- 15 Ekim 2018
- 89
- 63
- 3
- 35
Merhaba ben de Samsun hangi doktora gidiyorsunuz acaba29 yaşındayım samsun 24 agustos 62 kg ilk çocuk ınsaallah
Canım gene sen ıspartadasın yaz sıcak geçer ama öyle aman aman değil benim bulunduğum yerde termometreler 58 dereceyi buluyo sence ben napmaliyim aklıma bi tek zıbınla üstüne müslin bez örtmek geliyo sence nasılDunyaya yeni alınacağı için benim fikrim tabiki uzun kollu giydirmek çok kalın olmasa bile 1 kat giydirip üstünü ince bir battaniye ile ortersin canım biraz toparladimi nasıl istiyorsan öyle giydirmeye baslarsin
Canım ürün ağırlığı kaç kg şöyle bi kullandın mı sürüşü nasıl bide markası nedir. Bende araştırmadayım da karar veremedim bi türlüGünaydın arkadaşlar bebek arabasından konuşulmuş bizim arabamızda bu :)) Bursa’da Ay Bebek mağazasından 1300 tl ye aldık. İnşallah kullanmakta nasip olur
Evet her bebek arabası uçağa alınmıyor diye biliyorum bendeUçağa aşmadıklarını ilk defa duydum canım ya açıkcası ben puset galan çıkıyor sadece demir kalıyor ya onlar alınır diye düşünüyorum ben travel çok istiyorm
Tek tulum denersin o zaman o daha rahat olur benceCanım gene sen ıspartadasın yaz sıcak geçer ama öyle aman aman değil benim bulunduğum yerde termometreler 58 dereceyi buluyo sence ben napmaliyim aklıma bi tek zıbınla üstüne müslin bez örtmek geliyo sence nasıl
Evet biran öncr anlamak istiyorumbenimde oluyor canım özellikle sabah uyanınca ve akşam yatarken pıt pıt diye atıyor sağdan soldan seğirme gibi bir arkadaşında 14. Haftada ultrasonda çok hareketli imiş dr hissediyormusun demiş zayıf olup karnında yağ dokusu az olanlar daha çabuk hissediyormuş ama dediğim gibi seğirme gibi bir şey ayırt etmek çok zor ilerki haftalarda anlarız artık bebek mi değil mi
Teşekkür ederim canım inşallah :))Çok güzel maşallahhh iyi günlerde kullan canım
Ağırlık olarak bilmiyorum canım sürüşü çok rahat engebeli zeminlerde kullanımı diğerlerine göre daha rahat oluyormuş. Tekeleklerinin içi metal. Markası minio mint internetten aratıp özelliklerini görebilirsin:)Canım ürün ağırlığı kaç kg şöyle bi kullandın mı sürüşü nasıl bide markası nedir. Bende araştırmadayım da karar veremedim bi türlü
üniv hastanesinde yok ama şehir hastanesinde var perinatoloji ama şunu anlamadım ben perinatolojiden randevu aldım diyelim gidince direk detaylı ya mı alıyorlar yoksa onun için de ayrı gün mü verirlereger bulundugun sehirde universite hastanesinde perinataloji bolumu varsa direk gidip randevu alabiliyorsun ama erken alman lazim dolabiliyomus. Ben yaklasik 1 ay once aldim subat icin. Ama her hastanenin farkli olabilir tabi. Ayrintili icin ozeldeki doktorum bile perinataloga yonlendirdi isin uzmanlari sonucta.
aynen canım beneto markayı öneriyorlar zaten ben bide baya ucuza kaçtım ama bu fiyata da alınabilecek çok iyi arabalardan biri bence gayet beğendim ben benetonun diğer travelleri falanda uygun gerçi 600 e falan var yani ama bakıyorum genelde 1500 den aşağı da araba alan yokSenin aldığın modele baktım canım şimdi oda çok güzel bence kullanışlı fikir olsun bana alabilirim bundan da
Kızlar ben kendi oluşturduğum ihtiyaç listesini sizlerle paylaşayım.
Ben bu listeyi oluştururken minimum seviye de tuttum, özellikle bebek giyimi.
Çünkü kızımda abarttım ve giyemediği bir çok şeye heves ederek onca para verdim ve neredeyse hepsi sağa,sola gitti.
Şimdi sadece benim için acil olan şeyleri listeye ekledim bunun sebebi de yaz ayında doğması.
Evde çok kalacağımı sanmıyorum :) bebeği alıp çıkar alışveriş yapar eksiklerini alırım zaten.
