- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
Şuan hamileligimi hissetmiyorum ne bulantı ne de başka birşey yok bazen unutuyorum hamile olduğumu yani iyi gidiyor şimdilik ama 5.aydan sonra zor olacak benim için karnım büyüyecek agirlasicam ister istemez ama Allah yardım eder diyorum bi şekilde 9 ay geçekYa bebeğimi emzirmeden keseceğimi bilmesem 2.yi hemen yaparım :) ama korkuyorum bi ilkini tadayım bi de bebek varken gebe olmak nasıl zor mu
Yandan olanlar daha rahat çıkartılıp , giydiriliyor kolaylığından ötürü yandan yazdım canım. Alttan da olur.Bir de listeye yandan çıtçıtlı yazmışsın zibinlari. Alttan çıtçıtlı değil de öyle mi alalım sevgili tecrübeli arkadaşım?
Tamam o zaman öyle alalım. Teşekkür ederimYandan olanlar daha rahat çıkartılıp , giydiriliyor kolaylığından ötürü yandan yazdım canım. Alttan da olur.
Bende InşAllah sağlıklı olsun ne kırkını ne ayını beklerim bi 20 günden sonra çıkartırım InşAllah canım geçende bi kadın doğumcu 5 günlük oğlu ile şubat ayında kar yağmış karnı acıkmış lokantaya giderken fotoğraf atmışlar onu gördüm . Yurtdışında başka bi doktor bebeğinin daha göbeği düşmeden denize sokmuş. Sakınan göze çöp batar hesabı Allahın izni ile sağlığımız yerinde oldugu müddetçe sık sık dışarı cikarticam 3 aylıkken denizede sokucam. Şimdiden bunları düşünmek bile çok motive ediyo beniUzmanlar karda kışta bile hergün dışarı çıkarın diyorlar kaldı ki yazın dışarı çıkarmak için çok uygun bir mevsim, ayrıca bebişin bağışıklık sistemi nasıl gelişecek
Canım bize ilk başta bebek görünene kdr doktor yasak vermişti sonra normale döndük biz bi sıkıntı yok şuan çok şükürKızlar birşey soracağım biraz özel ama doktora soramadım bu konu hakkında
Dr da birşey demedi
Eşinizle birlikte olma durumunuz nedir
Cekiniyor müsünüz birşey olur diye Yoksa hamilelikten evvel ki gibi mi herşey
Bana sorabilirsin canım ben hep yapıyorum :)Aliekspresten alısveris yapan arkadaşlar varsa bana yazabilirler mi özelden birkac birseý soracagim ? :)
Ben hep 0-3 ve 3-6 alıyorum dediğin gibi devamı sonra da alınır :)Bilgi için saol canım umarım ihtiyaç kalmaz
Aynen katılıyorum canım uzun kollu birşey ve üzerine gerek olursa penye veya müslin bahtaniye olur gibi
Valla bende sıfır bilgi 5 er tane alsam uzun, kısa, kolsuz, alt, tulum falan yeter heralde zaten yaza denk geldiği içinde ileri aylar için bebişimle çıkar alırız ben şimdilik ilk ihtiyaçları alacağım.
Pazar çok kalabalık olmaz mı ya eminönüdikkat et oralarda kendine ve çantana canım
Kesin karar travel alacağım
Fazla fazla almayı düşünmüyorum zaten bunu düşünerek canım yaza denk geliyor zaten kızım büyüdükçe çıkar beraber alırız
Canım büyük ihtimal gönder demeyecekler para iade edeceklerdir ama bir daha alacaksan aynı satıcıdan alma ne olur olmaz
İyi günlerde kullanın inşallah. Bursada nerede bu mağaza yılbaşında geleceğim annemler yılbaşına davet ettiler. Güzelyalıda olacağız. Fırsat bulunca çıkar bakarız bizde.
