2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
12. haftadan sonra kan ilacı yazdı bana. başka bir vitamin almıyorum

Bazi bebeler gostermeyebiliyormus :)) cok israr edicem doktora bende cunku bizimki 16. Haftadan once cinsiyet soleme taraftari degil su ikili test temiz ciksinda Allahin izniyle onu bir atlatalim cok dua ediyorum
Bende çok stres olmuştum canım ultrasona girince doktorum hep konuşuyor benimle hiç anlamadım bile yaptığı ölçümleri çok şükür :)) Seninde tertemiz çıkıcaktır çok stres yapma kendine bebeğimi görmeye gidiyorum diye düşün çünkü baya görüceksin baya da hareketlenmiştir :))

Al bendende o kadar işte Allahım sabır ver diyorum elimden bişeyde gelmiyor ablamınki 18.haftada geçmiş bilmiyorum benimde hiç umudum kalmadı

Kuzucuğumun ilk cicileriii :))) erkekse ona ceza giyecek bunları göstermediği için,kızsa da ne yakışır benim prensesime yalnız alışverişimi artık intten yapcam mağazalarda çok pahalıydı yaaa

Eklentiler

• 811470EF-FB0E-4927-B4AD-CB4196A56AF7.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 144
  • 9F7E9108-34E4-4872-9A1D-C216F0C117E6.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 135
  • D9F46997-E6D3-445B-A347-45208DB6C8AD.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 149
  • D250EAA2-F46A-434E-AA77-8088B3B6B8BF.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 154
  • CE5246B1-D29C-4FE9-B6C8-09AC8B82E3F4.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 149
Bulantısı biten arkadaşlar kaçıncı haftada bitti cidden çok sıkıcı hale geliyor artık bı an önce normale donelim

benim son bi haftadır oldukça azaldı şuan yemek yedikten 1/2 saat sonra bulanıyor inceden bişeyler yiince o his de geçiyor ama tam olarak bitmedi.

Kuzucuğumun ilk cicileriii :))) erkekse ona ceza giyecek bunları göstermediği için,kızsa da ne yakışır benim prensesime yalnız alışverişimi artık intten yapcam mağazalarda çok pahalıydı yaaa
mrb nereden aldınız ürünleri acaba Allah güle güle giydirmek nasip etsin .

Al bendende o kadar işte Allahım sabır ver diyorum elimden bişeyde gelmiyor ablamınki 18.haftada geçmiş bilmiyorum benimde hiç umudum kalmadı
Bana artik herkes seninki gecmez falan demeye basladi sunlar olmasa ozellikle de bulanti cok keyifli hamilelik gecirecegim resmen 18. Haftada cok gecmis ya :/

Bide bayadir gormuyorum ya neredeyse 1 ay olacak :) benim ikiliyi kendi doktorum yapmayacak bu isin uzmani yapacakmis yoksa bu denli stres olmam sanirim yarin temiz haberlerle doneyim insallah :)

Ben yaklasik 20 gundür gitmiyorum canim gittigimde en son 10 yada 11haftalikti yarin benim randevum soracagim bir aksilik cikmazsa :)
Çıkmaz inşllh cnm içini ferah tut tabi insan tedirgin oluyo haliyle ben salı günü gittim 2li için ultrason görüntüsü iyi çıktı şükür ense kalınlığı falan bunlara bakıyolar bir de kan testi verdim onun sonucunuda haftaya perşmbe öğrncğz inşllh cinsiyeti de sormamıştım ama kendisi syledi doktorum inşllh sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak nasip olsun

Yaa bence kizda erkekte giyer bunlari cok tatlilar :) saglikla gule gule giydir insallah canim. o degilde yazin dogsa bile uzun kollumu almak gerekir usurler mi ben onu bilemedim

Bana artik herkes seninki gecmez falan demeye basladi sunlar olmasa ozellikle de bulanti cok keyifli hamilelik gecirecegim resmen 18. Haftada cok gecmis ya :/
Evet bencede çok onu düşünüp daha çok moralim bozuluyo zaten 14.haftada geçenler var ne güzel bilemyrm inşllh biz de öyle oluruz.Valla hamilelikten şuan için hiç bi keyif alamıyorum daha çok hastalık gibi geçiyo kendimi azıcık iyi hissetsem hemen bebeğimi sevmeye başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…