2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Asgari ucretten maas alan biri 6 bin lira civari alir canim.

Baktım çok şirin bi şey düşünebilirim fotosunu kaydettim :)
Hem şirin hem cok ıse yarıyor 6 ay belkı daha fazla kullandım kendı kalkınca yanı bıraktım oda baya surdu tam sure hatırlamıyorum :) hem tıtresım cok ısıme yaradı muzıgı falan:) ben tavsıye etmıs olayım

Olsun 1800 lira gibi bi para yatırıp 6bin küsur almak çok mantıklı değilmi canım
Tabiki mantikli. Raporu aldigin tarihte sgk yatio olmasi sarti var sadece. Daha once sigorta baslangicin yoksa 1800den daha az odersin hatta. Ama yakalanirsan cezasi buyuk olur. Kendi oturdugun yere yakin bir yer olsa iyi olur. Calisma bakanligindan denetime geliyorlar bazen.

Varmis evet canim arastirdim simdi ama karı yokmus ileride yazdim gorursun canim :)

Okudum canım karı hali hazırda çalışanlar için var elbet :)
Benim bildiklerim tanıdık yerlerde çalışan olarak gösterdi kendini ama kazanc yoksa neden yaptılar bılmıyorum..
Bir arkadaş denetlemeye takılırsıniz falan yazmış oda risk ben iki kişi yapan biliyorum henüz bişey olmadı..

Canim 1800 tl ev hanimi istege bagli sigortanin parasi isverenin odedigi sigorta primi daha fazla ve muhemelen de senden o parayi isteyecekler yani 600 tl degil
İş verende 600 tl yatırmıyormu canım ben öyle biliyodum eşim geldi onla bi konuşayım bu konuyu bakıyım

Kayınpederimin çalıştığı yerle aramda 5 dk var arabayla. Daha önce sigorta başlangıcım şöyle var girdi çıktı yapıldı sadece 2buçuk sene çalıştım ama sigortasız çalıştım kendi isteğimle çeyiz parası alıcaktım yaptırmadım sigorta. Raporu ne zaman alıyosun canı 32. Haftadamı herşeyi öğreniyimki herangi bi hatadan para yatmazsa ciddi anlamda üzülürüm yada ciddi ciddi işemi girsem kayınpederimin çalıştığı yerle anlaşıyım sadece sigorta yatırsın saat 3e kadar gidiyim muhasebecilik falan yaparım bilgisayar prg. Okudum zaten işlerine yararım

Belki onlar birsey odemiyolardir olabilirmi acaba babasinin falan yeriyse mesela kari illaki var ama cok cok az bide risk var demis arkadas ama o bir tik zor ona bakarsan instagramdan faturasiz satista yasak yakalanirsan ciddi cezasi var hatta ama yapiliyor hepside yakalanmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…