2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
doğum iznine ayrılmadan önce 90 gün sigortalı olman yetiyor canım kaçıncı hafta da oldugunun önemi yok aslında izne kaçıncı haftada çıktığının önemi var :)
Şöyle canım benim 2 senedir sigortam yok şuandada 17. Haftamdayım diyelim 20. Haftada sigortam başladı 32. Haftada sigorta bitti doğumdan sonra ücret alabilirmiyim? Yani çalışmıcam evdeyim ama parasını yatırsak 3 ay ücret alınıyormu?

Evet ilkinde gerek duymadık almadık, müsait olunca fotosunu atabilir misin rica etsem?
Aslında daha once ıkı kere fln attım tıny love anakucagı :)) google hemen cıkıyor ama pahalı gelırse bunun daha uygunu benzerlerı vardır. Ben gecelerı bıle yatırdım cok rahat ettıgı ıcın

20. haftada başlıyorsan 32de.hafta da değilde 34 de doğum iznine ayrılıyorsun gibi göster canım, bi ayda 4 haftadan daha fazla gün oluyorya o yanıltmasın seni 90 gün olarak bak en az sorun yaşama sonra, doğum parasını da alabilirsin etkilemez çalışmıyor olman.

Canim bende 16 haftalik oldum bu hafta sabah kalktigimda mide suyumu kusuyorum. Doktora sordum normal dedi. Ne sorsam normal diyor:) kasik agrimda ne tarafa yatarsam yatayim oluyor. Sertlik hissediyorum surekli. Sanirim bebek buyudugu icin oluyor.
İnşaAllah öyledir canım ağrıdan yatamıyorum sola tek arafa yatmakta zor oluyor ayın 4 ünde randrvum var bende sorucam yine başka birsey olmasın da karacigerimde kist hidadik var oda ağrı yapıyor baya tehlikeli bkr kist patlaması halinde şoka sokabiliyormuş köpeklerden geçen birşeymiş ne bileyim rabbim inşaAllah böyle kötü şeyler yasamak zoru da bırakmaz kimseyi

Nerede bakmıştı bende ılk aylar memede uyuyordu 6aydan sonra pışpışlıyordum hatta kızım bıraz buyudugunde bıle emerken uyumayı cok sevıyordu bende yatagına gecırıyordum..

Herkes asi diyor bende aradim saglik ocagini hemsireyi taniyorum olayım mi dedim ol dedi sadece dogum icin degil oncesinde bir kaza kesik vs icinde ol dedi.
Cuma kontrolde doktoruma sorayim dedim tamam derse 2 ocakta gelirsin yapariz dedi

Canım ilk doz gerekliymis de 2. doz olmasan da olur. Bebek için yapıyoruz zaten normalde bu aşılara ihtiyacımız yok bazı iş yerleri mecburiyeti dışında.

Iste o cok zor canim Allah yardimcin olsun benim kv yapiyor. Aramiz iyidir bizim. Benim de annem 1 kere bile gelmedi mesela herkesin bir sikintisi var hayatta zorlama ama bence kendini iyice tiksinirmissin ozaman ben de dün cok yoruldum bugün belim ve kasiklarim cok agriyor

Benim de arada kasiniyor ama elimi bile surmuyorum genelde ondan herkescekiyor genelde ben onun icin silverette gümüs kapaklardan slicam sanirim 6. Ayimda

Boylr birsey gercekten olabiliyormu ya brn 2 sene calismak gerek diye biliyorum ?

Benim de arada kasiniyor ama elimi bile surmuyorum genelde ondan herkescekiyor genelde ben onun icin silverette gümüs kapaklardan slicam sanirim 6. Ayimda
evet ya onu baya öneriyorlar ama ufacık şeyde çok pahalı ya bi süre sonra zaten alışıyor göğüs yara olmuyor birisi her emzirmeden sonra karbonatlı suyla silmeyi önermişti hiç yara olmamış burdamıydı bilmiyorum

Fiyatı pahalı ama arkadaşımın kızı bununla büyüdü resmen tsm olarak marka modelini bilmiyorum buna benziyor. Ben onunkini alcam muhtemelen iyi olacak benim için
Her bebek Aynı değil diyorlar kimisi içinde durur kimisi Durmaz :) ben arkadaşımın kızını öyle gördüm ya her seferinde inşallah durur içinde diyorum büyük rahatlIk

Eklentiler

• IMG_0851.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 103
Evet evet burdaydi o arkadas karbonat ve ayvayi duydum bende evet cok pahali ama ise yarayacaksa verilir gibi geliyor bana

Onu okudum burdaki arkadaslardan canim alirsam 1 paket alacagim o yuzden :) senin ufaklik nasil hamilelik nasil gidiyor ?
Evet evet bebısler sızı yonlendırıyor :))
Iyııyızzzz bu ara pek evde degıldım acısı cıktı ustumde bır yorgunluk var :)) senn nasılsın canım yemen ıcmen ıyı mı duzeldın mı
çocuk esirgeme kurumu canım. inşallah bakalım benimki de öyle olur
yaaaa ah yavrularrrr Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın... ınsallah ömürleri güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…