2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dunyaya yeni alınacağı için benim fikrim tabiki uzun kollu giydirmek çok kalın olmasa bile 1 kat giydirip üstünü ince bir battaniye ile ortersin canım biraz toparladimi nasıl istiyorsan öyle giydirmeye baslarsin
Canım gene sen ıspartadasın yaz sıcak geçer ama öyle aman aman değil benim bulunduğum yerde termometreler 58 dereceyi buluyo sence ben napmaliyim aklıma bi tek zıbınla üstüne müslin bez örtmek geliyo sence nasıl

Günaydın arkadaşlar bebek arabasından konuşulmuş bizim arabamızda bu :)) Bursa’da Ay Bebek mağazasından 1300 tl ye aldık. İnşallah kullanmakta nasip olur
Canım ürün ağırlığı kaç kg şöyle bi kullandın mı sürüşü nasıl bide markası nedir. Bende araştırmadayım da karar veremedim bi türlü

Uçağa aşmadıklarını ilk defa duydum canım ya açıkcası ben puset galan çıkıyor sadece demir kalıyor ya onlar alınır diye düşünüyorum ben travel çok istiyorm
Evet her bebek arabası uçağa alınmıyor diye biliyorum bende

Evet biran öncr anlamak istiyorum

Canım ürün ağırlığı kaç kg şöyle bi kullandın mı sürüşü nasıl bide markası nedir. Bende araştırmadayım da karar veremedim bi türlü
Ağırlık olarak bilmiyorum canım sürüşü çok rahat engebeli zeminlerde kullanımı diğerlerine göre daha rahat oluyormuş. Tekeleklerinin içi metal. Markası minio mint internetten aratıp özelliklerini görebilirsin:)

üniv hastanesinde yok ama şehir hastanesinde var perinatoloji ama şunu anlamadım ben perinatolojiden randevu aldım diyelim gidince direk detaylı ya mı alıyorlar yoksa onun için de ayrı gün mü verirler

Senin aldığın modele baktım canım şimdi oda çok güzel bence kullanışlı fikir olsun bana alabilirim bundan da
aynen canım beneto markayı öneriyorlar zaten ben bide baya ucuza kaçtım ama bu fiyata da alınabilecek çok iyi arabalardan biri bence gayet beğendim ben benetonun diğer travelleri falanda uygun gerçi 600 e falan var yani ama bakıyorum genelde 1500 den aşağı da araba alan yok

Hem bebek arabası hem ihtiyaç listesi paylaşımların için kendi adıma teşekkür ederim canımm ben minimal yaşamayı severim hiçbir bir zaman Yen'i gelin pembik gelin bile olamadımher şeyin azı Özü taraftarıyım alışverişin de öyle evim de öyledir küçük az eşyalı sade:) bebeğime daha hiçbir şey almadım şuan almamam gerekenleri netleştiriyorum kafamda

Ay ben dayanamadım yarın için randevu aldım özelden 4 gündür hareketlerini hissetmiyorum, stres yaptım resmen. Gidip görünce içim rahat edecek
Ben tam bir aydir görmüyorum bebeğimi. Dün arkadasım dedi hic mi merak etmiyorsun nasil dayanıyorsun ben 10 günde bir devlete ayda bir özele gidiyordum bazı akşamlar da acile gidip görüyordum diyor :) ben de cok özlüyorum ama dayanıyorum ya bilemedim yanlış olan ben miyim

Kızlar birşey soracağım biraz özel ama doktora soramadım bu konu hakkında
Dr da birşey demedi
Eşinizle birlikte olma durumunuz nedir
Cekiniyor müsünüz birşey olur diye Yoksa hamilelikten evvel ki gibi mi herşey

Doktor ilişki serbest dedi canım ama illa ki dikkat etmekte fayda var tabi haftada 1 çok nadir 2 kere birlikte oldum şimdiye bu 16 hafta içinde

Bizimde o civarlarda olur saniyorum canim :)) fiyat arastirmasi daha yapmadim. Suan liste yapiyorum. Sonra toplu bir fiyat cikaracagim diye dusunuyorum. :)

Rica ederim canım
Yardımcı olabiliysem ne mutlu bana :)
Bende senin gibiyim inan , fazla ve gereksiz şeyler beni resmen boguyor. Yaptığım listede ufak tefek eksiklikler varmış şimdi fark ettim , ağız bezi ve bebek banyo havlusu eklemeyi unutmuşum
Liste paylaşan daha bir çok arkadaş olacaktır . Dediğin gibi işine yaracaklari ve ihtiyaç duyacağın şeyleri belirleyip en iyisi kendi listeni oluşturmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…