2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya bebeğimi emzirmeden keseceğimi bilmesem 2.yi hemen yaparım :) ama korkuyorum bi ilkini tadayım bi de bebek varken gebe olmak nasıl zor mu
Şuan hamileligimi hissetmiyorum ne bulantı ne de başka birşey yok bazen unutuyorum hamile olduğumu yani iyi gidiyor şimdilik ama 5.aydan sonra zor olacak benim için karnım büyüyecek agirlasicam ister istemez ama Allah yardım eder diyorum bi şekilde 9 ay geçek

Bir de listeye yandan çıtçıtlı yazmışsın zibinlari. Alttan çıtçıtlı değil de öyle mi alalım sevgili tecrübeli arkadaşım?
Yandan olanlar daha rahat çıkartılıp , giydiriliyor kolaylığından ötürü yandan yazdım canım. Alttan da olur.

Uzmanlar karda kışta bile hergün dışarı çıkarın diyorlar kaldı ki yazın dışarı çıkarmak için çok uygun bir mevsim, ayrıca bebişin bağışıklık sistemi nasıl gelişecek
Bende InşAllah sağlıklı olsun ne kırkını ne ayını beklerim bi 20 günden sonra çıkartırım InşAllah canım geçende bi kadın doğumcu 5 günlük oğlu ile şubat ayında kar yağmış karnı acıkmış lokantaya giderken fotoğraf atmışlar onu gördüm . Yurtdışında başka bi doktor bebeğinin daha göbeği düşmeden denize sokmuş. Sakınan göze çöp batar hesabı Allahın izni ile sağlığımız yerinde oldugu müddetçe sık sık dışarı cikarticam 3 aylıkken denizede sokucam. Şimdiden bunları düşünmek bile çok motive ediyo beni

Canım bize ilk başta bebek görünene kdr doktor yasak vermişti sonra normale döndük biz bi sıkıntı yok şuan çok şükür
Aliekspresten alısveris yapan arkadaşlar varsa bana yazabilirler mi özelden birkac birseý soracagim ? :)
Bana sorabilirsin canım ben hep yapıyorum :)
Ben hep 0-3 ve 3-6 alıyorum dediğin gibi devamı sonra da alınır :)
canım ben şöyle düşünüyorum kuyafet işini;
0-3 aylık yani yenidoğan 5-6 tane atlet ve kısa kollu bodylerden bir de yenidoğan takımları var onlarda tulumlu oluyor 2-3 adet ondan
3-6 ay için
Yazlık kıyafetler
6-9 içinde uzun kollu düşünüyorum
Yaa ne tatlı hemen gelmiş bebiiiş

Maşallah bu ne hız kısmet işte çalışırken biraz zor ama çalışmasam daha zor olurdu iş yerinde deşarj oluyorsun
Anneler işyerinde dinleniyoruz, diyorlar,haklılar. Sürpriz oldu ama dünyanın en güzel surprizi. Esime,sen yeni evlisin,diyorlar. Ne yeni evlisi, benim çoluğum, çocuğum var, diyor. Şaka bir yana Allah isteyen hiç kimsenin beşiğini boş bırakmasın ,diye her gün dua ediyorum.

Teşekkür ederim canım :) Bursa’da Ulucaminin üst tarafında bebek mağazaları var orda köşede kalıyor.

Kesinlikle hayalini kurmak bile güzel, oğlum kışa denk gelince çıkamadık çok bunaldım evde bu sefer aynı hataya düşmem, Allah ım sağlıkla kavuştursun o günlere hepimizi

Almayayım diyorum, bebiş hele bir sağlıklı gelsin diyorum ama o kadar tatlı şeyler var ki, insan kendini tutamıyor. Bu sektörde çok para var yalnız. Bebek bilmemnesi diye ihtiyaç olan bir ürün çıkar, parayı kır.
Çok şükür, Allah aratmadı bebisi. Planlayinca olan şeyler değil bunlar, Allah bizim yerimize plan yapıyor.

Amin canım gerçekten Allah kimseyi yokluklarıyla sınamasın isteyen herkese nasip etsin

Ya bebeğimi emzirmeden keseceğimi bilmesem 2.yi hemen yaparım :) ama korkuyorum bi ilkini tadayım bi de bebek varken gebe olmak nasıl zor mu
Benimde ilkim 1.5 yaşında iken hamile kaldım çocuğu sütten açmak zorunda kaldım ve o kadar zorlandım ki ilk oğlumda çok etkilendi çocuk cook zayıfladı o yüzden hiç tavsiye etmiyorum cnm

Çalışıyorum canım ama napıyım çocuk daha önemli bence hayatta her şey gecici:) Hahahah seninki baya güzel denk gelmiş ya artık bebişine gösterirsin bak sen burdasın diye Allah affetsin ben de düğün gecesi öyle korunmadım sonra ertesi gün hapı almak zorunda kaldım ;(

Hoş buldum canım 6 aylık kızım var 3 aylık da hamileyim buda erkek olursa süper olur 1 kız 1 erkek annesi olucam inşallah Senin meleğin de sağlıkla gelsin inşallah
Allah gönlüne göre versin canım ablamın da çocukları aralarında 15 ay falan var . Onunda plansız oldu ikinci bebiş ama şu an 1 yaşında :) Allah sabrını da veriyor merak etme . Ablam biri 2 , diğeri 1 yaşında iki çocukla gayet iyi idare ediyor. Sende edersin İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…