2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın kizlar. 14.haftadaymissin, bulantin artık iyice azalır bence. Üşütüyor musun acaba? O bulantiyi tekrar ortaya çıkarıyor fıstık. Dikkat et kendine.
Teşekkürler :) 2 hafta önce gribal enfeksiyon geçirdim geniz akıntısı da olunca bulantım tavan yaptı 3 gün acilde geçti şimdi hala öksürük var ama daha iyiyim bulantı baya azaldı çok şükür

Günaydın canım
Şu mide olayı arada bende de oluyor , yine su midemi bulandırmaya başladı çok can sıkıcı bir durum ama geçecektir tamamen , öyle umut ediyorum.

İnş. geçer canım eskisine göre yine daha iyiyim ama bi türlü kendimi toparlayamıyorum o kötü oluyor. eve gidince ufak tefek işlerimi yaparım diyorum yemek yiyince başlıyor bulanmaya kımıldamaya korkuyorum o an hareket edince çıkıyor çünkü :)

Ağzına sağlık arkadaşım

Ağzına sağlık arkadaşım
aynen öyle
hiçbirşeyin ucundan tutmazlar
ama en cok onlar ağlanır, onlar kendilerine hak görür yorum yapmayı
erkek anneleri ya neredeyse benim dogurdugum cocuk onların cocugu muamalesı yapacaklar ,
sinir oluyorum
keşke her kv anne gibi olsa iyi olsa
biz de cok sevsek
kendı annemıze bırsey olsa allah korusun onu anne gibi yakın bilsek ama hepsi cinlik peşinde

Size birşey söyleyim mi ;belki de hayatımın en zor günlerini geçiriyorum.Eşime ihtiyaç duyduğum zamanlarda,ya da ayaklarımı uzatıp yatacağım,hamileliğimin keyfini süreceğim zamanlarda ben bir aydır eşimin hastalığıyla uğraşıyorum.Evet hepimiz kv adayıyız ,asla ve asla büyük konuşmak istemiyorum ama ben gelinime Ya da oğluma bunları yaşatmazdım.Ben eşimi hastaneye ziyarete gidiyorum diye suratlarını asıyorlar,eşime örnek veriyorum “dün seni ziyarete kim geldi “diye soruyor.Ben cvp veriyorum “ben sana sormadım “cvbını bana veriyorsa ben onu insan yerine de koymam bu saatten sonra.Ben eşimi sabah uyardım.Onlar oradayken bir daha gitmeyi düşünmüyorum.Bunları yazdığım için de rahatsızlık verdiysem özür dilerim ama bunları bana yapan da kv.

evet eşine desteğin oldugu anda eşinin de rahatsızlanması çok talihsiz bir durum
allah şifa verin ınsallah tez zamanda yanında olur evine döner
bazıları el kızı olarak görüyor işte ne yapalım
arada iyileri de var ama ben ıkı evlılık yaptım ıkısınde de denk gelmedım

Aşı olacak hiç kimse yok galiba gün verilen

Yaşadıklarınızı az da olsa paylaştıgınız için cok hak veriyorum bana da o şekilde davranılmış olsa bende cok tepkiler verirdim kesinlikle ama yine de hepsi diye genellemeyelim ben kayınvalidemin hakkına giremem ne şanslıymışım dedim gerçekten ki ufacık şeylere bazen takılırım takılmamak gerekiyormuş bunu anladım :)

gün içerisinde benim karnım çok sertleşiyor.. bazen taş gibi oluyor. sadece sabah uyandığımda yumuşak oluyor. bu durum beni korkutuyor.. toplamda 2.5 kilo aldım göbeğimde son 2 haftadır belirgin şekilde çıktı. böyle olan var mı aranızda?

Gerçekten yaptıkları çok ayıp düşünemiyorum öyle bi durumda kalsam neler söyleyebileceğimi...

sabah kalktıgımda benimde yumuşak ama göbegim baya belirgin.. gün içinde heleki iş çıkış saatime dogru cok sertleşiyor gaz la ilgili diye düşünüyorum ne kdr dikkat etsekde havalar soguk oldugu için :):)

hatta bi kaç kere iş dönüşü hamile oldugumu anlayıp yer verenler oldu ne kadar mutlu oldum anlatamam, sabah 3 aylıksa akşam 5 6 aylık gibi

valla hiç tepki vermedim :)
şanslısın o halde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…