Siirtten memleketemiz antalyaya gidicez canım yoldada hic durmadan gidersen 16 saat ama bizim cok yorulmamak adına namaz molası yemek molası arada adana civarında durup uyuyoruz biraz derken 20-22 saati buluyo varmamız şimdi çocukla nasıl olur tabi bilinmez
Şuan hamileligimi hissetmiyorum ne bulantı ne de başka birşey yok bazen unutuyorum hamile olduğumu yani iyi gidiyor şimdilik ama 5.aydan sonra zor olacak benim için karnım büyüyecek agirlasicam ister istemez ama Allah yardım eder diyorum bi şekilde 9 ay geçek
Çalışıyorum canım ama napıyım çocuk daha önemli bence hayatta her şey gecici:) Hahahah seninki baya güzel denk gelmiş ya artık bebişine gösterirsin bak sen burdasın diye Allah affetsin ben de düğün gecesi öyle korunmadım sonra ertesi gün hapı almak zorunda kaldım ;(
Benimde ilkim 1.5 yaşında iken hamile kaldım çocuğu sütten açmak zorunda kaldım ve o kadar zorlandım ki ilk oğlumda çok etkilendi çocuk cook zayıfladı o yüzden hiç tavsiye etmiyorum cnm
Allah gönlüne göre versin canım ablamın da çocukları aralarında 15 ay falan var . Onunda plansız oldu ikinci bebiş ama şu an 1 yaşında :) Allah sabrını da veriyor merak etme . Ablam biri 2 , diğeri 1 yaşında iki çocukla gayet iyi idare ediyor. Sende edersin İnşallah.
İyi olmaya çalışıyorum canım ,moralim bozuk ,Allah dermansız dert vermesin de onu öyle hastanede bırakıp eve gelince üzülüyorum o da üzülüyor ama belli etmiyor sen nasılsın?Sen bana biberon sormuştun değil mi ?Philips Avent aldım en iyisine o dediler.Yenidoğan akışkanlı 0 numara biberonla 2 tane de emziğini aldım.Biberonu plastik aldım.Camı atabilir,kırabilir diye
İyi olmaya çalışıyorum canım ,moralim bozuk ,Allah dermansız dert vermesin de onu öyle hastanede bırakıp eve gelince üzülüyorum o da üzülüyor ama belli etmiyor sen nasılsın?Sen bana biberon sormuştun değil mi ?Philips Avent aldım en iyisine o dediler.Yenidoğan akışkanlı 0 numara biberonla 2 tane de emziğini aldım.Biberonu plastik aldım.Camı atabilir,kırabilir diye
Aman sağlık çok önemli hem unutma mutlu anne mutlu bebek demekmiş :) sıkma canını inş eşin de inş gitgide iyi olur :) tamam canım onu alıım onu düşündüm zaten iki farklı boyunu ayilaam yeter herhalde
Of aynısı bende de var ya napcam ellmde değil korkuyorum diyor yahu ben anneyim sence annelik iç güdüm izin verir mi senin zarar vermene diyorum. Biliyorum vermez diyor ama yok romantik ortam neymiş ben bi de onu deniyeyim