2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
göbeğimin çıkmasını hiç dert etmiyorum canım aksine hoşuma bile gidiyor. ama sertleşince tedirgin oluyorum. kabızlık vs de yok..

Anlamak mümkün değil neden oğlunun mutluluğuyla mutlu olmuyor bu kvler gerçekten tabiri caizse şeytan gibiler çok ayıp yani ne demek o ben sana sormadım ne zannediyorlar ki kendilerini böyle yaparak oğlunu mutlu ettiğini zannediyorlar heralde

göbeğimin çıkmasını hiç dert etmiyorum canım aksine hoşuma bile gidiyor. ama sertleşince tedirgin oluyorum. kabızlık vs de yok..

şuan için bende de kabızlık yok ama gaz sorunu var :)
hamileliğin başından beri 1 kilo aldım sadece ama akşam baya sert oluyor o yuzden endişe etmene gerek yok bence baya aynı gibiyiz :)

benim asıl merak ettiğim kayın valideler böyle davranırken eşinizin tepkisi ne oluyor?

benim asıl merak ettiğim kayın valideler böyle davranırken eşinizin tepkisi ne oluyor?
Benim eşim bugüne kadar hep bana hak verdi,hakkını yiyemem.Benim yapamadığım uyarıları o yaptı.Ama anlamıyor ki ,yüzsüzleşmiş artık.Elimden geldiğince görüşmemeye çalışıyorum,eşim de “neden böyle yapıyorsun “demiyor,o da farkında herşeyin.

Sağol canım sleepy i çok kullanan var ama işte sızdırma oluyomuş gerçi prima hariç çoğu bezde sızdırma oluyo artık sık değiştirmek lazım yapcak bişey yok :/

Boşver şunları ya canını sıkmana degmez! Oğlunu seven Anne gelınıne bu sekılde davranmaz zaten bu cevabı veren bırıne de ben saygı gostermezdım.
Eşine Rabbım şifa versın

Günaydın arkadaşlar benim bugün 4 lü tarama var yoldayım inşallah buda temiz çıkar ve bebişimi göreceğim inşallah
Guzel haberlerle gel inşAllah ben de az önce gördüm heyecanimi attim geldim :)

Güzel haberlerle gelirsin inş.

Güzel haberlerle gel inşallah. İnsan göreceği zaman çok heyecanlanıyor.

Günaydınn :))
Güzel haberlerini bekliyoruuzzz :))

Hayırlı haberlerle gel canım

Kızlar kızımı gördüm kıpır kıpırdı maşallah. Bu nemrut yaşlı adam olduğu için konuşmak yine ikili sonıcun çok güzel kurcalamaya gereke yok dedi şimdide hayet iyi dedi. 10 ocakta yine çağırdı. Gerizekalı yine sinir oldum girdim kağıdı istedi verdim barkodu ikili sonucunu ve kimliğimi . Diğer kağıtlar dedi başka kağıtmı var dedim yok masama yayıldın birde suyunu koymuştum onları al diye dedim diyor

Maşallah minnak kızına
Sen boşver doktoru tatlım, daha fazla canını sıkmasına izin verme.
Eğer çok rahatsız oluyorsan değiştir güzelim doktorunu

Maşallah minnak kızına
Sen boşver doktoru tatlım, daha fazla canını sıkmasına izin verme.
Eğer çok rahatsız oluyorsan değiştir güzelim doktorunu
Canım benim özeldeki doktorum çok iyi maşallah bu devletteki doktor. Perinotloji bir bu var galiba devlette şu taramalar bitince o bitcek şimdi zaten yarın öbür gün özeldeki doktoruma giderim sorarım herşeyimi boyunu kilosu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…