- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Çok sağ ol canımİyi dileklerin için teşekkür ederim. Allah razı olsun
Sen nasılsın bu arada ? Pek sık yazmıyorsun bu aralar
Ben de varım Allah’ın izniyle 24 Haziran :)Baktım kimse açmıyor ben açtım:) hoşgeldin canım hayırlısı olsun
İyi olmana çok sevindim , işiniz gücünüz yerinde olsun da gerisini boşver zaten :)Çok şükür canım iyiyim bende..
Yıl sonu olduğu için eşimle teslim etmemiz gereken yazılımlar var onları yetiştirme telaşı icerisindeyiz..
Öyle giriyorum bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor..
Ama inşallah az kaldı 1 hafta sonra rahatım
Hoş geldin arkadaşım12 haftalık hamileyim doktor erkeğe benzetti siz ne dersiniz kızlar
Doktor kanama olmadığı müddetçe, düşük riski görmüyorsa engel koymuyor. Risk varsa o belirtiyor. Risk yoksa engel koymuyor. Ben de cekinmistim, risk yok, çekinme dedi.Kızlar birşey soracağım biraz özel ama doktora soramadım bu konu hakkında
Dr da birşey demedi
Eşinizle birlikte olma durumunuz nedir
Cekiniyor müsünüz birşey olur diye Yoksa hamilelikten evvel ki gibi mi herşey
Bilmeyince böyle şeylere çok ihtiyaç oluyor, teşekkür ederiz.Rica ederim canım
Yardımcı olabiliysem ne mutlu bana :)
Bende senin gibiyim inan , fazla ve gereksiz şeyler beni resmen boguyor. Yaptığım listede ufak tefek eksiklikler varmış şimdi fark ettim , ağız bezi ve bebek banyo havlusu eklemeyi unutmuşum
Liste paylaşan daha bir çok arkadaş olacaktır . Dediğin gibi işine yaracaklari ve ihtiyaç duyacağın şeyleri belirleyip en iyisi kendi listeni oluşturmak
Peg perego switch four completo diye geciyor canimMarkasi ne bynun canim ?
Süpersin❤❤❤Kızlar ben kendi oluşturduğum ihtiyaç listesini sizlerle paylaşayım.
Ben bu listeyi oluştururken minimum seviye de tuttum, özellikle bebek giyimi.
Çünkü kızımda abarttım ve giyemediği bir çok şeye heves ederek onca para verdim ve neredeyse hepsi sağa,sola gitti.
Şimdi sadece benim için acil olan şeyleri listeye ekledim bunun sebebi de yaz ayında doğması.
Evde çok kalacağımı sanmıyorum :) bebeği alıp çıkar alışveriş yapar eksiklerini alırım zaten.
Listemde bazı ürünlerin markaları var, ben memnun kaldığım ve iyi gördüğüm için ekledim, siz tercihiniz doğrultusunda değiştirin.
Bebek İçin
*Philips Avent Natural Cam Biberon
*Chicco Basic Termometre Mn1 33894
*Uni Baby Yenidoğanlar Islak Mendil
*Bübchen Hassas Ciltler İçin Bebek şampuanı (Sebamed
Bebek Bakım Seti)
*Prima Premium Care 1 Beden Yenidoğan Bebek Bezi
*Otribebe Nazal Burun Aspiratörü
*Bepanthol Baby Pişik Önleyici Merhem
*Hava Nemlendici Buhar Makinası
*Baby Bird Bebek Bakım Seti
*Bebek Bakım Örtüsü
*Bebek küvet seti
*Bebek yıkmama filesi ve yıkama süngeri
*Bebek sıvı çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı ( Toz olan deterjanları makinada 60c altı eritmiyor)
*Silikon mama kaşığı
*Biberon temizleme fırçası
*Emzik ve emzik tutucu
*Bebek anakucağı ( oto koltuklu ve ya portbebe tarzı)
*Bebek bakım çantası
*
*2 adet hastene çıkış seti ( yeni doğan)
*5 adet yandan çıtçıtlı badi
*3 adet tulumlu takım
*3 adet patikli alt
*3 adet üst
* Çorap
*2 adet battaniye ( yaz bebeği olacağı için müslin, nohut ve ya penye battaniye olabilir.. Not:hastane çıkışlarında penye battaniye bulunur.)
