Teşekkürler :) 2 hafta önce gribal enfeksiyon geçirdim geniz akıntısı da olunca bulantım tavan yaptı 3 gün acilde geçti şimdi hala öksürük var ama daha iyiyim bulantı baya azaldı çok şükürGünaydın kizlar.14.haftadaymissin, bulantin artık iyice azalır bence. Üşütüyor musun acaba? O bulantiyi tekrar ortaya çıkarıyor fıstık. Dikkat et kendine.
Amiinnn canım cumlemize insallahCevap için çok teşekkür ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
Günaydın canım
Şu mide olayı arada bende de oluyor , yine su midemi bulandırmaya başladıçok can sıkıcı bir durum ama geçecektir tamamen , öyle umut ediyorum.
Teşekkürler :) 2 hafta önce gribal enfeksiyon geçirdim geniz akıntısı da olunca bulantım tavan yaptı 3 gün acilde geçti şimdi hala öksürük var ama daha iyiyim bulantı baya azaldı çok şükür
Teşekkür ederimgeçmiş olsun canım :/
Günaydın arkadaşlar benim bugün 4 lü tarama var yoldayım inşallah buda temiz çıkar ve bebişimi göreceğim inşallah
Güzel haberlerle gel inşallah. İnsan göreceği zaman çok heyecanlanıyor.Günaydın arkadaşlar benim bugün 4 lü tarama var yoldayım inşallah buda temiz çıkar ve bebişimi göreceğim inşallah
Günaydın arkadaşlar benim bugün 4 lü tarama var yoldayım inşallah buda temiz çıkar ve bebişimi göreceğim inşallah
Ağzına sağlık arkadaşımben buraya kv konusunda hiç yazmadım ancak senin yorumuna istinaden yazacağım
kendi annemiz söylese de o kişi öz annemiz ona karsılık rahatlıkla verebiliyoruz
ama kv olunca rahatlıkla karsılık verilmiyor
ve kendi annelerimiz bizim hakkımızda söz sahibi olabilirler bence cunku bız onların karınlarından cıktık
ama kv delerin hem hiçbirseye faydaları olmaz hem de herseyden cok onlar fikir sahibi olurlar
misal ben , annem ve ben bebeği öğrendiğimizden beri onu alalım bunu alalım kendimizi paralıyoruz
gerekli işe yarayacak seyler alıyoruz
annem gonlunden geldıgı ıcın alıyor mutlu oluyor ben de karsı cıkmıyorum
bebeğin odasını bugun aldık mesela
ben de calısan biriyim ben de diğer ihtiyaclarını alıyorum
kv ne yapıyor peki ?
el gibi sormuyor bile yapılacak bırsey var mı , bir ihtiyacınız var mı diye
anca aradıgında kendıne dıkkat et, kendını üzme , organık beslen vs vs diye oğluna beni düşünüyor muamelesi yapıyor
oysaki bu kadıncagız cocuk haberini almadan evvel eşime ; sen beni değil victory i tercıhy ettin sen de evlendın ya hayatta kımseye guvenım kalmadı dıyen bir kayınvalidecik.
sırf torun için yön değişti
bu bakımdan bu kadının bana organık beslen demesi bile batıyor
evet biz de kayınvalide olacagız
yok yere huzur kacırmayacagım ben
oğlum ya da kızım hayat kosturmacası içinde gelsın benım işimi yapsın istemeyeceğim, aramayı unutursa hoşgorulu olacagım
hamıle gelınımın evıne gidip bir de ondan iş beklemeyeceğim
malesef bu bakımdan batıyor kv deler
içleri dısları bir değil çünkü
anca can sıkma derdindeler
gercek anne gibi olsalar neden batsın
burda konusan gelınler de buyuk ıhtımalle eşlerine duydukları sevgiden dolayı kv delerine evap veremeyıp burada tanımadığı kişilere içlerini döküyorlar
madem siz kv muhabbetinden hoslanmıyorsunuz es geçin o mesajları.
