2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba canim. Bebegini saglikla kucagina almani dilerim.
Göbeğim bir var bir yok gibi. Sabahlari dümdüz. Aksamlari biraz cikiyor. Göbek çizgisi bende de yok canim.
Amin hepimiz inşallah :) birilerinin de benim gibi olduğunu duyduğuma sevindim. Yoksa kendi kendime düşünüp duruyordum. Teşekkür ederim

yani canım ben 17 yim göbek yok o kahverengi çizgi de yok zaten o çizgi esmer tenlilerde oluyor bende bi hayli beyazım
Ben de aşırı beyazım ama baya baya bi... herkesde olmaya başlayınca dedim bende daha net belli olurdu herhalde ama hiç olmayınca ne oluyoruz dedim bi an. Cevap için çok teşekkür ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Annem ben de 6. Aya kadar hiç olmadı belki sende de olmaz dedi ama bilemedim. Sağlıklı olsunlar da inşallah. Insan sadece umarım bi sıkıntı yoktur deyip telaş yapıyor yine de :)

aynen bende ondan düşünüyordum buda baya 200 lerden düşmüş o yüzden iyi bir şeydir diye düşündüm bu biberon yeri gereklimi acaba

Fırsatın varsa eğer mağazadan bakabilirsin ya da alıp sonra iade yapabilirsin :)
aynen öyle yaparım olmadı saol canım :)

yok canım bende çok beyazım çıkmaz bende hiç sanmıyorum esmerlerde renk pigmentleri daha yoğun olduğu için direkt belli oluyor internette falanda görürsün zaten herkeste olmuyor esmerlerde genelde :)

Canım çok teşekkür ederim,ne güzel bilgiler paylaşmışsın, telefonuma kaydettim deneyeceğim, sana da geçmiş olsun bu arada ben böyle şiddetli yaşamamıştım daha önce berbat bişeymiş

Mide bulantım tamamen bitsin her sabah bi kaşık içmeyi düşünüyorum kesinlikle, bi daha bu ağrıyı çekmek istemiyorum, tuvalete gitmeye korkuyorum artık [/QUO
Mide bulantım tamamen bitsin her sabah bi kaşık içmeyi düşünüyorum kesinlikle, bi daha bu ağrıyı çekmek istemiyorum, tuvalete gitmeye korkuyorum artık
Günaydın kizlar. 14.haftadaymissin, bulantin artık iyice azalır bence. Üşütüyor musun acaba? O bulantiyi tekrar ortaya çıkarıyor fıstık. Dikkat et kendine.

herkese günaydın. ben bu ara kalçamdan bacağa vuran ağrılar yaşıyorum. Akşam eve gelip şöyle bi koltuğa kendimi uzatınca tekrar kalkmak ölüm gibi, belim kalçam bacağım tutuluyor sanki.
Hamile yogasına gitmeyi düşünüyorum, sizce etkisi olur mu? var mı yapan, başlayan?

Sırtım bi ara çok agrimisti benim . Hamilelik pilatesi yapmistim,azaltarak geçirdi birkaç gün içinde. Ben evde video izleyerek yapmistim. Ama doktora sormuştum, tamamen ticari olan yerlere yanaşma dışarda pilates, yoga yaptiracaksan, hamilelik pilatesi, yogası ile ilgili aldigiegitimlerden emin ol demişti. Bence doktoruna daňış. Çok geçmiş olsun bu arada.

Günaydın Arkadaşlar
Bulantı ve istifralarım bi hafta ara vermişti geçiyor diye sevinmiştim ama 4/5 gündür anlıyorumki geçmemiş
16.hafta da geçer inş. tamamiyle :/

Bi de ne tatlı ne ekşi canım istiyor herkes canın ne istiyor diyor cinsiyet merakından, ben de fırsatı değerlendirip kek börek çörek diyorum yapıyorlar sağolsunlar

Benim de kırmızı et :)) birde turşu kavanoz kavanoz yiyebilirim ama mideme dokunuyor yasaklı bana (
İlk haftalar bende kırmızı et ve turşu delisi olmuştum :) kırmızı eti hala istiyor canım ama turşu mümkün değil hem midem kabul etmiyor , hem tiskiniyorum .

Günaydın canım
Şu mide olayı arada bende de oluyor , yine su midemi bulandırmaya başladı çok can sıkıcı bir durum ama geçecektir tamamen , öyle umut ediyorum.

teşekkür ederim. internette pek çok video var ama ben kendi başıma yanlış bir hareket etmekten korkuyorum. bulunduğum ilçede bir yer var gidip konuşacağım alanında uzmansa başlamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…