2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
dogumdan sonra issizlik odenegi almak isteyenler icin 120 gun sarti var. Yoksa rapor parasi icin 90 gun yetio canim senin dedigin dogru..

Diyelim 34. Haftaya kadar yaptırdık sigortayı 34. Haftada bitirdik doğumdan ne kadar sonra para yatıyor canım

Doğum izni 16 hafta, izin bittikten sonra yatıyor diye biliyorum ama net tarih bilmiyorum o işlemler ne kadar sürüyordur, yakınımda alan yok çünkü ben sadece işlem süresini biliyorum

Evet simdi donüs yapti. Soyle oluyormus 8. Aydan once 90 günlük odeme yapiyormusuz once sonra da 122 günlük bir para geri aliyorsun yani cok karli bir durum degilmis tamamen tercih meselesi tek artisi parca parca verip toplu almak birde + 22 günluk para yani hemen hemen 1 aylik bir karin olacak sadece denenirmi ugrasilirmi bilemedim. Ben yaparmiyim onu da hic bilemiyorum suan

Canim ben sana birsey demedimki ben de arastirdim suan kesin donus yapti tanidik anlatti durumu bende arkadasa yazdim cokta karli bir durum degilmis dusundugumuz gibi evet sure 90 günmüs bu arada onu da soyledi.

Zaten hic calismadiysaniz sadece hamilelik doneminde yaptirirsaniz denetlemeye takilirsiniz. Cok sıkı denetim var bu konularda kardesim vergi mufettisi ordan biliyorum. Sadece hamilelik doneminde isten cikildiysa mantikli. En azindan gun olarak zorunlu hizmet surenden sayilir

Doğum izni 16 hafta, izin bittikten sonra yatıyor diye biliyorum ama net tarih bilmiyorum o işlemler ne kadar sürüyordur, yakınımda alan yok çünkü ben sadece işlem süresini biliyorum
Gidip sgkdan detaylı öğrenmek daha mantıklı demi ciddi ciddi parayı yatırıp bi yasa çıkıp alamamakta var çünkü bende öyle bi şans varki çünkü bi ara dolandırıldım hala atlatamadım devlet tarafındanda dolandırılmıyım

Dogrudur canim o konuda bir bilgim yok cok kari olsa ugrasirdim ama yokmus uzuldum suan :))

Canim ben sana birsey demedimki ben de arastirdim suan kesin donus yapti tanidik anlatti durumu bende arkadasa yazdim cokta karli bir durum degilmis dusundugumuz gibi evet sure 90 günmüs bu arada onu da soyledi.

Öylesine yorum yaptıgımı düşündün sanırım da söylediğimizden farklı bi yorum yazıp detayını ögrenip dönücem falan deyince ben kendimden şüphe ettim hani oyuzden konuyla ilgili bilgim oldugunu açıklamak istedim sadece sorun yok :)

Ama canım şöyle sigorta 600 tl diye düşünürsek 3 ay yatırdığımızı düşünürsek 1800 tl yapar. Sonra sigortayı kesip doğum iznine ayrılmış gibi göstericez gelen parada 6bin küsur 7 bin oluyor çok fazla fark var ben mi yanlış biliyorum? aslii91

Canim benim elti 16. Haftanin icinde aldi. Parayi calisiyordu o :)

Haahhahaha canım sgk ya böyle bişey sorarsan dikkat et, biyerde çalışıyor gibi kendini sigortalı göstermen yasal bişey değil sonuçta :):)

Yok canim benim oyle anlasildiysam affalo bende muhasebeciyim ama bu konuyu bilmiyorum hic. Ben kendimde yaparim diyerek o arkadasa danistim hemen yoksa sana guvenmedigimden asla degil

Alla alla o neymiş öyle :) Bunlar daha da çoğalır mı acaba ilkinde yaşamadığım bir sürü şey yaşıyorum hayır olsun :)
bende şimdiye kadar böyle bişeyle karşılaşmamıştım ama havalar sabahları aşırı soğuk olunca heralde kuruttu cildimi

Bunu da soledim ben oyle olmuyormus sanirim vergisi falan varmis onuda hesaplayip yazacak ona gore yapacagim bakalim

Yok canim benim oyle anlasildiysam affalo bende muhasebeciyim ama bu konuyu bilmiyorum hic. Ben kendimde yaparim diyerek o arkadasa danistim hemen yoksa sana guvenmedigimden asla degil

anladım canım işte mesajlaşırken mimiklerimizi göremediğimizden yanlış anlaşılmalar olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…