2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Teşekkürler fıstık yarın gidicem. Haftasonu dediğin gibi mümkün değil giriş bile. Babynest bakicam. Alan, daha önce kullanan var mı kızlar? Babynest'in kendi markasında 8'li takım var. O aslında uyguna geliyor gibi. Fikirlerinizi merak ediyorum kizlar.
https://www.babynest.com.tr/BabyNest-Seti-Gri-Bulut-Sari-Yildizim

Benimde yazın muhakkak 3 ay klima çalışıyo klimayı düşük ayarda çalıştırıp beşiğine gelmiyecek şekilde ayarliycam mecbur yaz bebeği kışa nazaran daha mı zor bilemedim inan .

Ama inan sıcak daha tehlikeli klimadan..
Vücut su kaybediyormus..Tam olarak altında değil de başka bir odada bile açilacak yeterli amaç sıcağı kırmak..

Kış bebeğininde ayrı dertleri var..
Kuzenim kızını Kasım'da doğurdu geçen sene ama inan çok zorlandı gelen giden eve hasta kendisi kaptı bir ara hastalık..
Her sey düzeldi dediler çocuk hastalandı..

Demek her mevsimin kendine göre derdi var.

Ayyy ne güzel kızım diyorsun ya :)) ben de travel alcam inş çok sevdimm

Reactions: BYV
Benimde yazın muhakkak 3 ay klima çalışıyo klimayı düşük ayarda çalıştırıp beşiğine gelmiyecek şekilde ayarliycam mecbur yaz bebeği kışa nazaran daha mı zor bilemedim inan .

Bende hiç alışkın değilim sıcağa ayarlar klimayı öyle uyurdum ama altında değil tabi..
Hiç hasta olmadım şükür..Sıcaklar dayanılacak gibi değil hakikaten..
El kadar bebeler hiç dayanamaz.

Hoş buldum canım 6 aylık kızım var 3 aylık da hamileyim buda erkek olursa süper olur 1 kız 1 erkek annesi olucam inşallah Senin meleğin de sağlıkla gelsin inşallah
Ayy isteyerek mi gebe kaldın ? Ve bebişini emzirmeye devam ediyor musun

Doğrudur, ben misafirleri başka odada ağırlamıştım o dönem o açıdan çok iyi olmuştu. Biz klimayı mecbur açarız bi yerden sonra, Mersin deyim inanılmaz sıcak oluyor

Canım bu konu beni dr düşündürüyo bulunduğum yer aşırı sıcak bide 2.buçuk aylıkken tatile çıkıcaz 22 saat arava yolculuğu bebekle nasıl olur hiç bilmiyorum kafamda deli sorular
Canım hangi şehirdesin 22 saat yol :) biz de planlıyoruz temmuz sonu Ağustos başı gbi tatil ve arabamızlaa

Canım hangi şehirdesin 22 saat yol :) biz de planlıyoruz temmuz sonu Ağustos başı gbi tatil ve arabamızlaa
Ayy ne güzel yaa tatil planları falan bizimki hayatta evden çıkarmam onu dışarda mikrop kapar falan 1 yaşında çıkar diyor kafayı yiyeceğim

Kızlar mevsim olarak yazı dert etmeyin kış bebekleri daha zor oluyor ya . Bebeleri misler gibi hergün yıkayıp uyutacağız rahat rahat kışın hastalık çok evden çıkılmıyor anne depresyona giriyor . Mutlu anne mutlu bebektir her daim . Arkadaşım Temmuz'da Doğum yaptı Eylül'de karadenizden Ege'ye tatile geldiler ohh mis gibi şimdiden bunlara dertlenmeyin :)

Ayy ne güzel yaa tatil planları falan bizimki hayatta evden çıkarmam onu dışarda mikrop kapar falan 1 yaşında çıkar diyor kafayı yiyeceğim
Uzmanlar karda kışta bile hergün dışarı çıkarın diyorlar kaldı ki yazın dışarı çıkarmak için çok uygun bir mevsim, ayrıca bebişin bağışıklık sistemi nasıl gelişecek

Hahah ben eşime dedim bak sakın bebek hastalnr mikrop kapar diyen pinpiriklilerden olma :) yok ama ilk 1 ay çıkarmam diyor neyse mani keder olmazsa bir ayla yırttık

Emzirmiyorum canım..isteyerek olmadı ama şimdi de iyiki hamileyim diyorum değişik bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ya bebeğimi emzirmeden keseceğimi bilmesem 2.yi hemen yaparım :) ama korkuyorum bi ilkini tadayım bi de bebek varken gebe olmak nasıl zor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…