* Şapka ve eldiven
Anne İçin
*Lansinoh Ultra İnce Göğüs Pedi
*Lansinoh GÖĞÜS POMADI
*Lierac Phytolastil Solute çatlak önleyici krem
*Depend lohusa pedi
*Doğum sonrası korse
*Humana Still-Tee
*2 adet lohusa pijama takımı ( 1 tanesi gecelik olabilir)
*Lohusa tacı ve terliği
*Kapı süsü, ikram için çikolata
*Emzirme sütyeni ve atleti
*Çorap
Ben de ordan alacagim satici ismi yazarmisin bana ? Rica etsemArkadaşlar merhaba. Ben arada sırada giriyorum ama hepinizden haberdarım. Zamanın cabucak geçip kucağıma almayı istiyorum. Üçüncü bebeğim ama ilk heyecanı taşıyorum resmen. Ben de bebek bakım çantamı sipariş ettim aliexpresten hâlâ bekliyorum. Resim paylaşacağım gelir gelmez. Bir de kardeşimin eşi, yeğenimin citcitli badilerini, alt üst takımlarını ağız bezlerini almış gelmiş bir poşet. Hepsi az giyildiği için yepisyeni. Battaniyem de var kıza da erkeğe de. Muslin bez alicam iki üç tane. Çorap, hastane çıkışı, pijama takımı kendime. Kardeşimin eşiyle Eminönü turu yapacağız. Her şeyi tek seferde alıp rahatlamak istiyorum. Tabii ki hastane için hediyelik ve süsleri de alacağız. Gelinimiz bu konuda çok maharetli kendisi yapacak. Benden haberler böyle. Size de hayırlı sağlıklı alışverişler ve hamilelikler diliyorum Rabbimden. Sıkıntısı olanlara Allahım yardımını göndersin tez zamanda.
Bilgi için saol canım umarım ihtiyaç kalmazErken doğum yapanlar icin canım prematur bebekler için
Aynen katılıyorum canım uzun kollu birşey ve üzerine gerek olursa penye veya müslin bahtaniye olur gibiDunyaya yeni alınacağı için benim fikrim tabiki uzun kollu giydirmek çok kalın olmasa bile 1 kat giydirip üstünü ince bir battaniye ile ortersin canım biraz toparladimi nasıl istiyorsan öyle giydirmeye baslarsin
Evet doğru maç günleri tünelde kapanıyordu eve zor gidiyordumama gerçekten bence istanbulda yaşanacak en güzel semt beşiktaş
0-1 çok küçük olabilir ama bebeğin kilosuyla da alakalı bi durum kuzenimin bebeği 2.5 kg doğdu gidip prematüre kıyafeti aldı birsürü hepsi büyük kaldı çnkü , aynı biçimde kilolu doğarsa da 30-40 gün sonra 3-6 ay kullanmaya başlarız :)
Ben de kaç tane ne almalıyız onu kestiremiyorum
Kısa kollu ve kolsuz çıtçıtlı bodylerden bol bol alın diyorlar
Yenidoğan takımları var 3-4 parçalı onlar hem kısa kollu hem de tulumlu oluyor 3-4 tane ondan alsak haricinde atlet ve kısa kollu alsak yeter mi acaba ?
0-3 ve 3-6 ları daha çok yazlık
6-9 ları daha kışlık mı almalıyız ? Ben öyle düşündüm
Pazar çok kalabalık olmaz mı ya eminönüdikkat et oralarda kendine ve çantana canımBen de İstanbul'a yeni taşınan, İstanbulbile yıldızı barismamis birisi olarak 2 semti çok sevdim. Beşiktaş ve Kemerburgaz.Butikleri de güzel Besiktas'ın. Zıbın konularında sana katılıyorum, çok mantıklı . Hastane çıkışındaki çoraplar, eldivenler yeni doğan bebeğin elinden, ayağından sarkiyormuş. . Arkadaşım EminonuEmin Havuzlu Han'dan düzdü bebek eşyalarını, fiyat da uygunmuş. Ben de yarın ona bakicam.
