hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama çok fazla bi göbeğim yok. almam lazım sanırımGünaydın canım ben de kaşıntı yok seninle bı gün var aramızda kaşıntı varsa çatlaklar başlıyor olabilir çatlak kremi kullanmaya başladın mı
Yani.. ben de başka bi açıklama bulamıyorum.evet bence bilinçaltında mutlu oluyorlar. "benim var, onun yok" diye sessizce seviniyorlar diye düşünüyorum.
Şikayetvar.com a şikayet yaz canım ben yazmıştım yurtiçi aynısını yapmıştı bana 30 kez sonra yurtiçiden aradılar şikayetimle ilgili.Şu aras kardodan nefret ediyorum okadar sinirliyim ki gittigidiyordan cinsiyet partisi için balon sipariş ettim 3. Gün bugün. Msj geldi az önce kargonuz şubemizdedir gelip şubemizden alabilirsiniz diye aradım ewet şubede gelin alın dedi neden eve getirilmiyor dedim dün gelmişler ewde bulamamoşlar diyor ki dün evden çıkmadım neden aranmıyorum peki dedim tel no tanımlı değil gibi bişi dedi msjı nasıl atıyorlar ozaman bu soğukta hasta oğlumla kargoya gidiyprum . Daha öncede bu sorunu yaşadım mail ile şikayette bulundum ama değişen hiç bişey yok . Canları dağıtıma çıkmak istemiyor ewe geldik bulamadık diyorlar böyle rezil bir kargo görmedim
Canım sağol iyim işte ilk haftalarda ki gibi değilim çok şükür ama hala yemek yemeye başlayamadım akşamları zofer içiyorum yoksa uyuyamıyorum uykusuzluk daha kötü yapıyor. İnşâAllah sağlıkla tez vakitte atlatırızYaa kanaryam sana bişey sorcağım sen nasıl oldun iyi olabaildi mi biraz sanırım 14.haftadasın ben 13. Haftamdayım hiç iyi değilim hergününüm kabus gibi dayanmak çok zor gerçekten mide yanması bulantı gaz birikmesi tükürük salgısının yoğunluğu tükenmişlik sendromundayım artık geçer diye beklerken hergün aynıyım
Ya sorma kargoya gittim kaçtane telefon geldi her telefondakine evde bulamadılar şubede gelin alın dediler kavga çıkarıcakrım dedim ya sabır sus stes yapma hamile hamileBazı şehirlerde cidden aras kargo sıkıntılı. Benim bulundugum yerde cok guzel çalışıyorlar. Ama kardeşim bursada yaşıyor. O da surekli ayni sıkıntıları yaşıyormuş. Aynen evde bulamadik telinize ulaşamadık falan...
dün benimde kargomu karşı komşuma teslim etmişler evde olmama rağmen hepsiburadadan almıştım bi baktım komşumun ismi yazıyor teslim alan bölümünde. Birde deterjan aldım dışarıya çıkamıyorum diye artık hep internetten alıyorum adam getirdi kapıya bıraktı gitti :) 7 kilo deterjan kucağıma verecekken bırak şöyle dedim kimlik bile sormadıŞu aras kardodan nefret ediyorum okadar sinirliyim ki gittigidiyordan cinsiyet partisi için balon sipariş ettim 3. Gün bugün. Msj geldi az önce kargonuz şubemizdedir gelip şubemizden alabilirsiniz diye aradım ewet şubede gelin alın dedi neden eve getirilmiyor dedim dün gelmişler ewde bulamamoşlar diyor ki dün evden çıkmadım neden aranmıyorum peki dedim tel no tanımlı değil gibi bişi dedi msjı nasıl atıyorlar ozaman bu soğukta hasta oğlumla kargoya gidiyprum . Daha öncede bu sorunu yaşadım mail ile şikayette bulundum ama değişen hiç bişey yok . Canları dağıtıma çıkmak istemiyor ewe geldik bulamadık diyorlar böyle rezil bir kargo görmedim
İnşllh tez zamanda atlatırız 59 kiloydum ilk öğrendiğimde şimdi 54 oldum halen iştahsızım akşm yediğim çıkıyo bazen depresyona girip ağlıyorum sanki hiç beceremeyecekmişim gibi bu işi Rabbim yardımcımız olsunCanım sağol iyim işte ilk haftalarda ki gibi değilim çok şükür ama hala yemek yemeye başlayamadım akşamları zofer içiyorum yoksa uyuyamıyorum uykusuzluk daha kötü yapıyor. İnşâAllah sağlıkla tez vakitte atlatırız
Tel no var canım aldım kargomu geldim eve aldığım şirket kağıda tel nomuda yazmış adresimide onun üstüne aras kargo kendi bir kağıt yapıştırmış adresimi kendi kafalarına göre yazmışlar adres yetersiz telefonu açmıypr yazmışlar gelde delirme telefonla arandım ama benim haberim yok işe bak kesinlikle aras kargoyla çalışan hiç bir yerden bişey almam tövbebende çok alışveriş yapıyorum ama hiç böyle sorun yaşamadım bide bizim apartmanın zillerinde sıkıntı var her gelen arıyor telefon numarası yazmak da zorunlu gönderilen şeylere yoksa senin ne kargo numarasından haberin olur ne geldiğinden ne gittiğinden birde şöyle bir şey diyelim ilk gün evde bulamadılar ikinci gün gene dağıtıma çıkılır bu seferde evde yoksan kapıya kağıt yapıştırıyorlar kargonuzu şubeden alabilirsiniz falan diye
Yok canım ya daha önce yazdım oraya email. Umurlarında değilŞikayetvar.com a şikayet yaz canım ben yazmıştım yurtiçi aynısını yapmıştı bana 30 kez sonra yurtiçiden aradılar şikayetimle ilgili.
