Merhaba hanimlar
Bugün Dr a gittim ikili yapalım mı dedi istemedim. Sağlığı yerindeymis çok şükür. Herşey normal dedi
Bir kızımız olacak inşallah hayırlısıyla. Feeling07
cnm benide ekler misin
Kızlar ben kontrolden geldim , bebişim gayet iyiydi amuda kalkmıştı gene
3 gün önde gidiyor gelişimi , bir de tahminde bulundu cinsiyet için doktor . Ufak bir çıkıntı gösterdi erkek olabilir dedi, emin olmamakla birlikte . Allah'ım sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum
Kızlar bugün randevum vardı gittim..
Güzel haberlerle geldim çok şükür..
Bebeğim 13 cm olmuş 3 gün önde gidiyormus oglum...Kıpır kipirdi sürekli eli ağzında elini emiyordu sanırım bariz belli oluyordu ağzı hareketliydi..Birde bacak bacak üstüne atmış keyifcim benim
%70 kıl erkek oranı artık %100 erkek oldu
Video halinde CD aldım görüntüleri bilgisayardan çektim o yüzden net değil gibi..
Sağol canım sleepy i çok kullanan var ama işte sızdırma oluyomuş gerçi prima hariç çoğu bezde sızdırma oluyo artık sık değiştirmek lazım yapcak bişey yok :/
İlk haftalar bende kırmızı et ve turşu delisi olmuştum :) kırmızı eti hala istiyor canım ama turşu mümkün değil hem midem kabul etmiyor , hem tiskiniyorum .
Canım çok teşekkür ederim,ne güzel bilgiler paylaşmışsın, telefonuma kaydettim deneyeceğim, sana da geçmiş olsun bu arada ben böyle şiddetli yaşamamıştım daha önce berbat bişeymiş
Başa gelen cekiliyor iste :)) ben ilk zamanlarim da bulantidan yataktan cikamiyordum. Sulu seyler cok bulandiriyor diye devamli kuru seyler tuketiyordum. Zaten yiyebildigim 2 3 sey vardi dolayisiyla kabizlik kacinilmaz oldu. Kayisiyi ilk kullanimda birakma duzenli kullan bu arada muz ve türk kahvesinden bence uzak dur beni daha fena yapmislardi. Evet dünyanin en berbat seyi olabilir gercekten bu arada zeytinyagini ben icemedim midem cok bulandigindan ama icmezsen bile malum bolgeye sür oda iyi geliyor.
aynen bende ondan düşünüyordum buda baya 200 lerden düşmüş o yüzden iyi bir şeydir diye düşündüm bu biberon yeri gereklimi acaba
aynen öyle yaparım olmadı saol canım :)
yok canım bende çok beyazım çıkmaz bende hiç sanmıyorum esmerlerde renk pigmentleri daha yoğun olduğu için direkt belli oluyor internette falanda görürsün zaten herkeste olmuyor esmerlerde genelde :)
Bence gerekli benim eltimin genisce bi cantasi vardi icine atiyordu ve 1 saat ariyordu biberonu sonra ama tabi kullanima gore degisir. Ozellikle ilk zamanlar cok kullanilmaz gibi yani insallah diyelim. En kötü arkadasin dedigi gibi gidip bakip alinabilir bence de
Kızlar kızımı gördüm kıpır kıpırdı maşallah. Bu nemrut yaşlı adam olduğu için konuşmak yine ikili sonıcun çok güzel kurcalamaya gereke yok dedi şimdide hayet iyi dedi. 10 ocakta yine çağırdı. Gerizekalı yine sinir oldum girdim kağıdı istedi verdim barkodu ikili sonucunu ve kimliğimi . Diğer kağıtlar dedi başka kağıtmı var dedim yok masama yayıldın birde suyunu koymuştum onları al diye dedim diyor
Bazi doktorlar bence yaptiklari isi gercekten sevmiyolar bence ondan bu durum. Cok sükür bebisin saglikliymis. Ona odaklan canim. Birde devlet hastanesi ise sikayet edebiliyorsun doktoru son olarakta bence bidaha gitme bu doktora yok masama yayildin yok bilmemne ne gereksiz ikili test miydi bu sen yaptirmamismiydin
Benim eşim bugüne kadar hep bana hak verdi,hakkını yiyemem.Benim yapamadığım uyarıları o yaptı.Ama anlamıyor ki ,yüzsüzleşmiş artık.Elimden geldiğince görüşmemeye çalışıyorum,eşim de “neden böyle yapıyorsun “demiyor,o da farkında herşeyin.
Bence gerekli benim eltimin genisce bi cantasi vardi icine atiyordu ve 1 saat ariyordu biberonu sonra ama tabi kullanima gore degisir. Ozellikle ilk zamanlar cok kullanilmaz gibi yani insallah diyelim. En kötü arkadasin dedigi gibi gidip bakip alinabilir bence de
görselde gösteriyor zaten baya gözü biberon yeri falan var ama ben allah izin verirse çok sıkıntı da olda zorla emzirme düşüncesindeyim o yüzden biberonmuş falan onlardan bi haberim almam diye düşünüyorum hiç bakmadım bile nasıl bir şey almalı
Herkes asi diyor bende aradim saglik ocagini hemsireyi taniyorum olayım mi dedim ol dedi sadece dogum icin degil oncesinde bir kaza kesik vs icinde ol dedi.
Cuma kontrolde doktoruma sorayim dedim tamam derse 2 ocakta gelirsin yapariz dedi