Canım yer kaplaması sıkıntı değil bacak arasına bende koyuyorum ama sabah uyandığımda sırtüstü buluyorum kendimi. Buda kan akışını yavaşlatıp bebeğe oksijen az gidiyorrmuş Allah korusun. Ben uyudummu kendini kaybedenlerdenim onun arasına girerim sırtüstü dönemem gibi geliyor.inşallah işe yarar.
Aynen canım penye uzun kollu birşeyler daha faydalı olacak gibi.
canım ben şöyle düşünüyorum kuyafet işini;Kızlar peki kıyafetleri nasıl alalım ?
Haziran'da nasipse doğacak..İzmir çok sıcak oluyor ilk ay evde kalıp 2. Ay yazlığa gitmeyi düşünüyoruz ama 2 saatlik yol nasıl olur korkuyorum bebek için..
Biz bile nefessiz kalıyoruz sıcaklardan en azından deniz havasının olduğu yerler daha serin oluyor..
Bir akıl verseniz.
Yaa ne tatlı hemen gelmiş bebiiişÇalışıyor musun? Benim de fikrim öyle ama çalışan anne olmak kolay olmayacak galiba. Zaten bebiş de plansız oldu bizim, 4 aylık evliyim, çocuk 4 aylık. Düğün fotoğraflarini düğünden 15 gün sonra çekindik, orda bile var galiba bebek
Minio mint canımMarkasini ogrenebilirmiyim ?
Anneler işyerinde dinleniyoruz, diyorlar,haklılar. Sürpriz oldu ama dünyanın en güzel surprizi.Maşallah bu ne hızkısmet işte çalışırken biraz zor ama çalışmasam daha zor olurdu iş yerinde deşarj oluyorsun
Teşekkür ederim canım :) Bursa’da Ulucaminin üst tarafında bebek mağazaları var orda köşede kalıyor.Bilgi için saol canım umarım ihtiyaç kalmaz
Aynen katılıyorum canım uzun kollu birşey ve üzerine gerek olursa penye veya müslin bahtaniye olur gibi
Valla bende sıfır bilgi 5 er tane alsam uzun, kısa, kolsuz, alt, tulum falan yeter heralde zaten yaza denk geldiği içinde ileri aylar için bebişimle çıkar alırız ben şimdilik ilk ihtiyaçları alacağım.
Pazar çok kalabalık olmaz mı ya eminönüdikkat et oralarda kendine ve çantana canım
Kesin karar travel alacağım
Fazla fazla almayı düşünmüyorum zaten bunu düşünerek canım yaza denk geliyor zaten kızım büyüdükçe çıkar beraber alırız
Canım büyük ihtimal gönder demeyecekler para iade edeceklerdir ama bir daha alacaksan aynı satıcıdan alma ne olur olmaz
İyi günlerde kullanın inşallah. Bursada nerede bu mağaza yılbaşında geleceğim annemler yılbaşına davet ettiler. Güzelyalıda olacağız. Fırsat bulunca çıkar bakarız bizde.
Canım yer kaplaması sıkıntı değil bacak arasına bende koyuyorum ama sabah uyandığımda sırtüstü buluyorum kendimi. Buda kan akışını yavaşlatıp bebeğe oksijen az gidiyorrmuş Allah korusun. Ben uyudummu kendini kaybedenlerdenim onun arasına girerim sırtüstü dönemem gibi geliyor.inşallah işe yarar.
Aynen canım penye uzun kollu birşeyler daha faydalı olacak gibi.
Saol canım ben hiç bilmem ama eşime söylerim bilir o kesin fırsat bulursak bakarız inşallahTeşekkür ederim canım :) Bursa’da Ulucaminin üst tarafında bebek mağazaları var orda köşede kalıyor.
