2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Markasi ne bynun canim ?

Ben suan senin listeyi yaziyorum deftere illa ekleme ve cikarma yapilir uzerine markalar degisebilir belki ama cok faydali olmus cok tesekkurler :)

Gayet normalsin bence :))) insan merak ediyor ama zırt pırt da gidilmiyor ki doktora . Ben en son pazartesi günü gördüm ama moral bozucu bir sonuç aldığım için şu an sabırsızım biraz. Esimde görmek istiyordu zaten :) cinsiyet için meraklı . Hep birlikte görmüş oluruz .

Ben hamilelik öncesi gibiyim , ilk hamileliğimde de böyleydim . Doktor muhtemelen düşük teklifleri yoksa normal seyrinde ilerlemesini ön görecektir cinsel hayatın.

Umarım kötü bir sey çıkmaz bebeğinizde. Doktorun ağzından çıkacak en ufak şey bile nasıl canimizi sıkıp bizi üzüyor. Hassas dönemlerimiz bir de ama ben inanıyorum ki sizin bebeğiniz sağlıklı ve cok da guzel sonuçlar alacaksınız Allah’ın izni ile.

ben gittigim de 12. Haftamdaydim bi daha randevu vermeden direk ikili taramami yapti. Simdi ayrintili icin de tarih aldim gittigimde direk yapacaklar. Ama sehir hastanesini bilmiyorm en iyisi arayip danismak.

ben gittigim de 12. Haftamdaydim bi daha randevu vermeden direk ikili taramami yapti. Simdi ayrintili icin de tarih aldim gittigimde direk yapacaklar. Ama sehir hastanesini bilmiyorm en iyisi arayip danismak.
saol canım çarşamba randevum var zaten öğrenirim ondan

Allah razı olsun canım inşallah sonuçlar iyi olacak bende inanıyorum.

Merhaba hanımlar. Nasılsınız?
Ben sizden bir öneri almak istiyorum, özellikle ankaradaki arkadaşlardan. Bir arkadaşım şimdi 17 haftalık hamile ama durmadan kanaması oluyor. Doktorlarda yatış veriyor. İlk yattığı yer zübeyde hn. Doktorların hemşirelern tavrından bunaldığı için tekrar oraya gitmek istemiyor. Bize önerebileceğiniz iyi bir hastane var mı? Gata nasıl mesela fikriniz var mı? Ya da ankara tıp?

Jazzquell senin listen suan bu halde ilk hali bu tabi eklenecek ve cikarilacaklar olabilir. :)) eksik yazdigim varsa yazin da listeme ekleyeyim :))

Eklentiler

• IMG-20181223-WA0004.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20181223-WA0006.webp
    16 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG-20181223-WA0000.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG-20181223-WA0002.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 56

Zaten her haftaya bir heyecan var

Kese göründü bebek göründü kalp atışı duyuldu ikili tarama testi yaptır cinsiyet öğren
Hiç bitmiyor heyecan :))
Ama şu var ki hakikaten kendimi su anda en iyi hissettiğim donemdeyim..
Bu yüzden buraya sürekli yazamasamda okuyup okuyup baskalarinin da heyecanını paylaşıyorum inanılmaz keyifli bir sey :))
İlk anne ve ya ikinci anne hiç fark etmiyor aynı heyecanla aynı endişelerle bekleniyor bebisler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…