2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Ne kadar peki OmePa VM ??
Herhangi bir bulantı yada ağızda kötü tat bırakıyor mu canım?

kızlar bebek nevresim takımı alacak mısınız veya nerden alacaksınız ya da alan oldu mu bilgilendirir misinz
Ben civilden almıştım, bi tane de english home dan gelmişti o da çok güzeldi, bi uyku seti almıştım onun içinde de vardı, ilk gebelikte almıştım bunda almıcam muhtemelen

Merhaba kizlar yarin ikili test için randevum var bana dua edin hayirli haberlerle döneyim baya heyecanlandim nedense. Bu arada freyahel seni dün gece rüyamda gördüm grupta ilk dogum yapan senmissin cocugada ozan ali ismini koymussun hatta esinin ismi aliymis falan bu arada ozan ali erkek olursa benim esimin istedigi isim ben civanmert istiyorum. Hamilelikte ruyalar da bir garip oluyormus . Hee unutmadan cocugunu saglikla kucagina aliyodun buraya da resim yüklemistin hatta :))

Bende 13. Haftamdayim ayni durumdayim canim bulanti mide agrisi kabizlik vs. Baya bunalimdayim ilac kullanmama ragmen ozellikle geceleri baya kötüyüm gececek diye sabirla bekliyorum hala ama pekte umudum kalmadi. Ayrica istahsizlik koku hassasiyeti tiksinme de had safhada napacagim bilmiyorum.

Benim de ruyalarim cok gariplesti ya bikere hersey cok canli kabus gibi pek degil benimkiler ruyada oldugumu bilip evin icinde geziyorum asagiya caddeye inip kosuyorum falan boyle cok garip korkuyorum bazen :)) kabus kismina gelince de surekli kavga ediyormusum ruyamda esim oyle diyor hatirlamiyorum ama ben :)

Ya kızlar benim doktorum bana decavit yazmadı. Vitamin takviyesi filan hiç bir ilaç yazmadı çok ısrar ettim hani vitamin ilacı yazsanız hocam filan dedim oda omega3 yazdı onun dışında hiç birley kullanmıyorum şuan. Aranızda benim gibi olan varmı ? Eltimde hamile aramızda 1 hafta var ona yazmış doktoru hem decavit hem kan ilacı bana hiç birşey yazmadı
Şuan hiç bişey kullanmıyorum doktor yazmayınca neden ısrar ediyorsun ki
canım ben ilk gebeliğimdede kullanmıştım decavit’i. Bu sefer doktor yazmayınca içim rahat etmedi. Hiç bi şekilde vitamin takviyesi almıyorum şuan.

Güle gule kullan canim insallah saglikla ben daha cinsiyeti ögrenemedim ya yarin soler insallah 5.aya kadar bisey almam diyordum ama dayanamayacagim galiba :)
Teşekkür ederim canım amin inşallah :)) Aslında 11+5 tede kız demişti ama kesin demedi. Burdan ne okuduysam erkek çıktı falan. Dün kesinleşti bende dayanamadım aldım bir şeyler :)) İnşallah sende öğrenirsin hayırlısıyla.. Bu teknolojide değişme şansı pek olmuyor sanırım heryeri belli bebeğin ultrasonda ağzını bile açıp kapattığı görünüyor :))

Bazi bebeler gostermeyebiliyormus :)) cok israr edicem doktora bende cunku bizimki 16. Haftadan once cinsiyet soleme taraftari degil su ikili test temiz ciksinda Allahin izniyle onu bir atlatalim cok dua ediyorum

Onu sağlık ocağı kaydını acinca veriyorlar o yüzden mi acaba

Bulantısı biten arkadaşlar kaçıncı haftada bitti cidden çok sıkıcı hale geliyor artık bı an önce normale donelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…