aynen öyleAğzına sağlık arkadaşım
Size birşey söyleyim mi ;belki de hayatımın en zor günlerini geçiriyorum.Eşime ihtiyaç duyduğum zamanlarda,ya da ayaklarımı uzatıp yatacağım,hamileliğimin keyfini süreceğim zamanlarda ben bir aydır eşimin hastalığıyla uğraşıyorum.Evet hepimiz kv adayıyız ,asla ve asla büyük konuşmak istemiyorum ama ben gelinime Ya da oğluma bunları yaşatmazdım.Ben eşimi hastaneye ziyarete gidiyorum diye suratlarını asıyorlar,eşime örnek veriyorum “dün seni ziyarete kim geldi “diye soruyor.Ben cvp veriyorum “ben sana sormadım “cvbını bana veriyorsa ben onu insan yerine de koymam bu saatten sonra.Ben eşimi sabah uyardım.Onlar oradayken bir daha gitmeyi düşünmüyorum.Bunları yazdığım için de rahatsızlık verdiysem özür dilerim ama bunları bana yapan da kv.aynen öyle
hiçbirşeyin ucundan tutmazlar
ama en cok onlar ağlanır, onlar kendilerine hak görür yorum yapmayı
erkek anneleri ya neredeyse benim dogurdugum cocuk onların cocugu muamalesı yapacaklar ,
sinir oluyorum
keşke her kv anne gibi olsa iyi olsa
biz de cok sevsek
kendı annemıze bırsey olsa allah korusun onu anne gibi yakın bilsek ama hepsi cinlik peşinde
evet eşine desteğin oldugu anda eşinin de rahatsızlanması çok talihsiz bir durumSize birşey söyleyim mi ;belki de hayatımın en zor günlerini geçiriyorum.Eşime ihtiyaç duyduğum zamanlarda,ya da ayaklarımı uzatıp yatacağım,hamileliğimin keyfini süreceğim zamanlarda ben bir aydır eşimin hastalığıyla uğraşıyorum.Evet hepimiz kv adayıyız ,asla ve asla büyük konuşmak istemiyorum ama ben gelinime Ya da oğluma bunları yaşatmazdım.Ben eşimi hastaneye ziyarete gidiyorum diye suratlarını asıyorlar,eşime örnek veriyorum “dün seni ziyarete kim geldi “diye soruyor.Ben cvp veriyorum “ben sana sormadım “cvbını bana veriyorsa ben onu insan yerine de koymam bu saatten sonra.Ben eşimi sabah uyardım.Onlar oradayken bir daha gitmeyi düşünmüyorum.Bunları yazdığım için de rahatsızlık verdiysem özür dilerim ama bunları bana yapan da kv.
Aşı olacak hiç kimse yok galiba gün verilenKızlar sağlık ocağından tetanoz aşısı için kaçıncı haftanıza gün verdiler.. bana 31 Aralık demişlerdi haftasonu memlekete gideceğiz yılbaşı için bugün gidip hemşireye dedim o da bu Cuma yapalım dedi erken mi bilemedim bi yandan da korkuyorum
aynen öyle
hiçbirşeyin ucundan tutmazlar
ama en cok onlar ağlanır, onlar kendilerine hak görür yorum yapmayı
erkek anneleri ya neredeyse benim dogurdugum cocuk onların cocugu muamalesı yapacaklar ,
sinir oluyorum
keşke her kv anne gibi olsa iyi olsa
biz de cok sevsek
kendı annemıze bırsey olsa allah korusun onu anne gibi yakın bilsek ama hepsi cinlik peşinde
Size birşey söyleyim mi ;belki de hayatımın en zor günlerini geçiriyorum.Eşime ihtiyaç duyduğum zamanlarda,ya da ayaklarımı uzatıp yatacağım,hamileliğimin keyfini süreceğim zamanlarda ben bir aydır eşimin hastalığıyla uğraşıyorum.Evet hepimiz kv adayıyız ,asla ve asla büyük konuşmak istemiyorum ama ben gelinime Ya da oğluma bunları yaşatmazdım.Ben eşimi hastaneye ziyarete gidiyorum diye suratlarını asıyorlar,eşime örnek veriyorum “dün seni ziyarete kim geldi “diye soruyor.Ben cvp veriyorum “ben sana sormadım “cvbını bana veriyorsa ben onu insan yerine de koymam bu saatten sonra.Ben eşimi sabah uyardım.Onlar oradayken bir daha gitmeyi düşünmüyorum.Bunları yazdığım için de rahatsızlık verdiysem özür dilerim ama bunları bana yapan da kv.
Hayırlı haberlerle gel canımGünaydın arkadaşlar benim bugün 4 lü tarama var yoldayım inşallah buda temiz çıkar ve bebişimi göreceğim inşallah
gün içerisinde benim karnım çok sertleşiyor.. bazen taş gibi oluyor. sadece sabah uyandığımda yumuşak oluyor. bu durum beni korkutuyor..toplamda 2.5 kilo aldım göbeğimde son 2 haftadır belirgin şekilde çıktı. böyle olan var mı aranızda?
valla hiç tepki vermedim :)Yaşadıklarınızı az da olsa paylaştıgınız için cok hak veriyorum bana da o şekilde davranılmış olsa bende cok tepkiler verirdim kesinlikle ama yine de hepsi diye genellemeyelim ben kayınvalidemin hakkına giremem ne şanslıymışım dedim gerçekten ki ufacık şeylere bazen takılırım takılmamak gerekiyormuş bunu anladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?