Çok sağol kuzum mantıklı demi sence böyle bişey yapmam sanırım 7bin kusur tl falan veriyormuş devlet buda çok iyi bir ücret yatırdığımız paranın 2 katından fazla alıcaz20. haftada başlıyorsan 32de.hafta da değilde 34 de doğum iznine ayrılıyorsun gibi göster canım, bi ayda 4 haftadan daha fazla gün oluyorya o yanıltmasın seni 90 gün olarak bak en az sorun yaşama sonra, doğum parasını da alabilirsin etkilemez çalışmıyor olman.
Bilmiyorumki canım benim bi arkadaşım böyle söyledi arkaşta olabilir dedi öyleyse çok mantıklı demi?Boylr birsey gercekten olabiliyormu ya brn 2 sene calismak gerek diye biliyorum ?
Aa gebelik kaydınızı yaptırın hemen :)Aile hekimliğinde yapılıyor. Orda bir ebe sizi takip ediyor. Aşıları yapıyolar vs.Sağlık ocağından mı arıyorlar ben daha hiç gitmedim sağlık ocağına hamile olduğumdan haberleri bile yok:)) orası aramışsa
Annem şehir dışında bi kere geldi 10 gün kaldı gitti o buradayken baya toparlamıştım ama mecbur dönmesi gerekiyordu gitti hep yalnızım akşam eşimi bekliyorum sağolsun o gelince bişeyler yiyorumIste o cok zor canim Allah yardimcin olsun benim kv yapiyor. Aramiz iyidir bizim. Benim de annem 1 kere bile gelmedi mesela herkesin bir sikintisi var hayatta zorlama ama bence kendini iyice tiksinirmissin ozaman ben de dün cok yoruldum bugün belim ve kasiklarim cok agriyor
14. Haftaya kadar bildirmemiz gerekiyormuş yoksa aile hekimi ceza alıyormuşSağlık ocağından mı arıyorlar ben daha hiç gitmedim sağlık ocağına hamile olduğumdan haberleri bile yok:)) orası aramışsa
Benim mali musavir cok yakin bir tanıdığım var sordum simdi olmuyormus canim. Disardan ssk odedigin zaman istege bagli 4bli oluyormussun ama 4a li olanlara sadece dogim parasi odeniyormus canim ancak bi isyeriyle anlasip tanidik var ise seni sskli gosterecekler parasini sen vereceksin bunu da dogumdan 120 gun once falan yapacakmissin ozaman oduyolarmis benim mali musavir disardaydi eve gecince mevzuati arastirip tekrar bana donecek o zaman sana da kesin bir sekilde yazarim canim. Ama ilki hicbir sekilde olmaz bosuna yatirma dedi ikincisi icin zorlayacagim ben bakalimBilmiyorumki canım benim bi arkadaşım böyle söyledi arkaşta olabilir dedi öyleyse çok mantıklı demi?
Ben de ilk zamanlar oyleydim simdi bir tik daha iyiyim yemek pisiremesemde mutfaga girebiliyorum en azindan canim senin de gececek insallahAnnem şehir dışında bi kere geldi 10 gün kaldı gitti o buradayken baya toparlamıştım ama mecbur dönmesi gerekiyordu gitti hep yalnızım akşam eşimi bekliyorum sağolsun o gelince bişeyler yiyorum
Çok sağol kuzum mantıklı demi sence böyle bişey yapmam sanırım 7bin kusur tl falan veriyormuş devlet buda çok iyi bir ücret yatırdığımız paranın 2 katından fazla alıcaz
Benim mali musavir cok yakin bir tanıdığım var sordum simdi olmuyormus canim. Disardan ssk odedigin zaman istege bagli 4bli oluyormussun ama 4a li olanlara sadece dogim parasi odeniyormus canim ancak bi isyeriyle anlasip tanidik var ise seni sskli gosterecekler parasini sen vereceksin bunu da dogumdan 120 gun once falan yapacakmissin ozaman oduyolarmis benim mali musavir disardaydi eve gecince mevzuati arastirip tekrar bana donecek o zaman sana da kesin bir sekilde yazarim canim. Ama ilki hicbir sekilde olmaz bosuna yatirma dedi ikincisi icin zorlayacagim ben bakalim
Cok sükür eskiye göre kat kat iyiyim bulanti baya hafif bazen hic yok ilaci henuz birakamadim ama zorladikca iciyorum. B3n de dun butun gun disardaydim bugun yatiyorum yoruldum epey :))Evet evet bebısler sızı yonlendırıyor :))
Iyııyızzzz bu ara pek evde degıldım acısı cıktı ustumde bır yorgunluk var :)) senn nasılsın canım yemen ıcmen ıyı mı duzeldın mı
yaaaaah yavrularrrr Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın... ınsallah ömürleri güzel olsun
Yok canım daha kullanmadım ama içi bana kullanışlı geldiği için almıştım o zaman baya indirimi vardıaaa gerçekten mi memnun musun peki kullanımı falan nasıl?
