Canim kipir kipir kizini severim senin ohh mis gibi gormus gelmissin salla doktoru takma bileKızlar kızımı gördüm kıpır kıpırdı maşallah. Bu nemrut yaşlı adam olduğu için konuşmak yine ikili sonıcun çok güzel kurcalamaya gereke yok dedi şimdide hayet iyi dedi. 10 ocakta yine çağırdı. Gerizekalı yine sinir oldum girdim kağıdı istedi verdim barkodu ikili sonucunu ve kimliğimi . Diğer kağıtlar dedi başka kağıtmı var dedim yok masama yayıldın birde suyunu koymuştum onları al diye dedim diyor
Sıvı tüketmemekten ve sürekli kusmaktan resmen içim kurumuş ama artık bulansa da su içerim, Türk kahvesi içiyordum ama artık tiksindim bakalım umarım bi daha böyle şeyler yaşamayızBaşa gelen cekiliyor iste :)) ben ilk zamanlarim da bulantidan yataktan cikamiyordum. Sulu seyler cok bulandiriyor diye devamli kuru seyler tuketiyordum. Zaten yiyebildigim 2 3 sey vardi dolayisiyla kabizlik kacinilmaz oldu. Kayisiyi ilk kullanimda birakma duzenli kullan bu arada muz ve türk kahvesinden bence uzak dur beni daha fena yapmislardi. Evet dünyanin en berbat seyi olabilir gercekten bu arada zeytinyagini ben icemedim midem cok bulandigindan ama icmezsen bile malum bolgeye sür oda iyi geliyor.
sleepy çok güzelBen sleepy almayi dusunuyorum acikcasi digerinin hakkindakileri duyunca denemekte fayda var
Eki Görüntüle 2218679 kızlar bizde arkadaşa dün bebek görmeye gittik beşiğini yatakodasina kurmuşlar salonda durdukları için bebeği yatırmak adına resimdekinden almışlar eşim alışverişe benden hevesli kesin alıcam bundan diyobizlerde bu salıncaktan kullanıp yada kullan gördünüz mü ne kadar kullanışlı olur acaba
maşallah kızınaKızlar kızımı gördüm kıpır kıpırdı maşallah. Bu nemrut yaşlı adam olduğu için konuşmak yine ikili sonıcun çok güzel kurcalamaya gereke yok dedi şimdide hayet iyi dedi. 10 ocakta yine çağırdı. Gerizekalı yine sinir oldum girdim kağıdı istedi verdim barkodu ikili sonucunu ve kimliğimi . Diğer kağıtlar dedi başka kağıtmı var dedim yok masama yayıldın birde suyunu koymuştum onları al diye dedim diyor
en fazla dönmeye başlayana kadar kullanırsınız canım sonrası sıkıntı tutunarak kalkıp düşebilir benim oğlan bunun daha bi değişiğinde en fazla 7 ay uyudu ilkini 100 tlye almıştım sonra 500 civarı park beşik aldım 4 sene önceki fiyatla şimdikini kıyaslarsak masraf oldu haliyleEki Görüntüle 2218679 kızlar bizde arkadaşa dün bebek görmeye gittik beşiğini yatakodasina kurmuşlar salonda durdukları için bebeği yatırmak adına resimdekinden almışlar eşim alışverişe benden hevesli kesin alıcam bundan diyobizlerde bu salıncaktan kullanıp yada kullan gördünüz mü ne kadar kullanışlı olur acaba
Ben de surekli boyle yorumlar duydum hakkinda o yuzden bunu denemek istuyorum acikcasi :))sleepy çok güzel
Geciyor canim benimki gectiyse seninki de gecer :))Sıvı tüketmemekten ve sürekli kusmaktan resmen içim kurumuş ama artık bulansa da su içerim, Türk kahvesi içiyordum ama artık tiksindim bakalım umarım bi daha böyle şeyler yaşamayız
bende istiyorum aslında salona böyle bir şey ama buda çok alçakmış çok az kullanır bunu iki dönse bebek düşer daha derin bir şey almak lazım sankiEki Görüntüle 2218679 kızlar bizde arkadaşa dün bebek görmeye gittik beşiğini yatakodasina kurmuşlar salonda durdukları için bebeği yatırmak adına resimdekinden almışlar eşim alışverişe benden hevesli kesin alıcam bundan diyobizlerde bu salıncaktan kullanıp yada kullan gördünüz mü ne kadar kullanışlı olur acaba
