2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım arkadaşım kullandı hiç memnun kalmadı hem sızdırıyomuş hemde pamukları toparlanıyomuş ıslanınca hemen.

Kızlar sigortadan hamilelik parası alabilmek için hamilelikten önce sigortanın olmasımı gerekiyo? Hiç fikri olan varmı? Benim arkadaşım 32. Haftadan geriye 3 ay olması gerektiğini söyledi buda 20. Haftada sigorta başlaması gerektiğini gösteriyor 20. Haftada sigorta başlanırsa parayı verirlermi hamilelikten önce sigorta olmasa dahi?

Bir arkadasim esinden ayrilirdi o surecten ondan gelmemis olabilir. Bilemiyorum tabi umarim hicbiseye gerek kalmaz da sakir sukur gelir :))))
olabilir aynen inşallah ya hiç o konuda olumsuz düşüncelere yer vermiyorum ama bu göğüs yaralarından çekeceğim var anladım iki gün önce göğüs uçlarım bi kaşındı bi kaşındı bende kaşıdım biraz ay bi baktım göğsümün ucu yırtılmış hemen oda nasıl acıyor krem falan sürdüm de geçti
ilk çıkışında denedim çoook memnun kaldım şuan nasıl bilmiyorum
saol canım bakalım bende denicem :)

Canım arkadaşım kullandı hiç memnun kalmadı hem sızdırıyomuş hemde pamukları toparlanıyomuş ıslanınca hemen.
bu bebekten bebeğe de değişiyor sanırım ya prima sızdırıyor diyenler falan da var bende sophia bi denicem olmadı sleepy zaten :)

annemin bana nasihatı bebeğini sallamaya alıştırma dedi. Bakalım deneyip görücez. Sonradan baktım başedemiyorum illa ki sallamam gerekiyor, o zaman alırım.
ben de arkadaşa katılıyorum, şimdilik erken gibi bu tarz ihtiyaçlar için. Ama siz ben illa sallarım derseniz alın tabi

Canim bende 16 haftalik oldum bu hafta sabah kalktigimda mide suyumu kusuyorum. Doktora sordum normal dedi. Ne sorsam normal diyor:) kasik agrimda ne tarafa yatarsam yatayim oluyor. Sertlik hissediyorum surekli. Sanirim bebek buyudugu icin oluyor.

Aşı olacak hiç kimse yok galiba gün verilen
bana 20. hafta dedi hemşire ..
eşimin arkadaşı kullanıyor çok memnunlar :)

Kızlar e-bebek'ten çanta alayım dedim indirimde çantalar diye. meğer beni kekliyolarmış vazgeçtim şimdilik

Canım bu gerçekten çok kullanışsız azıcık hareketlense asla içine koyamazsın güvenli değil, Benim arkadaş aldı ben pişman oldu, ben de oturma odasına bebek için düşünüyorum ama daha araştırmadım bakalım

Annen çok doğru söylemiş:) alışmayan bebek ıstemıyor ben hıc sallamadım zaten arastırır kendın sallamak ıstemeyeceksın. Onun yerıne titresımlı anakucagı alırsın olur bıter

Oturma odasına yatarken yanları kapalı olan ana kucaklarından kullabılırsın gece bıle yatabılırler :)

Evet canım geçer İnşâAllah ben çok zorluyorum kendimi yemek yapamıyorum kimsede yok yakınımda kv var ama oda düşüncesiz bi kere bile gelmedi minibüsle 5 dk yol arabaları da var öncesinde bizden çıkmazlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…