2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar sağlık ocağından tetanoz aşısı için kaçıncı haftanıza gün verdiler.. bana 31 Aralık demişlerdi haftasonu memlekete gideceğiz yılbaşı için bugün gidip hemşireye dedim o da bu Cuma yapalım dedi erken mi bilemedim bi yandan da korkuyorum

Bende ayın 17sinde gittim canım 183 gramdi ama 10 cm yazıyodu bi yerde ama o boyu değildir demi zaten bundan 1 ay önce 9 cmdi o başka bişeydi sanırım.
Yok fl yazan yer varya ölçümlerinin olduğu sayfada onu 7 ile çarpiyorlarmış bu şekilde buluyorlar boyunu :) seninkide çok iyi gidiyor masallah :)

Geçmiş olsun yaa gerçekten çok zor kabızlık. İnsanın nefesi daralıyor.
Duphalac ertesi güne etkisini gösteriyor.
Lavmana gerek kalmaz umarım.

Yok fl yazan yer varya ölçümlerinin olduğu sayfada onu 7 ile çarpiyorlarmış bu şekilde buluyorlar boyunu :) seninkide çok iyi gidiyor masallah :)
Evet canım hep önde gidiyor maşallah ama inan karnım daha hiç çıkmadı desem yeridir. Yassı olarak doldu göbeğim ama çıkıntı olarak bişey yok şuan. Herkes kıza benziyor diyo ama erkek :))

Bende bende aynı aynı durumdayım

kızlar birsey sormak istiyorum
tetanoz aşısı yapılıyormus 17. hafta içinde
siz yaptırdınız mı
bana bunun bilgisini sağlık ocagı verdi kendi doktorum vermedi.
Tetenoz aşısı için mi bilmiyorum sağlık ocağından msj attılar bugün yarın erkenden tahlil ve muayne için bekliyoruz diye ilk hamileliğimde kaçıncı hafta da yaptırdım hatırlamıyorum ama sağlık ocağı çağırmıştı yine

Biraz sabırlı olmaktan başka şansın Yok şu sıralar eşin çıksın da bir an önce düzeninize geçin inşallah Hamilesin nerde rahat ediyorsan orda olmak en doğal hakkın yahu

Sonuna kadar katılıyorum çok güzel bir paylaşım anlatılacak okadar çok şey var ki yaşamayan bilemez malasef.

Hahahahah bitek ben boleyim saniyorum aynen bende izledigim dizilere bakınca ayni seyi yasiyorum bu kadar olur resmen:)) bizimkiler hamileyken cektirecek gelince cok uslu olacaklar insallah :))
kaybettiğim gebeliğimde bizim hikaye dizisini izliyordum yazın tekrarlarını internetten Yen'i sezon başladı bu sene bi kere bile izlemedim :) şimdi de kadın'ı izliyorum internetten aynısı olacak kesin birde eşim masterchef izliyordu o yemekleri görünce ıyyy hemen odadan çıkıyordum yarışmadakileri görünce bile midem bulanıyor

Bizde yumurtlama gününe denk getirmeye çalışıyoruz ama nasip aminn aminn hiç olmayanlar burda o sevinci yaşarlar benimde 4 sene olmadi o hasreti çok iyi bilirim
benimde bu hafta yumurtlama dönemi başladı inşallah bende yeni yıla kadar yeni yıl hediyesi olarak haberini alırım tabii isteyen herkes te alsın inşallah

amiiiiiinnnn

nasıl bişey oluyo benimde mesela kas seğirmesi gibi pıt pıt atıyor ama emin olamıyorum şimdi çikolata da yedim ama bir şey yok
tam gobek delıgımn uc parmak fılan asagısında ıcerde sankı baloncuk patlıomus gıbı oluo. bnde basta karıstrdm gaz sandım damar segırmesı fılan dedıler ama gun gectıkce daha arada sıddetlendı cıkolata yıyorum sırt ustu yatıyorum hıssedılıo. esım elını koyunca bır kere hıssettı bnmle bırlıkte hatta dıerlerını hıssedemedı ama. maşallah bırazda onden gıdıo ondan olabılır. zayıf oldugum ıcın olabılır 60cm belım vardı zaten. bı gobek cıktı dalga gecıolar bnle sımdı yılan top yutmus gibi die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…