2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sen olmasi gerektigi gibi davraniyorsun canim. Keşke herkes senin gibi olsa.
Görümceni bende merak ettik. İleride insallah akillanir

Maşallah oğluna

Bizim doktorda 3 hafta once erkege benziyor dedi. 1 hafta sonra kontrol var.
Bizi de bir sürpriz bekliyor mu acaba
Saglikla buyusun prensesin.

Kizimin okulunda yeni yil icin sinif partisi olacak whatsapptan her veli ne yapabilir diye yaziyorlar 21 veli pasta borek yazdi yazdi bende bosverin cocuklari alin o yaptiklarinizi bana gelin biz yiyelim yazdimdaha kimse kimseyide tanimiyor kesin deli bu demişlerdir

yaa ne güzel bakalım bi kaç haftaya iyice neyledir vurmaları benim eşimde elini koymaya korkoyo açıp durma karnını nazar değer diyo ne alakaysa

Yemek videosu normalde en sevdigim seydir ama suan bende izleyemiyorum. Icim kalkiyor sanki kokulari burnuma geliyormus gibi bizim oglan et seviyor kirmizi eti rahat tuketebiliyorum. Birde sebzelerden hic tiksinmedim. Kahvaltida nerdeyse hicbisey yiyemiyorum. Bazen pogaca bazen simit seklinde oluyor. Acaba bunlarda geciyormu ? Sadece sunu farkettim ne yasarsan yasa agri kusma bulanti unutuyorsun insallah tamamen gectigi gunleri de goruruz.

Evet canım hep önde gidiyor maşallah ama inan karnım daha hiç çıkmadı desem yeridir. Yassı olarak doldu göbeğim ama çıkıntı olarak bişey yok şuan. Herkes kıza benziyor diyo ama erkek :))
Canim gecenler de bi bebek bezi olayi okumustum burda sen arastiriyordun galiba cevremdeki bi cok insan ve internetten baktigim kadariyla suan en cok onerilen sleepy markasi primayi kimse alma taraftari degil görünce yazmak istedim sanada fikir olsun

Bu çanta baya düşmüş nasıl acaba Eki Görüntüle 2218587
Ben bunun biraz daha buyugunu aliekspresten alacagim muhtemelen buda kullanislidir. Onde biberon gozleri oluyor icide normalde baya genis oluyor bunlarin videosunu izlemistim. Benim alacagim marka farkli sadece lequeen alacagim ben cok öneriyorlar.

Okula gidiyorum her gün dönünce içeyim o zaman :)
Canim duphalac bende kullaniyordum pek bi etkisi olmadi cokta kullanmadim gerci siddetli bir sekilde bulanti yapti bende magnesie calcine kullandim sonra o gercekten iyi ama ben 1 yada 2 kere kullandim onuda suan dogal çözümlerden ilaclardan daha fazla memnunum birincisi yogurt yulaf ikilisi ben icine kayisida dogruyorum kücük kücük kesinlikle mucize hala hafif bir kabizlik durumu var ama eskiye gore cok cok iyiyim. Ikincisi kefir dogal probiyotik resmen. Ikiside doktor onerisi bu arada yulafi ben ekledim sadece lifli oldugu icin. Son olarak en kotu oldugum zamanlar kayisiyi geceden suya koyup bekletip sabah suyu icip kayisiyi yiyordum. Bu biraz tiksindirdigi icin beni surekli yapamiyorum. Mecbur kaldigimda basvurdugum bir yontem ama %100 calisiyor. Ilac icme cogu pek bir ise yaramiyor acikcasi ben 2 tane kullandim suanda aldigim etkiyi ilaclardan alamadim mesela 6. Hafatadan beri kabizlikla cebellesen biri olarak tecrubelerim boyle oldu benim. Son olarak bol su ve gunde en az 15 dakika yürüyüs düsük tehlikesi yoksa tabi. Lavmanda bende en son caren olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…