Ben alacagim ne olur ne olmaz benim 2 arkadasim hic emziremedi sutleri gelmedi hic cokta ugrastilar yani ama tabi bende ugrasirim bagisiklik sistemi icin ne kadar emse kârdır ama yine de almak gerek. Bu arada ben onu da philips avent alacagim buyuk ihtimal yada chicco :))görselde gösteriyor zaten baya gözü biberon yeri falan var ama ben allah izin verirse çok sıkıntı da olda zorla emzirme düşüncesindeyimo yüzden biberonmuş falan onlardan bi haberim almam diye düşünüyorum hiç bakmadım bile nasıl bir şey almalı
ay allah korusun inşallah süt gelmeme gibi bir sıkıntı yaşamayız da bol bol emziririz ya en çok korktuğum şey bi o kadar da gelmemesi için bir neden yok diye düşünüyorum bazıları hemen gelmiyor 3 gün sonunda da olsa emzirmek lazımmış mutlaka geliyormuş süt kesilmesi için çok çok az besleneceksin çok büyük stresler yaşayacaksın da sütün kesilecekBen alacagim ne olur ne olmaz benim 2 arkadasim hic emziremedi sutleri gelmedi hic cokta ugrastilar yani ama tabi bende ugrasirim bagisiklik sistemi icin ne kadar emse kârdır ama yine de almak gerek. Bu arada ben onu da philips avent alacagim buyuk ihtimal yada chicco :))
Benim fikrimde puset kullanmak ama eşim heves edince seslenemedim ilk bebeğim olacağı içinde tecrubesizlikte var o yüzden sizlere danışmak istedim teşekkür ederimCanım bunu almak için acele etmeyin bence belki sallanma ihtiyacı olmayan bir bebek olacak boşuna sallamaya gerek yok ben bu tarz birşey aldım ama bebek ihtiyaç hissettiği için doğumdan sonra almıştım. Bu ekstra birşey şimdiden masraf yapmayın derim benim fikrim :) Ayrıca salonda odada pusette kullanabilirsiniz onda da güzel uyuyorlar :)
Bende onu düşündüm canım kullanma süresi az olur yani düşme tehlikesi olur illa kibende istiyorum aslında salona böyle bir şey ama buda çok alçakmış çok az kullanır bunu iki dönse bebek düşer daha derin bir şey almak lazım sanki
Fikrin için teşekkür ederim canım degerlendiricem hep bu yorumlarıen fazla dönmeye başlayana kadar kullanırsınız canım sonrası sıkıntı tutunarak kalkıp düşebilir benim oğlan bunun daha bi değişiğinde en fazla 7 ay uyudu ilkini 100 tlye almıştım sonra 500 civarı park beşik aldım 4 sene önceki fiyatla şimdikini kıyaslarsak masraf oldu haliyle
Bir arkadasim esinden ayrilirdi o surecten ondan gelmemis olabilir. Bilemiyorum tabi umarim hicbiseye gerek kalmaz da sakir sukur gelir :))))ay allah korusun inşallah süt gelmeme gibi bir sıkıntı yaşamayız da bol bol emziririz ya en çok korktuğum şey bi o kadar da gelmemesi için bir neden yok diye düşünüyorum bazıları hemen gelmiyor 3 gün sonunda da olsa emzirmek lazımmış mutlaka geliyormuş süt kesilmesi için çok çok az besleneceksin çok büyük stresler yaşayacaksın da sütün kesilecek
ilk çıkışında denedim çoook memnun kaldım şuan nasıl bilmiyorumYa kızlar bez konusunda a101 in bezi var sophia diğerlerine göre uygunda okuduğum yorumlarda da pek sıkıntı yaşayanı görmedim pişik akma falan yapmıyormuş bende neden olmasın kullanırım dedim bez değil mi çöpe gidiyor pişik falanda yapmazsa iyi yanivar mı hiç deneyen duyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?