2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Annen çok doğru söylemiş:) alışmayan bebek ıstemıyor ben hıc sallamadım zaten arastırır kendın sallamak ıstemeyeceksın. Onun yerıne titresımlı anakucagı alırsın olur bıter
annem aynı anda belki 20 çocuğa birden bakmıştır. hepsi 0-2 yaş grubu. ordaki bebeklerin maalesef ki kucakta pışpışlanma, sallanma lüksleri yok yatağına yattın mı uyuyacaksın, uyumayan bebek yokmuş netice itibariyle. Hepsi bi şekilde alışmış.

Kızlar benim de bu hafta yüzümde özellikle burun ve ağız çevremde sanki alerji olmuş gibi kırmızı lekeler çıktı sanki herkes yüzüme bakıyormuş gibi geliyor

doğum iznine ayrılmadan önce 90 gün sigortalı olman yetiyor canım kaçıncı hafta da oldugunun önemi yok aslında izne kaçıncı haftada çıktığının önemi var :)

Kızlar erkek veya kız bebek cinsiyeti belli olan hamişler ruyanızda bu güne kadar hangi meyveleri gördünüz

Son düzenleme:
Meraba kızlar Allah herkesi sağlıkla yavrusuna kavuştursun bebeğime cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz

Eklentiler

• 15457424503735075765280052689391.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 62
maalesef bu tip kullanışsız
sen salladıkça demir de sallanıyor ,
bir ayağınla demiri tutman gerekiyor
çok yoruyor bu sefer de :)
kızımda gaz sancısından dolayı her bir şeyi aldığımız için bunu da denemiştik :)

Kızlar benim de bu hafta yüzümde özellikle burun ve ağız çevremde sanki alerji olmuş gibi kırmızı lekeler çıktı sanki herkes yüzüme bakıyormuş gibi geliyor
benimde oldu şimdi siyahlaştı soğuk yanığı diyolarmış sabahları işe gelirken oldu benimki

Olabilir aslında, Benim korkum büyük oğlum istemeden zarar verir mi acaba diye yoksa yere minder sermeyi düşünüyordum :)
Ben kızımda kullandıgım ana kucagını kullanıcam cok rahAt etmıstım tıtresımlı yanımızdan ayırmayız zamanla alısacaklar :) ınsallah olmaz merak etme.. ozaman senın ıcın de bır ana kucagı lazım mutfaga vs yanında gozunun onunde olur...

Evet ilkinde gerek duymadık almadık, müsait olunca fotosunu atabilir misin rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…