Ya kızlar bez konusunda a101 in bezi var sophia diğerlerine göre uygunda okuduğum yorumlarda da pek sıkıntı yaşayanı görmedim pişik akma falan yapmıyormuş bende neden olmasın kullanırım dedim bez değil mi çöpe gidiyor pişik falanda yapmazsa iyi yani var mı hiç deneyen duyan
Kızlar sigortadan hamilelik parası alabilmek için hamilelikten önce sigortanın olmasımı gerekiyo? Hiç fikri olan varmı? Benim arkadaşım 32. Haftadan geriye 3 ay olması gerektiğini söyledi buda 20. Haftada sigorta başlaması gerektiğini gösteriyor 20. Haftada sigorta başlanırsa parayı verirlermi hamilelikten önce sigorta olmasa dahi?
olabilir aynen inşallah ya hiç o konuda olumsuz düşüncelere yer vermiyorum ama bu göğüs yaralarından çekeceğim var anladım iki gün önce göğüs uçlarım bi kaşındı bi kaşındı bende kaşıdım biraz ay bi baktım göğsümün ucu yırtılmış hemen oda nasıl acıyor krem falan sürdüm de geçti
annemin bana nasihatı bebeğini sallamaya alıştırma dedi. Bakalım deneyip görücez. Sonradan baktım başedemiyorum illa ki sallamam gerekiyor, o zaman alırım.
ben de arkadaşa katılıyorum, şimdilik erken gibi bu tarz ihtiyaçlar için. Ama siz ben illa sallarım derseniz alın tabi
Merhaba kızlar nasılsınız bir haftadır bir sorunum var sizlerde yaşayan varsa yada bilgisi olan varsa bilgilendirsin endise etmeden edemiyorum geceleri soluma yatamıyorum 15 haftalık oldk benim takvime göre doktora göre bir hafta önden gidiyoruz sola yatınca sol kasığımda ağrı oluyor öncesinde hep sola yatmayı severdim oysa sağda gayet rahat8m ama mide sorunlarım bulantılarım sagda hafifliyordu şimdi ida azdı her sabah cokarıyorum asit bildiginiz neden olabilir fikri olan varmı nette birşey bulamadm bilgisi olan yardım etsin lütfen
Canim bende 16 haftalik oldum bu hafta sabah kalktigimda mide suyumu kusuyorum. Doktora sordum normal dedi. Ne sorsam normal diyor:) kasik agrimda ne tarafa yatarsam yatayim oluyor. Sertlik hissediyorum surekli. Sanirim bebek buyudugu icin oluyor.
Ya kızlar bez konusunda a101 in bezi var sophia diğerlerine göre uygunda okuduğum yorumlarda da pek sıkıntı yaşayanı görmedim pişik akma falan yapmıyormuş bende neden olmasın kullanırım dedim bez değil mi çöpe gidiyor pişik falanda yapmazsa iyi yani var mı hiç deneyen duyan
Canım bu gerçekten çok kullanışsız azıcık hareketlense asla içine koyamazsın güvenli değil, Benim arkadaş aldı ben pişman oldu, ben de oturma odasına bebek için düşünüyorum ama daha araştırmadım bakalım
annemin bana nasihatı bebeğini sallamaya alıştırma dedi. Bakalım deneyip görücez. Sonradan baktım başedemiyorum illa ki sallamam gerekiyor, o zaman alırım.
ben de arkadaşa katılıyorum, şimdilik erken gibi bu tarz ihtiyaçlar için. Ama siz ben illa sallarım derseniz alın tabi
Annen çok doğru söylemiş:) alışmayan bebek ıstemıyor ben hıc sallamadım zaten arastırır kendın sallamak ıstemeyeceksın. Onun yerıne titresımlı anakucagı alırsın olur bıter
Canım bu gerçekten çok kullanışsız azıcık hareketlense asla içine koyamazsın güvenli değil, Benim arkadaş aldı ben pişman oldu, ben de oturma odasına bebek için düşünüyorum ama daha araştırmadım bakalım
Yemek videosu normalde en sevdigim seydir ama suan bende izleyemiyorum. Icim kalkiyor sanki kokulari burnuma geliyormus gibi bizim oglan et seviyor kirmizi eti rahat tuketebiliyorum. Birde sebzelerden hic tiksinmedim. Kahvaltida nerdeyse hicbisey yiyemiyorum. Bazen pogaca bazen simit seklinde oluyor. Acaba bunlarda geciyormu ? Sadece sunu farkettim ne yasarsan yasa agri kusma bulanti unutuyorsun insallah tamamen gectigi gunleri de goruruz.
Evet canım geçer İnşâAllah ben çok zorluyorum kendimi yemek yapamıyorum kimsede yok yakınımda kv var ama oda düşüncesiz bi kere bile gelmedi minibüsle 5 dk yol arabaları da var öncesinde bizden çıkmazlardı