Kesinlikle hayalini kurmak bile güzel, oğlum kışa denk gelince çıkamadık çok bunaldım evde bu sefer aynı hataya düşmem, Allah ım sağlıkla kavuştursun o günlere hepimiziBende InşAllah sağlıklı olsun ne kırkını ne ayını beklerim bi 20 günden sonra çıkartırım InşAllah canım geçende bi kadın doğumcu 5 günlük oğlu ile şubat ayında kar yağmış karnı acıkmış lokantaya giderken fotoğraf atmışlar onu gördüm . Yurtdışında başka bi doktor bebeğinin daha göbeği düşmeden denize sokmuş. Sakınan göze çöp batar hesabı Allahın izni ile sağlığımız yerinde oldugu müddetçe sık sık dışarı cikarticam 3 aylıkken denizede sokucam. Şimdiden bunları düşünmek bile çok motive ediyo beni
Almayayım diyorum, bebiş hele bir sağlıklı gelsin diyorum ama o kadar tatlı şeyler var ki, insan kendini tutamıyor. Bu sektörde çok para var yalnız. Bebek bilmemnesi diye ihtiyaç olan bir ürün çıkar, parayı kır.Canım bize ilk başta bebek görünene kdr doktor yasak vermişti sonra normale döndük biz bi sıkıntı yok şuan çok şükür
Bana sorabilirsin canım ben hep yapıyorum :)
Ben hep 0-3 ve 3-6 alıyorum dediğin gibi devamı sonra da alınır :)
canım ben şöyle düşünüyorum kuyafet işini;
0-3 aylık yani yenidoğan 5-6 tane atlet ve kısa kollu bodylerden bir de yenidoğan takımları var onlarda tulumlu oluyor 2-3 adet ondan
3-6 ay için
Yazlık kıyafetler
6-9 içinde uzun kollu düşünüyorum
Yaa ne tatlı hemen gelmiş bebiiiş
Anneler işyerinde dinleniyoruz, diyorlar,haklılar. Sürpriz oldu ama dünyanın en güzel surprizi.Esime,sen yeni evlisi,diyorlar. Ne yeni evlisi, benim çoluğum, çocuğum var, diyor. Şaka bir yana Allah isteyen hiç kimsenin beşiğini boş bırakmasın ,diye her gün dua ediyorum.
Sende sağol canım inşallah gönlünüze göre bir şeyler bulursunuzSaol canım ben hiç bilmem ama eşime söylerim bilir o kesin fırsat bulursak bakarız inşallah
Benimde ilkim 1.5 yaşında iken hamile kaldım çocuğu sütten açmak zorunda kaldım ve o kadar zorlandım ki ilk oğlumda çok etkilendi çocuk cook zayıfladı o yüzden hiç tavsiye etmiyorum cnmYa bebeğimi emzirmeden keseceğimi bilmesem 2.yi hemen yaparım :) ama korkuyorum bi ilkini tadayım bi de bebek varken gebe olmak nasıl zor mu
Ayh evet ya, haklisin arkadaşim.O moda şimdiden girmesin Doğumdan sonra seni emzirirken görünce ne olacak
Aslında düşük tehlikesi olmadıkça sütten kesmek zorunlu değilBenimde ilkim 1.5 yaşında iken hamile kaldım çocuğu sütten açmak zorunda kaldım ve o kadar zorlandım ki ilk oğlumda çok etkilendi çocuk cook zayıfladı o yüzden hiç tavsiye etmiyorum cnm
:) bol bol konuş ben bebeğimizin annesiyim senin değil diyeAyh evet ya, haklisin arkadaşim.Ben de aksine bu mod'a girmedim ama kafasındaki bu imgeyi biraz değiştirmem lazım.
Çalışıyorum canım ama napıyım çocuk daha önemli bence hayatta her şey gecici:) Hahahah seninki baya güzel denk gelmiş ya artık bebişine gösterirsin bak sen burdasın diyeÇalışıyor musun? Benim de fikrim öyle ama çalışan anne olmak kolay olmayacak galiba. Zaten bebiş de plansız oldu bizim, 4 aylık evliyim, çocuk 4 aylık. Düğün fotoğraflarini düğünden 15 gün sonra çekindik, orda bile var galiba bebek
Allah gönlüne göre versin canımHoş buldum canım6 aylık kızım var 3 aylık da hamileyim buda erkek olursa süper olur 1 kız 1 erkek annesi olucam inşallah Senin meleğin de sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?