Teşekkürler fıstık yarın gidicemBilgi için saol canım umarım ihtiyaç kalmaz
Aynen katılıyorum canım uzun kollu birşey ve üzerine gerek olursa penye veya müslin bahtaniye olur gibi
Valla bende sıfır bilgi 5 er tane alsam uzun, kısa, kolsuz, alt, tulum falan yeter heralde zaten yaza denk geldiği içinde ileri aylar için bebişimle çıkar alırız ben şimdilik ilk ihtiyaçları alacağım.
Pazar çok kalabalık olmaz mı ya eminönüdikkat et oralarda kendine ve çantana canım
Kesin karar travel alacağım
Fazla fazla almayı düşünmüyorum zaten bunu düşünerek canım yaza denk geliyor zaten kızım büyüdükçe çıkar beraber alırız
Canım büyük ihtimal gönder demeyecekler para iade edeceklerdir ama bir daha alacaksan aynı satıcıdan alma ne olur olmaz
İyi günlerde kullanın inşallah. Bursada nerede bu mağaza yılbaşında geleceğim annemler yılbaşına davet ettiler. Güzelyalıda olacağız. Fırsat bulunca çıkar bakarız bizde.
Canım yer kaplaması sıkıntı değil bacak arasına bende koyuyorum ama sabah uyandığımda sırtüstü buluyorum kendimi. Buda kan akışını yavaşlatıp bebeğe oksijen az gidiyorrmuş Allah korusun. Ben uyudummu kendini kaybedenlerdenim onun arasına girerim sırtüstü dönemem gibi geliyor.inşallah işe yarar.
Aynen canım penye uzun kollu birşeyler daha faydalı olacak gibi.
Eşim de çekinmeye başladı, ben akışına bıraktımBiz karı koca korkuyoruz
O moda şimdiden girmesin Doğumdan sonra seni emzirirken görünce ne olacakEşim de çekinmeye başladı, ben akışına bıraktım. Bir de sen şu anda gözümde çok kutsal bir durumdasın, annesin, diyor, o işi başka boyuta taşıyor
Benimde yazın muhakkak 3 ay klima çalışıyo klimayı düşük ayarda çalıştırıp beşiğine gelmiyecek şekilde ayarliycam mecbur yaz bebeği kışa nazaran daha mı zor bilemedim inan .Mikan Erolummm
Hani sırf sıcaklardan kaçmak için istiyorum birde yazı komple evde gecirirsem daha kotu hissederim lohusa lohusa hiç çekilmez sıcaklar
Dehidrasyon geçirir çocuklar diyorlar aşırı sıcaklarda..
Klima var iki tane bir tanesini çalıştırıp evin sıcaklığını biraz dengelerim artık..Öğrendiğim kadarıyla 26- 27 derece sıcaklıkta olmasi lazımmış..
bn samsunluyum cnm ama ıstanbuldaym suan orda gıtmıyorum doktoraMerhaba ben de Samsun hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Ben güneydeki bir şehirden başka bir şehre gideceğim sıcaklık farkı olmayacak ama ben klimadan çok korkuyorum çarparsa diye, kış bebeği daha iyi oluyor olay sıcak tutmaktan ibaret ama yaz bebeği olunca kestiremiyorum hiç
Ayyy ne güzel kızım diyorsun ya :)) ben de travel alcam inş çok sevdimmBilgi için saol canım umarım ihtiyaç kalmaz
Aynen katılıyorum canım uzun kollu birşey ve üzerine gerek olursa penye veya müslin bahtaniye olur gibi
Valla bende sıfır bilgi 5 er tane alsam uzun, kısa, kolsuz, alt, tulum falan yeter heralde zaten yaza denk geldiği içinde ileri aylar için bebişimle çıkar alırız ben şimdilik ilk ihtiyaçları alacağım.
Pazar çok kalabalık olmaz mı ya eminönüdikkat et oralarda kendine ve çantana canım
Kesin karar travel alacağım
Fazla fazla almayı düşünmüyorum zaten bunu düşünerek canım yaza denk geliyor zaten kızım büyüdükçe çıkar beraber alırız
Canım büyük ihtimal gönder demeyecekler para iade edeceklerdir ama bir daha alacaksan aynı satıcıdan alma ne olur olmaz
İyi günlerde kullanın inşallah. Bursada nerede bu mağaza yılbaşında geleceğim annemler yılbaşına davet ettiler. Güzelyalıda olacağız. Fırsat bulunca çıkar bakarız bizde.
