2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Şikayetvar.com a şikayet yaz canım ben yazmıştım yurtiçi aynısını yapmıştı bana 30 kez sonra yurtiçiden aradılar şikayetimle ilgili.

Canım sağol iyim işte ilk haftalarda ki gibi değilim çok şükür ama hala yemek yemeye başlayamadım akşamları zofer içiyorum yoksa uyuyamıyorum uykusuzluk daha kötü yapıyor. İnşâAllah sağlıkla tez vakitte atlatırız

Ya sorma kargoya gittim kaçtane telefon geldi her telefondakine evde bulamadılar şubede gelin alın dediler kavga çıkarıcakrım dedim ya sabır sus stes yapma hamile hamile

dün benimde kargomu karşı komşuma teslim etmişler evde olmama rağmen hepsiburadadan almıştım bi baktım komşumun ismi yazıyor teslim alan bölümünde. Birde deterjan aldım dışarıya çıkamıyorum diye artık hep internetten alıyorum adam getirdi kapıya bıraktı gitti :) 7 kilo deterjan kucağıma verecekken bırak şöyle dedim kimlik bile sormadı

İnşllh tez zamanda atlatırız 59 kiloydum ilk öğrendiğimde şimdi 54 oldum halen iştahsızım akşm yediğim çıkıyo bazen depresyona girip ağlıyorum sanki hiç beceremeyecekmişim gibi bu işi Rabbim yardımcımız olsun

Tel no var canım aldım kargomu geldim eve aldığım şirket kağıda tel nomuda yazmış adresimide onun üstüne aras kargo kendi bir kağıt yapıştırmış adresimi kendi kafalarına göre yazmışlar adres yetersiz telefonu açmıypr yazmışlar gelde delirme telefonla arandım ama benim haberim yok işe bak kesinlikle aras kargoyla çalışan hiç bir yerden bişey almam tövbe

bazı yerlerde sıkıntı oluyor demekki ya internetten alıyoruz güvenilir olur mu olmaz mı diye tereddüt ediyoruz ama kargo şirketlerinde sıkıntı

bazı yerlerde sıkıntı oluyor demekki ya internetten alıyoruz güvenilir olur mu olmaz mı diye tereddüt ediyoruz ama kargo şirketlerinde sıkıntı
Çok mecbıur kalmadıkça netten alışveriş yapmam yaptığımda da hep aras kargo denk geliyor hemde ne sıkıntı

Eşim hastaneye yattı ilk ayrılığımız çok zor oldu
çok geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşir toparlar ve döner eve
Bekleyim ben de 170 vermem valla çantaya
çok ama canım ben de almazdım o kdra :)
ben hiç kg vermedim işte sabit gidiyordum ama şimdi almaya başladım hızlı mı gidiyorum diye bi sizi yoklayaym dedim .
Kızlar merhaba,
Benim doktorum Omepa VM verdi bana.
Kullanan var mı acaba?
ben kullanıyorum canım ama çok pahalı ya
17’yim, ikiz 4,5 aldım, diyetisyene başladım :)
ikizlerde daha çok alınıyor galiba zaten

gözün aydın canım bi kız bi erkek ayrı bi güzel olur şimdi buradaki çoğu kişi öğrendi cinsiyetini. ben de 14 ve 15. haftamda gittim ilkinde %90 görmüş ama net olsun diye söylemedi ikincisinde %100 erkek dedi. eşim havalara uçtu benmde onun gönlüne göre oldu bana çok farketmezdi ilk çocuk sonuçta

kızlar bebek nevresim takımı alacak mısınız veya nerden alacaksınız ya da alan oldu mu bilgilendirir misinz

Ya kızlar benim doktorum bana decavit yazmadı. Vitamin takviyesi filan hiç bir ilaç yazmadı çok ısrar ettim hani vitamin ilacı yazsanız hocam filan dedim oda omega3 yazdı onun dışında hiç birley kullanmıyorum şuan. Aranızda benim gibi olan varmı ? Eltimde hamile aramızda 1 hafta var ona yazmış doktoru hem decavit hem kan ilacı bana hiç birşey yazmadı

Her krgo bi tuhaf ya

Şuan hiç bişey kullanmıyorum doktor yazmayınca neden ısrar ediyorsun ki

Arkadaşlar bi arkadaşımız Yasin topluyordu geçmiş sohbet çok fazla bulamadım kim olduğunu 1 tane de ben okudum onun için inşallah görür Allahım kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…