Zaten dışardan yatırdığım anlaşılmaz kayınpederimin çalıştığı yer var orda çalışıyormuşum gibi sigortam yatar ama 120 değilde 90 gün dediler bana canımBenim mali musavir cok yakin bir tanıdığım var sordum simdi olmuyormus canim. Disardan ssk odedigin zaman istege bagli 4bli oluyormussun ama 4a li olanlara sadece dogim parasi odeniyormus canim ancak bi isyeriyle anlasip tanidik var ise seni sskli gosterecekler parasini sen vereceksin bunu da dogumdan 120 gun once falan yapacakmissin ozaman oduyolarmis benim mali musavir disardaydi eve gecince mevzuati arastirip tekrar bana donecek o zaman sana da kesin bir sekilde yazarim canim. Ama ilki hicbir sekilde olmaz bosuna yatirma dedi ikincisi icin zorlayacagim ben bakalim
Arkadas disardan odesek oluyormu diye yazmisti bende onun icin yazdim canim o sekilde olmuyor diye :)) 90 gün diye biliyorum bende ama iyice arastiracak arkadas oluyorsa halledecegim ben o isi burda da detayli yazarim onu :))120 gün olan süt parası için gereken şart, doğum parası almak için 90 gün yeterli oluyor canım. Arkadaş istege bağlı dışardan ödeticegini söylemedi zaten tanıdık bi şirkette ssklı göstericekti oyuzden o şekilde açıklama yaptım ben :)
Var canım kayınpederimin çalıştığı yer gösterir parasını verdikten sonra ama işte aylıktan ödememiz biraz zor olucak kayınpederim yardımcı olursa konuşayım o şekilde yaparız parayı yatırırlar inşallah sonra adam öder parada yatmaz rezil olurum6.400 gbi hesaplamıştım ben canım 2019 asgari ücretiyle :) mantıklı tabiki sigortalı gösterebilcegin bi yer olduktan sonra elimizdeki imkanları değerlendirmeliyiz bence de :)
Benim de yaptiracagim bi yer var :)) yarin arkadas donecek arastirip bana bende yapacagim oluyorsa detayli yazarim ozaman :)Zaten dışardan yatırdığım anlaşılmaz kayınpederimin çalıştığı yer var orda çalışıyormuşum gibi sigortam yatar ama 120 değilde 90 gün dediler bana canım
Gecmis olsun insallah birsey olmaz. Zaten vucut butun hastaliklari hamilelikte ortaya cikariyor cok zor bir surecmis. Saglikla kucagimiza alalim bebisleri insallah..İnşaAllah öyledir canım ağrıdan yatamıyorum sola tek arafa yatmakta zor oluyor ayın 4 ünde randrvum var bende sorucam yine başka birsey olmasın da karacigerimde kist hidadik var oda ağrı yapıyor baya tehlikeli bkr kist patlaması halinde şoka sokabiliyormuş köpeklerden geçen birşeymiş ne bileyim rabbim inşaAllah böyle kötü şeyler yasamak zoru da bırakmaz kimseyi
Zaten dışardan yatırdığım anlaşılmaz kayınpederimin çalıştığı yer var orda çalışıyormuşum gibi sigortam yatar ama 120 değilde 90 gün dediler bana canım
Arkadas disardan odesek oluyormu diye yazmisti bende onun icin yazdim canim o sekilde olmuyor diye :)) 90 gün diye biliyorum bende ama iyice arastiracak arkadas oluyorsa halledecegim ben o isi burda da detayli yazarim onu :))
yaramadı diyende varEvet evet burdaydi o arkadas karbonat ve ayvayi duydum bende evet cok pahali ama ise yarayacaksa verilir gibi geliyor bana
Var canım kayınpederimin çalıştığı yer gösterir parasını verdikten sonra ama işte aylıktan ödememiz biraz zor olucak kayınpederim yardımcı olursa konuşayım o şekilde yaparız parayı yatırırlar inşallah sonra adam öder parada yatmaz rezil olurum
Tamam canım çok sağol çokta bi vaktimiz kalmadı aslında bi an önce araştırıp başlatmamız lazımBenim de yaptiracagim bi yer var :)) yarin arkadas donecek arastirip bana bende yapacagim oluyorsa detayli yazarim ozaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?