Ya kızlar benim doktorum bana decavit yazmadı. Vitamin takviyesi filan hiç bir ilaç yazmadı çok ısrar ettim hani vitamin ilacı yazsanız hocam filan dedim oda omega3 yazdı onun dışında hiç birley kullanmıyorum şuan. Aranızda benim gibi olan varmı ? Eltimde hamile aramızda 1 hafta var ona yazmış doktoru hem decavit hem kan ilacı bana hiç birşey yazmadı
canım ben ilk gebeliğimdede kullanmıştım decavit’i. Bu sefer doktor yazmayınca içim rahat etmedi. Hiç bi şekilde vitamin takviyesi almıyorum şuan.
Bazi bebeler gostermeyebiliyormus :)) cok israr edicem doktora bende cunku bizimki 16. Haftadan once cinsiyet soleme taraftari degil su ikili test temiz ciksinda Allahin izniyle onu bir atlatalim cok dua ediyorum
Bende çok stres olmuştum canım ultrasona girince doktorum hep konuşuyor benimle hiç anlamadım bile yaptığı ölçümleri çok şükür :)) Seninde tertemiz çıkıcaktır çok stres yapma kendine bebeğimi görmeye gidiyorum diye düşün çünkü baya görüceksin baya da hareketlenmiştir :))
Bende 13. Haftamdayim ayni durumdayim canim bulanti mide agrisi kabizlik vs. Baya bunalimdayim ilac kullanmama ragmen ozellikle geceleri baya kötüyüm gececek diye sabirla bekliyorum hala ama pekte umudum kalmadi. Ayrica istahsizlik koku hassasiyeti tiksinme de had safhada napacagim bilmiyorum.
Kuzucuğumun ilk cicileriii :))) erkekse ona ceza giyecek bunları göstermediği için,kızsa da ne yakışır benim prensesime yalnız alışverişimi artık intten yapcam mağazalarda çok pahalıydı yaaa
Kuzucuğumun ilk cicileriii :))) erkekse ona ceza giyecek bunları göstermediği için,kızsa da ne yakışır benim prensesime yalnız alışverişimi artık intten yapcam mağazalarda çok pahalıydı yaaa
Bazi bebeler gostermeyebiliyormus :)) cok israr edicem doktora bende cunku bizimki 16. Haftadan once cinsiyet soleme taraftari degil su ikili test temiz ciksinda Allahin izniyle onu bir atlatalim cok dua ediyorum
Bana artik herkes seninki gecmez falan demeye basladi sunlar olmasa ozellikle de bulanti cok keyifli hamilelik gecirecegim resmen 18. Haftada cok gecmis ya :/
Bende çok stres olmuştum canım ultrasona girince doktorum hep konuşuyor benimle hiç anlamadım bile yaptığı ölçümleri çok şükür :)) Seninde tertemiz çıkıcaktır çok stres yapma kendine bebeğimi görmeye gidiyorum diye düşün çünkü baya görüceksin baya da hareketlenmiştir :))
Bide bayadir gormuyorum ya neredeyse 1 ay olacak :) benim ikiliyi kendi doktorum yapmayacak bu isin uzmani yapacakmis yoksa bu denli stres olmam sanirim yarin temiz haberlerle doneyim insallah :)
Çıkmaz inşllh cnm içini ferah tut tabi insan tedirgin oluyo haliyle ben salı günü gittim 2li için ultrason görüntüsü iyi çıktı şükür ense kalınlığı falan bunlara bakıyolar bir de kan testi verdim onun sonucunuda haftaya perşmbe öğrncğz inşllh cinsiyeti de sormamıştım ama kendisi syledi doktorum inşllh sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak nasip olsun
Yaa bence kizda erkekte giyer bunlari cok tatlilar :) saglikla gule gule giydir insallah canim. o degilde yazin dogsa bile uzun kollumu almak gerekir usurler mi ben onu bilemedim
Bana artik herkes seninki gecmez falan demeye basladi sunlar olmasa ozellikle de bulanti cok keyifli hamilelik gecirecegim resmen 18. Haftada cok gecmis ya :/
Evet bencede çok onu düşünüp daha çok moralim bozuluyo zaten 14.haftada geçenler var ne güzel bilemyrm inşllh biz de öyle oluruz.Valla hamilelikten şuan için hiç bi keyif alamıyorum daha çok hastalık gibi geçiyo kendimi azıcık iyi hissetsem hemen bebeğimi sevmeye başlıyorum