2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay aöan tedbirli gidin de 2 gün sürsün canım :)

Kaç haftalıksın canım? İnş hiç sıkıntı olmaz sağ salim gelir bebiş

Ayh o da çok zararlıymis ya. Umarım bir kez kullanmissindir. Bebek fotoğraf çekimine gerek yok o yüzden bizim

Benimde ilkim 1.5 yaşında iken hamile kaldım çocuğu sütten açmak zorunda kaldım ve o kadar zorlandım ki ilk oğlumda çok etkilendi çocuk cook zayıfladı o yüzden hiç tavsiye etmiyorum cnm
Ya emzirme 1,5taş ideal aslında:) ben sadece 2ay emmişim kendim istememişim ama bağışıklığım düşük tabii:) eşim maşallahhh 1,5sene emmiş sapasağlam

İnşallah canım öyle ümit ediyorum :))

sassygirll canım nasılsın eşin nasıl oldu
İyi olmaya çalışıyorum canım ,moralim bozuk ,Allah dermansız dert vermesin de onu öyle hastanede bırakıp eve gelince üzülüyorum o da üzülüyor ama belli etmiyor sen nasılsın?Sen bana biberon sormuştun değil mi ?Philips Avent aldım en iyisine o dediler.Yenidoğan akışkanlı 0 numara biberonla 2 tane de emziğini aldım.Biberonu plastik aldım.Camı atabilir,kırabilir diye

Eşim de çekinmeye başladı, ben akışına bıraktım. Bir de sen şu anda gözümde çok kutsal bir durumdasın, annesin, diyor, o işi başka boyuta taşıyor
Dün ben söylemesi ayıp baya romantik bir ortam yarattım ama olmadı
Bebekten utanıyorum diyor benimki de
Ya birşey olursa falan diyor

Aman sağlık çok önemli hem unutma mutlu anne mutlu bebek demekmiş :) sıkma canını inş eşin de inş gitgide iyi olur :) tamam canım onu alıım onu düşündüm zaten iki farklı boyunu ayilaam yeter herhalde

Dün ben söylemesi ayıp baya romantik bir ortam yarattım ama olmadı
Bebekten utanıyorum diyor benimki de
Ya birşey olursa falan diyor
Of aynısı bende de var ya napcam ellmde değil korkuyorum diyor yahu ben anneyim sence annelik iç güdüm izin verir mi senin zarar vermene diyorum. Biliyorum vermez diyor ama yok romantik ortam neymiş ben bi de onu deniyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…