2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ne kadar peki OmePa VM ??
Herhangi bir bulantı yada ağızda kötü tat bırakıyor mu canım?
canım 90 a aldım ben int de daha ucuz ama sanırım
Ben civilden almıştım, bi tane de english home dan gelmişti o da çok güzeldi, bi uyku seti almıştım onun içinde de vardı, ilk gebelikte almıştım bunda almıcam muhtemelen
anladım canım teşekkürlerr
Bir erkek bir kız olacak bebelerim
yaa ne güzell gözün aydıın

Kilo durumum stabil de , ufaktan göbeğim çıktı
olcak artık canım o kadar

Bana artik herkes seninki gecmez falan demeye basladi sunlar olmasa ozellikle de bulanti cok keyifli hamilelik gecirecegim resmen 18. Haftada cok gecmis ya :/

dinleme sen öyle diyenleri niye moralini bozuyorlarki, bende o psikolojiye girmiştim annemin 9 ay boyunca sürmüş ama bi haftadır inan cok dha keyifliyim azalması bile yetti bence çok yakın tamamen geçicek

Ayyy amin canim insallah sen de yeni gittmissin ikiliye neredeyse ne kadar sürdü birde alttan bakiyolar mi onu merak ettim. Benim.doktorum cinsiyeti 16. 17. Haftadan once falan solememe taraftari ama biz israr edecegiz bakalim biraz

benim bu hafta azaldı cnm tamamen geçmese de çok daha sağlıklı hissediyorum.. moralinizi bozmayın mide sinirden üzüntüden de etkileniyor hamile olmasak bile oyuzden siz güzel düşünün güzel olsun...

Aynen basini kaldiripta bi hamileligi yasayamiyorsunki cogu zaman yatakla yapisigim resmen 14. Haftaya bisey kalmadi bakalim gececek mi :)

bnmde oyle oluodu hemen nanelı yada meyvelı sakız seker atıodum agzıma gecıodu deneyebılrsn

şeker hep elimin altında agzımın tadı tam düzelmiş değil ama mide inceden bulanır gibi oldugunda direk yemek türü bişeyler yiorum yakında çok kilo alıcam buyuzden sanırım

dinleme sen öyle diyenleri niye moralini bozuyorlarki, bende o psikolojiye girmiştim annemin 9 ay boyunca sürmüş ama bi haftadır inan cok dha keyifliyim azalması bile yetti bence çok yakın tamamen geçicek
Biliyorsun ki bu tarz konularda herkes cok bilge herkes atip tutuyor etkilenmeyeyim desende bi noktada canini sikiyolar iste benim annemin hic olmamis zaten ona cekecegimi hic dusunmemistim her konuda taban tabana farkliyiz. Umarim 14te benimde seninki gibi olur

umarım geçer canım artık hepimiz balayı dönemine girelimmm

Kızlar kabızlık sıkıntısı çeken var mı ? Neler yapıyorsunuz ? Yardımcı olabilir misiniz ? Bu hafta demir ilacına başladım sanırım ondan, çok rahatsızım :/

Kuzucuğumun ilk cicileriii :))) erkekse ona ceza giyecek bunları göstermediği için,kızsa da ne yakışır benim prensesime yalnız alışverişimi artık intten yapcam mağazalarda çok pahalıydı yaaa
çok güzeller maaşallah sağlıkla giysin inşallah

Kızlar kabızlık sıkıntısı çeken var mı ? Neler yapıyorsunuz ? Yardımcı olabilir misiniz ? Bu hafta demir ilacına başladım sanırım ondan, çok rahatsızım :/
çok su içiyorum 4 -5 litre. az su içtiğim gün ve ertesi günü ölüyorum. ama yine de sorunsuz değil az da olsa bazen kabızlık oluyor

Ben normal doğum yaptım hastanede kaldık 11 gün falan oğlum yoğun bakımda kalmıştı yatarken iyiydi ama sandalyede emziriyordum rahatsız ediyordu evde olduğunda çok rahat oluyo

Batıl inanç ama gelin kaynanaya çeker derler, onun ne zaman geçmiş acep :)

Aynı doktora mı gidiyorsun her doktor vitamin vermiyor benimki de vermedi henüz belki değerlerin çok iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…