Canım yer kaplaması sıkıntı değil bacak arasına bende koyuyorum ama sabah uyandığımda sırtüstü buluyorum kendimi. Buda kan akışını yavaşlatıp bebeğe oksijen az gidiyorrmuş Allah korusun. Ben uyudummu kendini kaybedenlerdenim onun arasına girerim sırtüstü dönemem gibi geliyor.inşallah işe yarar.
Aynen canım penye uzun kollu birşeyler daha faydalı olacak gibi.
Benimde yazın muhakkak 3 ay klima çalışıyo klimayı düşük ayarda çalıştırıp beşiğine gelmiyecek şekilde ayarliycam mecbur yaz bebeği kışa nazaran daha mı zor bilemedim inan .
Ayy isteyerek mi gebe kaldın ? Ve bebişini emzirmeye devam ediyor musunHoş buldum canım6 aylık kızım var 3 aylık da hamileyim buda erkek olursa süper olur 1 kız 1 erkek annesi olucam inşallah Senin meleğin de sağlıkla gelsin inşallah
Doğrudur, ben misafirleri başka odada ağırlamıştım o dönem o açıdan çok iyi olmuştu. Biz klimayı mecbur açarız bi yerden sonra, Mersin deyim inanılmaz sıcak oluyorAma inan sıcak daha tehlikeli klimadan..
Vücut su kaybediyormus..Tam olarak altında değil de başka bir odada bile açilacak yeterli amaç sıcağı kırmak..
Kış bebeğininde ayrı dertleri var..
Kuzenim kızını Kasım'da doğurdu geçen sene ama inan çok zorlandı gelen giden eve hasta kendisi kaptı bir ara hastalık..
Her sey düzeldi dediler çocuk hastalandı..
Demek her mevsimin kendine göre derdi var.
Canım hangi şehirdesin 22 saat yol :) biz de planlıyoruz temmuz sonu Ağustos başı gbi tatil ve arabamızlaaCanım bu konu beni dr düşündürüyo bulunduğum yer aşırı sıcak bide 2.buçuk aylıkken tatile çıkıcaz 22 saat arava yolculuğu bebekle nasıl olur hiç bilmiyorum kafamda deli sorular
Ağzımı alıştırıyorum canım evde 3 tane oğluşum var birde kızım ama onu hep cimcimem diye seviyorum.Ayyy ne güzel kızım diyorsun ya :)) ben de travel alcam inş çok sevdimm
Ayy ne güzel yaa tatil planları falan bizimki hayatta evden çıkarmam onu dışarda mikrop kapar falan 1 yaşında çıkar diyor kafayı yiyeceğimCanım hangi şehirdesin 22 saat yol :) biz de planlıyoruz temmuz sonu Ağustos başı gbi tatil ve arabamızlaa
Benim eşim de Ağustos'ta denize sokma derdindeAyy ne güzel yaa tatil planları falan bizimki hayatta evden çıkarmam onu dışarda mikrop kapar falan 1 yaşında çıkar diyor kafayı yiyeceğim
Uzmanlar karda kışta bile hergün dışarı çıkarın diyorlar kaldı ki yazın dışarı çıkarmak için çok uygun bir mevsim, ayrıca bebişin bağışıklık sistemi nasıl gelişecekAyy ne güzel yaa tatil planları falan bizimki hayatta evden çıkarmam onu dışarda mikrop kapar falan 1 yaşında çıkar diyor kafayı yiyeceğim
Yaaa ne güzel bi de sarısın olur diyorsun bayılıyorum sarılın kız çocuklarınaaaAğzımı alıştırıyorum canım evde 3 tane oğluşum var birde kızım ama onu hep cimcimem diye seviyorum.
Emzirmiyorum canım..isteyerek olmadı ama şimdi de iyiki hamileyim diyorum değişik bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAyy isteyerek mi gebe kaldın ? Ve bebişini emzirmeye devam ediyor musun
Hahah ben eşime dedim bak sakın bebek hastalnr mikrop kapar diyen pinpiriklilerden olma :) yok ama ilk 1 ay çıkarmam diyorAyy ne güzel yaa tatil planları falan bizimki hayatta evden çıkarmam onu dışarda mikrop kapar falan 1 yaşında çıkar diyor kafayı yiyeceğim
Ya bebeğimi emzirmeden keseceğimi bilmesem 2.yi hemen yaparım :) ama korkuyorum bi ilkini tadayım bi de bebek varken gebe olmak nasıl zor muEmzirmiyorum canım..isteyerek olmadı ama şimdi de iyiki hamileyim diyorum değişik bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?