- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
ben de rüyamda kız gormustumrüyamda beşiğinde yatıp bana bakan tatlı bi kız vardı odaya giriyorum meğer benim kızımmış Kumsal Ada gel kızımm diyorum tatlı tatlı bakıyordu :):)
bu rüyadan sonra kızımmı gelicek acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım ki düşündüğümüz isimle seslendim bilinçaltıma yer etmiş demekkii
ooo o zaman zormus allah yardımcın olsun:)Çalışmıyorum ama 3 yaşında bi oğlum war sürekli ilgi istiyor yatsamda kaldırıyor az gözümü kapatayım uyuma diye tepeme çıkıyo
Saolasın canımooo o zaman zormus allah yardımcın olsun:)
hep kız istiyordum hamile olunca erkekmiş gbi gelmeye başlamıştı gözüm erkek kıyafetlerine falan gidiyordu artık ama şimdi kızmı diye ümitlendim inş.ben de rüyamda kız gormustum
ıns sızın de kızdır
:)) Maşallah oglusunabenim oğlum küçüklüğümün kopyası yürüyene kadar her doktor kontrolünde ayy ne güzelsin sen kız değil mi derlerdi doktorlar :) bende yok deyince aa keşke sen kız olsaydın çok güzel olurmuşsun diyodu
Aaaa ben de aynı şekildehep kız istiyordum hamile olunca erkekmiş gbi gelmeye başlamıştı gözüm erkek kıyafetlerine falan gidiyordu artık ama şimdi kızmı diye ümitlendim inş.
Buna benziyor canim ama ben gecen sene almistim simdi bunlar cikmis.Bundan mı aldınız?
Eki Görüntüle 2217418
Günaydın canım ben de 17. Haftanın son günündeyim ben de sadece 700 gram almışım ama tatlış bı karnım varGünaydın kızlarkilo durumlarınız nasıl acaba
Ben 18 deyim +3 oldu
Korse içinde ben önceden yamuna korse almıştm onu kullanmayı planlıyorum
Günaydın canım ben de kaşıntı yok seninle bı gün var aramızda kaşıntı varsa çatlaklar başlıyor olabilir çatlak kremi kullanmaya başladın mıGünaydın. Kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum ayrıca karnım çk büyümedi ama yara varmış gibi kaşınıyor acıyor sizlerin nasıl
kızlar alısverıs yapıyor musunuz
ben hergün bebeğe birşeyler alıyorum
hersey cok pahalı
hergun ısyerıme bir koli geliyor
indirimleri takip edip , kesınlıkle kullanacagı seylerı alıyorum
bu hafta odasının fonlarını aldım
dün de perdeciden tül sipariş verdım dikimi için
ateşölçerini aldım
bir ates ölçer bile 100-150 tl en uygunu
zaten kıyafetlerını , banyo setını falan almıstım
şimdi sırada dolabı var.
tekzen ınternet sıtesınden dolap alanınız var mı
istediğim sekılde sadece orda bulabıldım
Aaaa ben de aynı şekilde
benım zaten cınsıyet renk ayrımım yoktur
kıza da mavı gıydırırım , ınanır mısın öğrendıgımden berı alısverıs yapıyorum hep mavili grili şeyler aldım
Ve çevremdekı herkes de erkek dedi istisnasız
sonra işte rüyamda kız dedi doktor
ben küvetini beyaz aldımh&m den disnep karakterlerinden bi kaç ürün almıştım her girdiğimde gözüme bi tanesi takılıyor zaten :) cinsiyet ayrımı olmadıgı için onlarda, beyaz zıbınlardan falan aldım bebek magazalarında gezerken indirimde rast geldikçe kullanışlı şeyleri alıyorum
diğer şeyler için cinsiyetin belli olmasını bekliyorum :)
kaşıntı bende de oluyor ama benim karnım hiç kilo almadığımda bile çıkmıştıGünaydın. Kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum ayrıca karnım çk büyümedi ama yara varmış gibi kaşınıyor acıyor sizlerin nasıl
ooh çok iyi gidiyorsun ben de 12 ye kdr aynıydım bulantılarım geçince başladım almayaGünaydın canım 15+2 yi +200 gr almışım sadece
ben alıyorum canımkızlar alısverıs yapıyor musunuz
ben hergün bebeğe birşeyler alıyorum
hersey cok pahalı
hergun ısyerıme bir koli geliyor
indirimleri takip edip , kesınlıkle kullanacagı seylerı alıyorum
bu hafta odasının fonlarını aldım
dün de perdeciden tül sipariş verdım dikimi için
ateşölçerini aldım
bir ates ölçer bile 100-150 tl en uygunu
zaten kıyafetlerını , banyo setını falan almıstım
şimdi sırada dolabı var.
tekzen ınternet sıtesınden dolap alanınız var mı
istediğim sekılde sadece orda bulabıldım
ooh sen baya iyi gitmişsin şimdi kendimin çok aldığını düşündüm , peki kusup zayıfladın mı yoksa aynı kiloda mıydın hep ? ben 12 ye kdr almadım 12. haftadan sonra almaya başladımdaGünaydın canım ben de 17. Haftanın son günündeyim ben de sadece 700 gram almışım ama tatlış bı karnım varbu arada korse yorumlarını ben de takip ediyorum
ben de aldım battanıyesını ,tırnak setını , kıyafetlerını falan hep aldımkaşıntı bende de oluyor ama benim karnım hiç kilo almadığımda bile çıkmıştı
ooh çok iyi gidiyorsun ben de 12 ye kdr aynıydım bulantılarım geçince başladım almaya
ben alıyorum canım
ateşölçer aldım
elektrikli göğüs pompası aldım
bakım çantası aldım
parça parça kıyafet alıyorum annem flnda alıyor
ıslak mendil aldım 24lü
2 paket bez bile aldım
dünde tırnak bakım seti, tarak bornoz ve kundak aldım
1 tane de battaniye aldı annem
tek seferde almaya gücümüz yetmez o yüzden her ay alıyorum ben şimdi e bebeğin biberon ve emzik indirimini bekliyorum bu ay onları da alacağm
ooh sen baya iyi gitmişsin şimdi kendimin çok aldığını düşündüm , peki kusup zayıfladın mı yoksa aynı kiloda mıydın hep ? ben 12 ye kdr almadım 12. haftadan sonra almaya başladımda
ben de ilk defa 65 lere çıktımGünaydın herkese -3 kilodayım, sanırım ortaokul yıllarından beri ilk defa 50 lere iniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?