2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ben de rüyamda kız gormustum
ıns sızın de kızdır

hep kız istiyordum hamile olunca erkekmiş gbi gelmeye başlamıştı gözüm erkek kıyafetlerine falan gidiyordu artık ama şimdi kızmı diye ümitlendim inş.
Aaaa ben de aynı şekilde
benım zaten cınsıyet renk ayrımım yoktur
kıza da mavı gıydırırım , ınanır mısın öğrendıgımden berı alısverıs yapıyorum hep mavili grili şeyler aldım
Ve çevremdekı herkes de erkek dedi istisnasız
sonra işte rüyamda kız dedi doktor

kızlar alısverıs yapıyor musunuz
ben hergün bebeğe birşeyler alıyorum
hersey cok pahalı
hergun ısyerıme bir koli geliyor
indirimleri takip edip , kesınlıkle kullanacagı seylerı alıyorum

bu hafta odasının fonlarını aldım
dün de perdeciden tül sipariş verdım dikimi için

ateşölçerini aldım
bir ates ölçer bile 100-150 tl en uygunu

zaten kıyafetlerını , banyo setını falan almıstım
şimdi sırada dolabı var.
tekzen ınternet sıtesınden dolap alanınız var mı
istediğim sekılde sadece orda bulabıldım

Günaydın kızlar kilo durumlarınız nasıl acaba
Ben 18 deyim +3 oldu

Korse içinde ben önceden yamuna korse almıştm onu kullanmayı planlıyorum
Günaydın canım ben de 17. Haftanın son günündeyim ben de sadece 700 gram almışım ama tatlış bı karnım var bu arada korse yorumlarını ben de takip ediyorum

Günaydın. Kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum ayrıca karnım çk büyümedi ama yara varmış gibi kaşınıyor acıyor sizlerin nasıl
Günaydın canım ben de kaşıntı yok seninle bı gün var aramızda kaşıntı varsa çatlaklar başlıyor olabilir çatlak kremi kullanmaya başladın mı

h&m den disnep karakterlerinden bi kaç ürün almıştım her girdiğimde gözüme bi tanesi takılıyor zaten :) cinsiyet ayrımı olmadıgı için onlarda, beyaz zıbınlardan falan aldım bebek magazalarında gezerken indirimde rast geldikçe kullanışlı şeyleri alıyorum

diğer şeyler için cinsiyetin belli olmasını bekliyorum :)

bencede her renk olmalı dolabında sadece pembe veya sadece mavi şeylere bende karşıyım :)

ben küvetini beyaz aldım
oyuncaklarını , eğitici 6ay sonrası kitaplarını aldım
fular önluklerden de aldım renk renk
gule gule kullansın

Günaydın. Kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum ayrıca karnım çk büyümedi ama yara varmış gibi kaşınıyor acıyor sizlerin nasıl
kaşıntı bende de oluyor ama benim karnım hiç kilo almadığımda bile çıkmıştı
Günaydın canım 15+2 yi +200 gr almışım sadece
ooh çok iyi gidiyorsun ben de 12 ye kdr aynıydım bulantılarım geçince başladım almaya
ben alıyorum canım
ateşölçer aldım
elektrikli göğüs pompası aldım
bakım çantası aldım
parça parça kıyafet alıyorum annem flnda alıyor
ıslak mendil aldım 24lü
2 paket bez bile aldım
dünde tırnak bakım seti, tarak bornoz ve kundak aldım
1 tane de battaniye aldı annem
tek seferde almaya gücümüz yetmez o yüzden her ay alıyorum ben şimdi e bebeğin biberon ve emzik indirimini bekliyorum bu ay onları da alacağm

Günaydın canım ben de 17. Haftanın son günündeyim ben de sadece 700 gram almışım ama tatlış bı karnım var bu arada korse yorumlarını ben de takip ediyorum
ooh sen baya iyi gitmişsin şimdi kendimin çok aldığını düşündüm , peki kusup zayıfladın mı yoksa aynı kiloda mıydın hep ? ben 12 ye kdr almadım 12. haftadan sonra almaya başladımda

Günaydın herkese -3 kilodayım, sanırım ortaokul yıllarından beri ilk defa 50 lere iniyorum :)

ben de aldım battanıyesını ,tırnak setını , kıyafetlerını falan hep aldım
ben de ıkı paket bez aldım ama arkadaslarım benz alma her cocuk her markaya uymuyor dedıler korktum bırdaha almadım

ben sampuanlarını sabunlarını banyo süngerını falan da aldım
çamasır deterjanını alacagım sımdı ama daha zaman gecsın ıstıyorum son kullanma tarıhı acısından

sırt cantasını kaça aldın
ben de sımdı bakıyorum da cok gereksız pahalı sırt cantası

Kizlar 2 gundur kasiklarimda eğilip kalkarken yanma gibi bi ağrı hissediyorum Sizde de oluyomu normalmidir

Günaydın arkadaşlar :)) Bende trendyol indiriminden bunları aldım. İndirim bugünde devam ediyor.

Eklentiler

• 5C1B518E-3CAF-444C-9982-BD449C0B3FE2.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 129
  • 5193B1B1-6A27-4625-8843-E1A0ECBC40CB.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 136
  • D65B38E0-6EC2-4C23-9050-534981CA8F96.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 126
  • C5C5EF86-BEE9-4AC4-BA27-E08E2A73F7E1.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 130
  • C4B62FB6-3411-49A7-B812-B2407DBAAD32.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 124
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…