Kesin karar travel alacağımYa bizimkiler hep yeğenlerde baston kullanıyordu yeni bebeği oturtmak için bin tane battaniye koyuyorduben 1 yaşına kadar puset takarım travele sonra zaten bel destekli oluyor oturur minnoşum 5 yaşına kadar
Fazla fazla almayı düşünmüyorum zaten bunu düşünerek canım yaza denk geliyor zaten kızım büyüdükçe çıkar beraber alırızYa benim arkadaşım 1,5 ay önce doğum yaptı. 1 hastane çıkışı almış bir iki takım almış yıkayıp giydirdim dedi. Şuanda 0-3aylar bebek zayıf olmasına Rağmen küçük gelmeye başladı sakın öok 0-3ay alma dedi ki 0-1aydan bahsetmedi
Canım büyük ihtimal gönder demeyecekler para iade edeceklerdir ama bir daha alacaksan aynı satıcıdan alma ne olur olmazEşim dün açtı canım bakalım inşallah yaparlar para iadesi peki bu ürün nolucak acaba bizdemi kalıcak?
İyi günlerde kullanın inşallah. Bursada nerede bu mağaza yılbaşında geleceğim annemler yılbaşına davet ettiler. Güzelyalıda olacağız. Fırsat bulunca çıkar bakarız bizde.Günaydın arkadaşlar bebek arabasından konuşulmuş bizim arabamızda bu :)) Bursa’da Ay Bebek mağazasından 1300 tl ye aldık. İnşallah kullanmakta nasip olur
Canim su U seklinde kocaman yastiklar var sakin ondan alma cok yer kapliyor ve rahat degil. Ben bu aralar bacagimin arasina yastik koyuyorum anca oyle rahat yatiyorum.
Aynen canım penye uzun kollu birşeyler daha faydalı olacak gibi.Bence tek kat ince uzun kollu birşey olur , malum İstanbul yazın orasında bile rüzgarlı oluyor . Bebek daha adepte olamıyor dünyamıza 2-3 ay kadar .
Biz karı koca korkuyoruzDoktor kanama olmadığı müddetçe, düşük riski görmüyorsa engel koymuyor. Risk varsa o belirtiyor. Risk yoksa engel koymuyor. Ben de cekinmistim, risk yok, çekinme dedi.
Hoş buldum canımHoş geldin arkadaşım
Ufak bir çıkıntı var gibi :) sağlıkla gelsin meleğin
Ben de 1 aylık olunca memlekete giderim diye planlıyorum Allah kısmet ederse 3,5 saatlik yol bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama ne giydirmek getektiğine karar veremiyorum oğlum Ekim doğumluKızlar peki kıyafetleri nasıl alalım ?
Haziran'da nasipse doğacak..İzmir çok sıcak oluyor ilk ay evde kalıp 2. Ay yazlığa gitmeyi düşünüyoruz ama 2 saatlik yol nasıl olur korkuyorum bebek için..
Biz bile nefessiz kalıyoruz sıcaklardan en azından deniz havasının olduğu yerler daha serin oluyor..
Bir akıl verseniz.
Canım bu konu beni dr düşündürüyo bulunduğum yer aşırı sıcak bide 2.buçuk aylıkken tatile çıkıcaz 22 saat arava yolculuğu bebekle nasıl olur hiç bilmiyorum kafamda deli sorularKızlar peki kıyafetleri nasıl alalım ?
Haziran'da nasipse doğacak..İzmir çok sıcak oluyor ilk ay evde kalıp 2. Ay yazlığa gitmeyi düşünüyoruz ama 2 saatlik yol nasıl olur korkuyorum bebek için..
Biz bile nefessiz kalıyoruz sıcaklardan en azından deniz havasının olduğu yerler daha serin oluyor..
Bir akıl verseniz.
Ben güneydeki bir şehirden başka bir şehre gideceğim sıcaklık farkı olmayacak ama ben klimadan çok korkuyorum çarparsa diye, kış bebeği daha iyi oluyor olay sıcak tutmaktan ibaret ama yaz bebeği olunca kestiremiyorum hiçMikan Erolummm
Hani sırf sıcaklardan kaçmak için istiyorum birde yazı komple evde gecirirsem daha kotu hissederim lohusa lohusa hiç çekilmez sıcaklar
Dehidrasyon geçirir çocuklar diyorlar aşırı sıcaklarda..
Klima var iki tane bir tanesini çalıştırıp evin sıcaklığını biraz dengelerim artık..Öğrendiğim kadarıyla 26- 27 derece sıcaklıkta olmasi lazımmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?