Kizlar bu arada bebek arabasindan konusmussunuz. Benim icinde onemli olan hafif olmasiydi. Buyuk tekerlekli arabalar hic bir yere sigmiyor. Asansor bagaj yuruyen merdivenlerden inip cikmak kolay olsun diye hem travel hem hafif bir model aldim ben. Baston almama gerek yok puset cikinca baston araba oluyor. Fikir olsun diye fotosunu ekliyorum
Rica ederim canım
Yardımcı olabiliysem ne mutlu bana :)
Bende senin gibiyim inan , fazla ve gereksiz şeyler beni resmen boguyor. Yaptığım listede ufak tefek eksiklikler varmış şimdi fark ettim , ağız bezi ve bebek banyo havlusu eklemeyi unutmuşum
Liste paylaşan daha bir çok arkadaş olacaktır . Dediğin gibi işine yaracaklari ve ihtiyaç duyacağın şeyleri belirleyip en iyisi kendi listeni oluşturmak
Ben tam bir aydir görmüyorum bebeğimi. Dün arkadasım dedi hic mi merak etmiyorsun nasil dayanıyorsun ben 10 günde bir devlete ayda bir özele gidiyordum bazı akşamlar da acile gidip görüyordum diyor :) ben de cok özlüyorum ama dayanıyorum ya bilemedim yanlış olan ben miyim
Gayet normalsin bence :))) insan merak ediyor ama zırt pırt da gidilmiyor ki doktora . Ben en son pazartesi günü gördüm ama moral bozucu bir sonuç aldığım için şu an sabırsızım biraz. Esimde görmek istiyordu zaten :) cinsiyet için meraklı . Hep birlikte görmüş oluruz .
Kızlar birşey soracağım biraz özel ama doktora soramadım bu konu hakkında
Dr da birşey demedi
Eşinizle birlikte olma durumunuz nedir
Cekiniyor müsünüz birşey olur diye Yoksa hamilelikten evvel ki gibi mi herşey
Ben hamilelik öncesi gibiyim , ilk hamileliğimde de böyleydim . Doktor muhtemelen düşük teklifleri yoksa normal seyrinde ilerlemesini ön görecektir cinsel hayatın.
Günaydın arkadaşlar bebek arabasından konuşulmuş bizim arabamızda bu :)) Bursa’da Ay Bebek mağazasından 1300 tl ye aldık. İnşallah kullanmakta nasip olur
Gayet normalsin bence :))) insan merak ediyor ama zırt pırt da gidilmiyor ki doktora . Ben en son pazartesi günü gördüm ama moral bozucu bir sonuç aldığım için şu an sabırsızım biraz. Esimde görmek istiyordu zaten :) cinsiyet için meraklı . Hep birlikte görmüş oluruz .
Umarım kötü bir sey çıkmaz bebeğinizde. Doktorun ağzından çıkacak en ufak şey bile nasıl canimizi sıkıp bizi üzüyor. Hassas dönemlerimiz bir de ama ben inanıyorum ki sizin bebeğiniz sağlıklı ve cok da guzel sonuçlar alacaksınız Allah’ın izni ile.
üniv hastanesinde yok ama şehir hastanesinde var perinatoloji ama şunu anlamadım ben perinatolojiden randevu aldım diyelim gidince direk detaylı ya mı alıyorlar yoksa onun için de ayrı gün mü verirler
aynen canım beneto markayı öneriyorlar zaten ben bide baya ucuza kaçtım ama bu fiyata da alınabilecek çok iyi arabalardan biri bence gayet beğendim ben benetonun diğer travelleri falanda uygun gerçi 600 e falan var yani ama bakıyorum genelde 1500 den aşağı da araba alan yok
ben gittigim de 12. Haftamdaydim bi daha randevu vermeden direk ikili taramami yapti. Simdi ayrintili icin de tarih aldim gittigimde direk yapacaklar. Ama sehir hastanesini bilmiyorm en iyisi arayip danismak.
ben gittigim de 12. Haftamdaydim bi daha randevu vermeden direk ikili taramami yapti. Simdi ayrintili icin de tarih aldim gittigimde direk yapacaklar. Ama sehir hastanesini bilmiyorm en iyisi arayip danismak.
Umarım kötü bir sey çıkmaz bebeğinizde. Doktorun ağzından çıkacak en ufak şey bile nasıl canimizi sıkıp bizi üzüyor. Hassas dönemlerimiz bir de ama ben inanıyorum ki sizin bebeğiniz sağlıklı ve cok da guzel sonuçlar alacaksınız Allah’ın izni ile.
Merhaba hanımlar. Nasılsınız?
Ben sizden bir öneri almak istiyorum, özellikle ankaradaki arkadaşlardan. Bir arkadaşım şimdi 17 haftalık hamile ama durmadan kanaması oluyor. Doktorlarda yatış veriyor. İlk yattığı yer zübeyde hn. Doktorların hemşirelern tavrından bunaldığı için tekrar oraya gitmek istemiyor. Bize önerebileceğiniz iyi bir hastane var mı? Gata nasıl mesela fikriniz var mı? Ya da ankara tıp?
Bi tane doktor var nilay soyismini bilmiyorum. O bu 2018'in erkek senesi olduğunu söylemiş. Postlara baktım harbiden hep erkek doğurtmus:))
Ben bu haftama geldim söylemediler bana. Bir ay sonra gel cinsiyet bakalım hem d3 kontrol ederiz dediler. Öğrenenlere çok seviniyorum benim cocugummus gibi rahatlıyorum. Cinsiyet heyecanı da başka bir şey oluyomuş..
Kese göründü bebek göründü kalp atışı duyuldu ikili tarama testi yaptır cinsiyet öğren
Hiç bitmiyor heyecan :))
Ama şu var ki hakikaten kendimi su anda en iyi hissettiğim donemdeyim..
Bu yüzden buraya sürekli yazamasamda okuyup okuyup baskalarinin da heyecanını paylaşıyorum inanılmaz keyifli bir sey :))
İlk anne ve ya ikinci anne hiç fark etmiyor aynı heyecanla aynı endişelerle bekleniyor bebisler :))