Belki onlar birsey odemiyolardir olabilirmi acaba babasinin falan yeriyse mesela kari illaki var ama cok cok az bide risk var demis arkadas ama o bir tik zor ona bakarsan instagramdan faturasiz satista yasak yakalanirsan ciddi cezasi var hatta ama yapiliyor hepside yakalanmiyor
Ne kadar ödüyor devlet ve aylık ne kadar veriliyor onu da öğrenir misin canımBenim mali musavir cok yakin bir tanıdığım var sordum simdi olmuyormus canim. Disardan ssk odedigin zaman istege bagli 4bli oluyormussun ama 4a li olanlara sadece dogim parasi odeniyormus canim ancak bi isyeriyle anlasip tanidik var ise seni sskli gosterecekler parasini sen vereceksin bunu da dogumdan 120 gun once falan yapacakmissin ozaman oduyolarmis benim mali musavir disardaydi eve gecince mevzuati arastirip tekrar bana donecek o zaman sana da kesin bir sekilde yazarim canim. Ama ilki hicbir sekilde olmaz bosuna yatirma dedi ikincisi icin zorlayacagim ben bakalim
Ben de bu konuyu araştırıyorum. Sana özelden sorabilir miyim90 gün doğum parası için yeterli canım, 120 gün süt parası alma şartında vardı muhtemelen o kişinin aklına o gelmiştir.
Bende Muhasebeciyim zaten canım kulaktan dolma bir bilgiyle söylemedim, yeni yasa çıkmıştır bişeyler değişmiştir tabiki eksikliğim yanlışlığım olabilir ama benim bildiğim bu şekilde.
Hiçbir bilgim yok iyi dek geldim cok sağol canımAa gebelik kaydınızı yaptırın hemen :)Aile hekimliğinde yapılıyor. Orda bir ebe sizi takip ediyor. Aşıları yapıyolar vs.
İnşaAllah canım rabbim bebeişlerimizi korusun tek istediğim buGecmis olsun insallah birsey olmaz. Zaten vucut butun hastaliklari hamilelikte ortaya cikariyor cok zor bir surecmis. Saglikla kucagimiza alalim bebisleri insallah..
Bugün 15 haftalık olduk yarın gideyim ozaman ama aile hekimim izindeydi oda doğum iznindeydi14. Haftaya kadar bildirmemiz gerekiyormuş yoksa aile hekimi ceza alıyormuş
Bazi doktorlar bence yaptiklari isi gercekten sevmiyolar bence ondan bu durum. Cok sükür bebisin saglikliymis. Ona odaklan canim. Birde devlet hastanesi ise sikayet edebiliyorsun doktoru son olarakta bence bidaha gitme bu doktora yok masama yayildin yok bilmemne ne gereksiz ikili test miydi bu sen yaptirmamismiydin
Aynen öyle salladım yarın kardiyolojiden randevum var onun doğum olayını konuştuktan sonra özeldeki dokturuma gideceğim ona sorarım herşeyiCanim kipir kipir kizini severim senin ohh mis gibi gormus gelmissin salla doktoru takma bile
maşallah kızınayahu bu doktorlar nasıl doktorlar ya bende hep devlete gidiyorum ama hiç rastlamadım böyle insanlara umarım rastlamamda
Benim mali musavir cok yakin bir tanıdığım var sordum simdi olmuyormus canim. Disardan ssk odedigin zaman istege bagli 4bli oluyormussun ama 4a li olanlara sadece dogim parasi odeniyormus canim ancak bi isyeriyle anlasip tanidik var ise seni sskli gosterecekler parasini sen vereceksin bunu da dogumdan 120 gun once falan yapacakmissin ozaman oduyolarmis benim mali musavir disardaydi eve gecince mevzuati arastirip tekrar bana donecek o zaman sana da kesin bir sekilde yazarim canim. Ama ilki hicbir sekilde olmaz bosuna yatirma dedi ikincisi icin zorlayacagim ben bakalim
İnşâAllah canım bebeğim iyi olsunda hepsi geçiyorBen artik nadiren oyleyim ama ne kadar zor bilirim acliktan agliyordum ben hicbisey yiyemiyordum insallah gececek seninde zamanla
Ay banlıydımOooo daha çok var 4 ocağa
İnsallah kızdır senin de
Ben de Çarşamba kız diyen dr a kontrole gideceğim teyit etmek için :)) ahahaha
EvetAy banlıydımbenim yengem benim veledin videosunu kendi doktoruna göstermiş o da %100 kız demiş bakalım 4 ocak’a Kadar yine de kesin demem ben
Burda moda anacım detaylı ultrasona kadar söylememek .Evet
Gecmıs olsun :)
Kız evet senin ultrasondan bariz belli
Ben renk ayrımı olmaksızın alıyorum zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beriBurda moda anacım detaylı ultrasona kadar söylememek .
Şu anda burası varya ölü toprağı serilmiş gibi . Her yer kapalı . Noel tatili . Zaman geçmiyor :) 4’üne çok az kaldı :)
Sen aldın mı senin kıza birşeyler ???
Ama bu kadar sessizlikte iyi değil . Her yer kapalı .. market vs . :) neyse .. açıkçası bende odasını filan öyle pembeli vs. Yapmayacağım açık gri-beyaz ya da bej-beyaz düşünüyorum . Ama yine de bazen o kadar tatlı kız kıyafetleri ya da erkek kıyafetleri oluyor ki ! İnsan hepsini almak istiyor :) şu emzik tutucuyu almak istiyorum :) isim yazdırıyorsun . Bunu mesela böyle biraz kız eşyası olarak alabilirim :))Ben renk ayrımı olmaksızın alıyorum zaten hamile olduğumu öğrendiğimden beri
Cinsiyet ayrımcı renkleri sevmiyorum :)
Dolabini perdesini ve beşiğini aldık
Ne güzel sesiz sakin iste
Gel o zaman Türkiye’ye cakur çukur heryer
Orda paralı mıKızlar ayrıntılı için randevu aldınız mi
Ücret ne dediler ?
Ben molfixde eğer dışarda olup değiştirmekte zorlandığım olduysa sızdırma oldu zaten sık sık degistirdigim için çok şükür bu tür olaylar çok fazla başıma gelmedi ha noldu bebek çok fazla doldurursa bezi gevşek bagladiysam oldu ama onun dışında sorun yoktu bakalım şimdi bende sleepy denicem ama hoşuma gitmezse molfix kullanicamSağol canım sleepy i çok kullanan var ama işte sızdırma oluyomuş gerçi prima hariç çoğu bezde sızdırma oluyo artık sık değiştirmek lazım yapcak bişey yok :/
Evet çok şeker bu :)Ama bu kadar sessizlikte iyi değil . Her yer kapalı .. market vs . :) neyse .. açıkçası bende odasını filan öyle pembeli vs. Yapmayacağım açık gri-beyaz ya da bej-beyaz düşünüyorum . Ama yine de bazen o kadar tatlı kız kıyafetleri ya da erkek kıyafetleri oluyor ki ! İnsan hepsini almak istiyor :) şu emzik tutucuyu almak istiyorum :) isim yazdırıyorsun . Bunu mesela böyle biraz kız eşyası olarak alabilirim :))
Parasız birşey mi varOrda paralı mı
Kızlar ayrıntılı için randevu aldınız mi
Ücret ne dediler ?
815 miBenim gittiğim özel hastanede 815 TL dediler canım. Neredesin sen 300 nereden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?