2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok sağ ol canım İyi dileklerin için teşekkür ederim. Allah razı olsun

Sen nasılsın bu arada ? Pek sık yazmıyorsun bu aralar

Çok şükür canım iyiyim bende..
Yıl sonu olduğu için eşimle teslim etmemiz gereken yazılımlar var onları yetiştirme telaşı icerisindeyiz..
Öyle giriyorum bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor..
Ama inşallah az kaldı 1 hafta sonra rahatım

İyi olmana çok sevindim , işiniz gücünüz yerinde olsun da gerisini boşver zaten :)

Doktor kanama olmadığı müddetçe, düşük riski görmüyorsa engel koymuyor. Risk varsa o belirtiyor. Risk yoksa engel koymuyor. Ben de cekinmistim, risk yok, çekinme dedi.

Bilmeyince böyle şeylere çok ihtiyaç oluyor, teşekkür ederiz.

Süpersin❤❤❤

Arkadaşlar merhaba. Ben arada sırada giriyorum ama hepinizden haberdarım. Zamanın cabucak geçip kucağıma almayı istiyorum. Üçüncü bebeğim ama ilk heyecanı taşıyorum resmen. Ben de bebek bakım çantamı sipariş ettim aliexpresten hâlâ bekliyorum. Resim paylaşacağım gelir gelmez. Bir de kardeşimin eşi, yeğenimin citcitli badilerini, alt üst takımlarını ağız bezlerini almış gelmiş bir poşet. Hepsi az giyildiği için yepisyeni. Battaniyem de var kıza da erkeğe de. Muslin bez alicam iki üç tane. Çorap, hastane çıkışı, pijama takımı kendime. Kardeşimin eşiyle Eminönü turu yapacağız. Her şeyi tek seferde alıp rahatlamak istiyorum. Tabii ki hastane için hediyelik ve süsleri de alacağız. Gelinimiz bu konuda çok maharetli kendisi yapacak. Benden haberler böyle. Size de hayırlı sağlıklı alışverişler ve hamilelikler diliyorum Rabbimden. Sıkıntısı olanlara Allahım yardımını göndersin tez zamanda.

Ben de ordan alacagim satici ismi yazarmisin bana ? Rica etsem

Aliekspresten alısveris yapan arkadaşlar varsa bana yazabilirler mi özelden birkac birseý soracagim ? :)

Erken doğum yapanlar icin canım prematur bebekler için
Bilgi için saol canım umarım ihtiyaç kalmaz

Dunyaya yeni alınacağı için benim fikrim tabiki uzun kollu giydirmek çok kalın olmasa bile 1 kat giydirip üstünü ince bir battaniye ile ortersin canım biraz toparladimi nasıl istiyorsan öyle giydirmeye baslarsin
Aynen katılıyorum canım uzun kollu birşey ve üzerine gerek olursa penye veya müslin bahtaniye olur gibi

Valla bende sıfır bilgi 5 er tane alsam uzun, kısa, kolsuz, alt, tulum falan yeter heralde zaten yaza denk geldiği içinde ileri aylar için bebişimle çıkar alırız ben şimdilik ilk ihtiyaçları alacağım.
Pazar çok kalabalık olmaz mı ya eminönüdikkat et oralarda kendine ve çantana canım

Ya bizimkiler hep yeğenlerde baston kullanıyordu yeni bebeği oturtmak için bin tane battaniye koyuyordu ben 1 yaşına kadar puset takarım travele sonra zaten bel destekli oluyor oturur minnoşum 5 yaşına kadar
Kesin karar travel alacağım

Fazla fazla almayı düşünmüyorum zaten bunu düşünerek canım yaza denk geliyor zaten kızım büyüdükçe çıkar beraber alırız
Eşim dün açtı canım bakalım inşallah yaparlar para iadesi peki bu ürün nolucak acaba bizdemi kalıcak?
Canım büyük ihtimal gönder demeyecekler para iade edeceklerdir ama bir daha alacaksan aynı satıcıdan alma ne olur olmaz

Günaydın arkadaşlar bebek arabasından konuşulmuş bizim arabamızda bu :)) Bursa’da Ay Bebek mağazasından 1300 tl ye aldık. İnşallah kullanmakta nasip olur
İyi günlerde kullanın inşallah. Bursada nerede bu mağaza yılbaşında geleceğim annemler yılbaşına davet ettiler. Güzelyalıda olacağız. Fırsat bulunca çıkar bakarız bizde.

Canim su U seklinde kocaman yastiklar var sakin ondan alma cok yer kapliyor ve rahat degil. Ben bu aralar bacagimin arasina yastik koyuyorum anca oyle rahat yatiyorum.

Canım yer kaplaması sıkıntı değil bacak arasına bende koyuyorum ama sabah uyandığımda sırtüstü buluyorum kendimi. Buda kan akışını yavaşlatıp bebeğe oksijen az gidiyorrmuş Allah korusun. Ben uyudummu kendini kaybedenlerdenim onun arasına girerim sırtüstü dönemem gibi geliyor.inşallah işe yarar.

Bence tek kat ince uzun kollu birşey olur , malum İstanbul yazın orasında bile rüzgarlı oluyor . Bebek daha adepte olamıyor dünyamıza 2-3 ay kadar .
Aynen canım penye uzun kollu birşeyler daha faydalı olacak gibi.

Kızlar peki kıyafetleri nasıl alalım ?
Haziran'da nasipse doğacak..İzmir çok sıcak oluyor ilk ay evde kalıp 2. Ay yazlığa gitmeyi düşünüyoruz ama 2 saatlik yol nasıl olur korkuyorum bebek için..
Biz bile nefessiz kalıyoruz sıcaklardan en azından deniz havasının olduğu yerler daha serin oluyor..
Bir akıl verseniz.

Herkese iyi pazarlar :) ihtiyaç listesi için teşekürler benim için de faydalı oldu
Bebek arabası konuşulmuş biz de dün joie marka aldık Chrome modeli sürüşü kolay geldi bı de kapatması da çok kolay. Daha önce baktığım travel bebek arabalarında bebeğin oturacağı kısım falan çıkıp iskeleti katlanıyordu bunda o oturulan yer birlikte katlanıyor yani bebek arabası tek parça katlanıyor umarım anlayabilmişimdir :)))) bu özelliği bana cazip geldi ayrıca markayı da araştırdığımda olumlu şeyler okudum fikir olsun size de

Son düzenleme:
Ben de 1 aylık olunca memlekete giderim diye planlıyorum Allah kısmet ederse 3,5 saatlik yol bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama ne giydirmek getektiğine karar veremiyorum oğlum Ekim doğumlu

Canım bu konu beni dr düşündürüyo bulunduğum yer aşırı sıcak bide 2.buçuk aylıkken tatile çıkıcaz 22 saat arava yolculuğu bebekle nasıl olur hiç bilmiyorum kafamda deli sorular

Mikan Erolummm

Hani sırf sıcaklardan kaçmak için istiyorum birde yazı komple evde gecirirsem daha kotu hissederim lohusa lohusa hiç çekilmez sıcaklar

Dehidrasyon geçirir çocuklar diyorlar aşırı sıcaklarda..
Klima var iki tane bir tanesini çalıştırıp evin sıcaklığını biraz dengelerim artık..Öğrendiğim kadarıyla 26- 27 derece sıcaklıkta olmasi lazımmış..

Ben güneydeki bir şehirden başka bir şehre gideceğim sıcaklık farkı olmayacak ama ben klimadan çok korkuyorum çarparsa diye, kış bebeği daha iyi oluyor olay sıcak tutmaktan ibaret ama yaz bebeği olunca kestiremiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…