2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gözünaydın canım sağlıklı olmasına sevindim darısı tum bekleyenlerin başına

Maşallah oğluna canım kocaman olmus

Sağol canım sleepy i çok kullanan var ama işte sızdırma oluyomuş gerçi prima hariç çoğu bezde sızdırma oluyo artık sık değiştirmek lazım yapcak bişey yok :/
Ben sleepy almayi dusunuyorum acikcasi digerinin hakkindakileri duyunca denemekte fayda var

İlk haftalar bende kırmızı et ve turşu delisi olmuştum :) kırmızı eti hala istiyor canım ama turşu mümkün değil hem midem kabul etmiyor , hem tiskiniyorum .
Benim de mideme ciddi dokunuyor tursu cok canim cekince yiyorum ama bütün gün kıvraniyorum sonra (

Canım çok teşekkür ederim,ne güzel bilgiler paylaşmışsın, telefonuma kaydettim deneyeceğim, sana da geçmiş olsun bu arada ben böyle şiddetli yaşamamıştım daha önce berbat bişeymiş
Başa gelen cekiliyor iste :)) ben ilk zamanlarim da bulantidan yataktan cikamiyordum. Sulu seyler cok bulandiriyor diye devamli kuru seyler tuketiyordum. Zaten yiyebildigim 2 3 sey vardi dolayisiyla kabizlik kacinilmaz oldu. Kayisiyi ilk kullanimda birakma duzenli kullan bu arada muz ve türk kahvesinden bence uzak dur beni daha fena yapmislardi. Evet dünyanin en berbat seyi olabilir gercekten bu arada zeytinyagini ben icemedim midem cok bulandigindan ama icmezsen bile malum bolgeye sür oda iyi geliyor.

Bence gerekli benim eltimin genisce bi cantasi vardi icine atiyordu ve 1 saat ariyordu biberonu sonra ama tabi kullanima gore degisir. Ozellikle ilk zamanlar cok kullanilmaz gibi yani insallah diyelim. En kötü arkadasin dedigi gibi gidip bakip alinabilir bence de

Bazi doktorlar bence yaptiklari isi gercekten sevmiyolar bence ondan bu durum. Cok sükür bebisin saglikliymis. Ona odaklan canim. Birde devlet hastanesi ise sikayet edebiliyorsun doktoru son olarakta bence bidaha gitme bu doktora yok masama yayildin yok bilmemne ne gereksiz ikili test miydi bu sen yaptirmamismiydin

Herşeyin farkında olup yerinde tepkisinide göstermesi güzel en azından sizin huzurunuz bozulmaz..

Arkadaslar 2li taramayi yaptirmadim 3lu v4lu tarama yaptirip yaptirmama hakkinda ne dusu uyosunuz ben sadece doppler ultrason yaptirmayi dusunuyorum fikriniz nedir

görselde gösteriyor zaten baya gözü biberon yeri falan var ama ben allah izin verirse çok sıkıntı da olda zorla emzirme düşüncesindeyim o yüzden biberonmuş falan onlardan bi haberim almam diye düşünüyorum hiç bakmadım bile nasıl bir şey almalı

Herkes asi diyor bende aradim saglik ocagini hemsireyi taniyorum olayım mi dedim ol dedi sadece dogum icin degil oncesinde bir kaza kesik vs icinde ol dedi.
Cuma kontrolde doktoruma sorayim dedim tamam derse 2 ocakta gelirsin yapariz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…