erken canlanır derler Ya o yüzden sordum
ilk bebekse zor o haftalarda hissetmen. bana erkek 40ından sonra kasıkta atmaya başlar derlerdi ben o atışları hissetmiştim.
Şimdi ki 2.gebeliğim olunca erkenden hissediyorum yoksa oğlumu 5.ayda hissetmiştim

Ben 11.haftamda sol tarafımda seğirme tarzında hareketler hissettim,çok az saniyelik hareketlerdir.En fazla 5-6 saniye sürmüştür.Erkek erken canlanır derler Ya o yüzden sordum
bir de ultrasonda nasıl senin bebiş? benimki fena her gittim mi hareketliliğinden ultrason uzuyor 2 doktor gördüm ikiside çok hareketli dedi

benim oğlum küçüklüğümün kopyası yürüyene kadar her doktor kontrolünde ayy ne güzelsin sen kız değil mi derlerdi doktorlar :) bende yok deyince aa keşke sen kız olsaydın çok güzel olurmuşsun diyodu

rüyamda beşiğinde yatıp bana bakan tatlı bi kız vardı odaya giriyorum meğer benim kızımmış Kumsal Ada gel kızımm diyorum tatlı tatlı bakıyordu :):)
bu rüyadan sonra kızımmı gelicek acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım ki düşündüğümüz isimle seslendim bilinçaltıma yer etmiş demekkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…