Listemde bazı ürünlerin markaları var, ben memnun kaldığım ve iyi gördüğüm için ekledim, siz tercihiniz doğrultusunda değiştirin.
Bebek İçin
*Philips Avent Natural Cam Biberon
*Chicco Basic Termometre Mn1 33894
*Uni Baby Yenidoğanlar Islak Mendil
*Bübchen Hassas Ciltler İçin Bebek şampuanı (Sebamed
Bebek Bakım Seti)
*Prima Premium Care 1 Beden Yenidoğan Bebek Bezi
*Otribebe Nazal Burun Aspiratörü
*Bepanthol Baby Pişik Önleyici Merhem
*Hava Nemlendici Buhar Makinası
*Baby Bird Bebek Bakım Seti
*Bebek Bakım Örtüsü
*Bebek küvet seti
*Bebek yıkmama filesi ve yıkama süngeri
*Bebek sıvı çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı ( Toz olan deterjanları makinada 60c altı eritmiyor)
*Silikon mama kaşığı
*Biberon temizleme fırçası
*Emzik ve emzik tutucu
*Bebek anakucağı ( oto koltuklu ve ya portbebe tarzı)
*Bebek bakım çantası
*
*2 adet hastene çıkış seti ( yeni doğan)
*5 adet yandan çıtçıtlı badi
*3 adet tulumlu takım
*3 adet patikli alt
*3 adet üst
* Çorap
*2 adet battaniye ( yaz bebeği olacağı için müslin, nohut ve ya penye battaniye olabilir.. Not:hastane çıkışlarında penye battaniye bulunur.)
* Şapka ve eldiven
Anne İçin
*Lansinoh Ultra İnce Göğüs Pedi
*Lansinoh GÖĞÜS POMADI
*Lierac Phytolastil Solute çatlak önleyici krem
*Depend lohusa pedi
*Doğum sonrası korse
*Humana Still-Tee
*2 adet lohusa pijama takımı ( 1 tanesi gecelik olabilir)
*Lohusa tacı ve terliği
*Kapı süsü, ikram için çikolata
*Emzirme sütyeni ve atleti
*Çorap
Ben tam bir aydir görmüyorum bebeğimi. Dün arkadasım dedi hic mi merak etmiyorsun nasil dayanıyorsun ben 10 günde bir devlete ayda bir özele gidiyordum bazı akşamlar da acile gidip görüyordum diyor :) ben de cok özlüyorum ama dayanıyorum ya bilemedim yanlış olan ben miyimAy ben dayanamadım yarın için randevu aldım özelden4 gündür hareketlerini hissetmiyorum, stres yaptım resmen. Gidip görünce içim rahat edecek
Doktor ilişki serbest dedi canım ama illa ki dikkat etmekte fayda var tabi haftada 1 çok nadir 2 kere birlikte oldum şimdiye bu 16 hafta içindeKızlar birşey soracağım biraz özel ama doktora soramadım bu konu hakkında
Dr da birşey demedi
Eşinizle birlikte olma durumunuz nedir
Cekiniyor müsünüz birşey olur diye Yoksa hamilelikten evvel ki gibi mi herşey
Saol canim bakacagim mutlaka :))
Bizimde o civarlarda olur saniyorum canim :)) fiyat arastirmasi daha yapmadim. Suan liste yapiyorum. Sonra toplu bir fiyat cikaracagim diye dusunuyorum. :)Bende akşam araştırıyorum canım bebek arabalarını 4500 e kadar var gülüştük hatta eşimle üstüne bi 4bin daha koyar şahin doğan alırız gerçekten arabası olur çocuğun diyeBende çok bütçe ayrıcamı düşünmüyorum canım fiyat araştırması yaptın mı çok olsa 750-900 arası bişey bakarım diye düşünüyorum ondan aşağısı da iyi olmaz gibime geliyo
Rica ederim canımHem bebek arabası hem ihtiyaç listesi paylaşımların için kendi adıma teşekkür ederim canımmben minimal yaşamayı severim hiçbir bir zaman Yen'i gelin pembik gelin bile olamadım her şeyin azı Özü taraftarıyım alışverişin de öyle evim de öyledir küçük az eşyalı sade:) bebeğime daha hiçbir şey almadım şuan almamam gerekenleri netleştiriyorum kafamda
Önceki gibi, kanama, düşük tehliken yoksa sorun olmuyor.Kızlar birşey soracağım biraz özel ama doktora soramadım bu konu hakkında
Dr da birşey demedi
Eşinizle birlikte olma durumunuz nedir
Cekiniyor müsünüz birşey olur diye Yoksa hamilelikten evvel ki gibi mi herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?