2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok sağol kuzum mantıklı demi sence böyle bişey yapmam sanırım 7bin kusur tl falan veriyormuş devlet buda çok iyi bir ücret yatırdığımız paranın 2 katından fazla alıcaz

Annem şehir dışında bi kere geldi 10 gün kaldı gitti o buradayken baya toparlamıştım ama mecbur dönmesi gerekiyordu gitti hep yalnızım akşam eşimi bekliyorum sağolsun o gelince bişeyler yiyorum

Bilmiyorumki canım benim bi arkadaşım böyle söyledi arkaşta olabilir dedi öyleyse çok mantıklı demi?
Benim mali musavir cok yakin bir tanıdığım var sordum simdi olmuyormus canim. Disardan ssk odedigin zaman istege bagli 4bli oluyormussun ama 4a li olanlara sadece dogim parasi odeniyormus canim ancak bi isyeriyle anlasip tanidik var ise seni sskli gosterecekler parasini sen vereceksin bunu da dogumdan 120 gun once falan yapacakmissin ozaman oduyolarmis benim mali musavir disardaydi eve gecince mevzuati arastirip tekrar bana donecek o zaman sana da kesin bir sekilde yazarim canim. Ama ilki hicbir sekilde olmaz bosuna yatirma dedi ikincisi icin zorlayacagim ben bakalim

Annem şehir dışında bi kere geldi 10 gün kaldı gitti o buradayken baya toparlamıştım ama mecbur dönmesi gerekiyordu gitti hep yalnızım akşam eşimi bekliyorum sağolsun o gelince bişeyler yiyorum
Ben de ilk zamanlar oyleydim simdi bir tik daha iyiyim yemek pisiremesemde mutfaga girebiliyorum en azindan canim senin de gececek insallah

Çok sağol kuzum mantıklı demi sence böyle bişey yapmam sanırım 7bin kusur tl falan veriyormuş devlet buda çok iyi bir ücret yatırdığımız paranın 2 katından fazla alıcaz

6.400 gbi hesaplamıştım ben canım 2019 asgari ücretiyle :) mantıklı tabiki sigortalı gösterebilcegin bi yer olduktan sonra elimizdeki imkanları değerlendirmeliyiz bence de :)

120 gün olan süt parası için gereken şart, doğum parası almak için 90 gün yeterli oluyor canım. Arkadaş istege bağlı dışardan ödeticegini söylemedi zaten tanıdık bi şirkette ssklı göstericekti oyuzden o şekilde açıklama yaptım ben :)

Cok sükür eskiye göre kat kat iyiyim bulanti baya hafif bazen hic yok ilaci henuz birakamadim ama zorladikca iciyorum. B3n de dun butun gun disardaydim bugun yatiyorum yoruldum epey :))

Zaten dışardan yatırdığım anlaşılmaz kayınpederimin çalıştığı yer var orda çalışıyormuşum gibi sigortam yatar ama 120 değilde 90 gün dediler bana canım

Arkadas disardan odesek oluyormu diye yazmisti bende onun icin yazdim canim o sekilde olmuyor diye :)) 90 gün diye biliyorum bende ama iyice arastiracak arkadas oluyorsa halledecegim ben o isi burda da detayli yazarim onu :))

6.400 gbi hesaplamıştım ben canım 2019 asgari ücretiyle :) mantıklı tabiki sigortalı gösterebilcegin bi yer olduktan sonra elimizdeki imkanları değerlendirmeliyiz bence de :)
Var canım kayınpederimin çalıştığı yer gösterir parasını verdikten sonra ama işte aylıktan ödememiz biraz zor olucak kayınpederim yardımcı olursa konuşayım o şekilde yaparız parayı yatırırlar inşallah sonra adam öder parada yatmaz rezil olurum

Zaten dışardan yatırdığım anlaşılmaz kayınpederimin çalıştığı yer var orda çalışıyormuşum gibi sigortam yatar ama 120 değilde 90 gün dediler bana canım
Benim de yaptiracagim bi yer var :)) yarin arkadas donecek arastirip bana bende yapacagim oluyorsa detayli yazarim ozaman :)

Gecmis olsun insallah birsey olmaz. Zaten vucut butun hastaliklari hamilelikte ortaya cikariyor cok zor bir surecmis. Saglikla kucagimiza alalim bebisleri insallah..

90 gün doğum parası için yeterli canım, 120 gün süt parası alma şartında vardı muhtemelen o kişinin aklına o gelmiştir.

Arkadas disardan odesek oluyormu diye yazmisti bende onun icin yazdim canim o sekilde olmuyor diye :)) 90 gün diye biliyorum bende ama iyice arastiracak arkadas oluyorsa halledecegim ben o isi burda da detayli yazarim onu :))

Bende Muhasebeciyim zaten canım kulaktan dolma bir bilgiyle söylemedim, yeni yasa çıkmıştır bişeyler değişmiştir tabiki eksikliğim yanlışlığım olabilir ama benim bildiğim bu şekilde.

doğum izni bitince alınıyor bu arada parası canım hemen alıcam diye niyetlenme biraz beklemen gerekicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…