Çok geçmiş olsun, Allah sağlıkla kavuştursunEşim hastaneye yattı ilk ayrılığımız çok zor oldu
bazı yerlerde sıkıntı oluyor demekki ya internetten alıyoruz güvenilir olur mu olmaz mı diye tereddüt ediyoruz ama kargo şirketlerinde sıkıntıTel no var canım aldım kargomu geldim eve aldığım şirket kağıda tel nomuda yazmış adresimide onun üstüne aras kargo kendi bir kağıt yapıştırmış adresimi kendi kafalarına göre yazmışlar adres yetersiz telefonu açmıypr yazmışlar gelde delirme telefonla arandım ama benim haberim yok işe bak kesinlikle aras kargoyla çalışan hiç bir yerden bişey almam tövbe
Randevumda sorucam bu halsizliği ne dicek bakalımben de hindistan cevizi yağı sürüyorum kakao yağını duydum ben de alayım bari. demir eksikliği falan oluyormuş sanırım
Çok mecbıur kalmadıkça netten alışveriş yapmam yaptığımda da hep aras kargo denk geliyor hemde ne sıkıntıbazı yerlerde sıkıntı oluyor demekki ya internetten alıyoruz güvenilir olur mu olmaz mı diye tereddüt ediyoruz ama kargo şirketlerinde sıkıntı
çok geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşir toparlar ve döner eveEşim hastaneye yattı ilk ayrılığımız çok zor oldu
çok ama canım ben de almazdım o kdra :)Bekleyim ben de 170 vermem valla çantaya
ben hiç kg vermedimCanım bende öyle çok kusma falan olmadı ama iştahım kapalıydı 12. Haftadan sonra açıldı iştahım daiştahım olmadığı için 1 kilo verdim sonra onu geri aldım üstüne de 700 gram daha :) ama benim de karnım büyüdü aslında sanki daha fazla kilo almış gibiyim
ben kullanıyorum canım ama çok pahalı yaKızlar merhaba,
Benim doktorum Omepa VM verdi bana.
Kullanan var mı acaba?
ikizlerde daha çok alınıyor galiba zaten17’yim, ikiz 4,5 aldım, diyetisyene başladım :)
Merhaba hanimlar ben baya bayadir girmiyorum 25 bin mesaj okumam gerekiyormus
17. haftaya girdik hayirlisiyla agrilarim oluyordu böyle adet sancisi gibi fazla yorulsugumdan oluyormus.. bir tane kizim var 2 yasina girecek doktoe dinlenmen lazim dedi ama ne mümkün.. Neyse bebegimiz iyi olsunda..
cinsiyeti ögrenenler varmi? doktor erkek dedi bugün özellikle eşim çok sevindi bense tek istediğim sağlıcakla doğması hayırlı bir evlat olması
1 kilo almışım şimdiye kadar ama bulantı ve kusma zaten fazlasına izin vermezdi
Her krgo bi tuhaf yadün benimde kargomu karşı komşuma teslim etmişler evde olmama rağmen hepsiburadadan almıştım bi baktım komşumun ismi yazıyor teslim alan bölümünde. Birde deterjan aldım dışarıya çıkamıyorum diye artık hep internetten alıyorum adam getirdi kapıya bıraktı gitti :) 7 kilo deterjan kucağıma verecekken bırak şöyle dedim kimlik bile sormadı
Şuan hiç bişey kullanmıyorum doktor yazmayınca neden ısrar ediyorsun kiYa kızlar benim doktorum bana decavit yazmadı. Vitamin takviyesi filan hiç bir ilaç yazmadı çok ısrar ettim hani vitamin ilacı yazsanız hocam filan dedim oda omega3 yazdı onun dışında hiç birley kullanmıyorum şuan. Aranızda benim gibi olan varmı ? Eltimde hamile aramızda 1 hafta var ona yazmış doktoru hem decavit hem kan ilacı bana hiç birşey yazmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?