- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Bende Prof. Dr Recep has yada Prof. Dr Cihat şeni düşünüyorum Recep has 750₺ Cihat şeni öğrenemedim henüzKızlar ayrıntılı için randevu aldınız mi
Ücret ne dediler ?
Dogumdan once 4 hafta dogumdan sonra 4 hafta alabiliyorsun. Boyle birsey yapcaksan bencede onceden basla en azindan cok farkedilmesin.Kayınpederimin çalıştığı yerle aramda 5 dk var arabayla. Daha önce sigorta başlangıcım şöyle var girdi çıktı yapıldı sadece 2buçuk sene çalıştım ama sigortasız çalıştım kendi isteğimle çeyiz parası alıcaktım yaptırmadım sigorta. Raporu ne zaman alıyosun canı 32. Haftadamı herşeyi öğreniyimki herangi bi hatadan para yatmazsa ciddi anlamda üzülürümyada ciddi ciddi işemi girsem kayınpederimin çalıştığı yerle anlaşıyım sadece sigorta yatırsın saat 3e kadar gidiyim muhasebecilik falan yaparım bilgisayar prg. Okudum zaten işlerine yararım
Benimki yine en uygunu kalmış :)Bende Prof. Dr Recep has yada Prof. Dr Cihat şeni düşünüyorum Recep has 750₺ Cihat şeni öğrenemedim henüz
Tüp bebekte eğer evliysen %50’sini devlet karşılıyor . Değilsen karşılamıyor. Biz evliyiz o yüzden %50’sini ödedik. Yanlış bilgi vermeyeyim tam bilmiyorum bizim payımıza düşen 2000-2500 arası birşeydi.Parasız birşey mi var
Devlete gidersen Adam gbi ilgilenmiyorlar
300 tl istediler benden ayrıntılı için
Sen tüp bebeğide mi ücretsiz yaptırdın ?
İstanbul Beşiktaş Jinemed canım. Bende Bursada mı yaptırayım bilmedim815 mi
Sen hangi hastane
Ben Bursa Jimer
Burda da devlet karşılıyorTüp bebekte eğer evliysen %50’sini devlet karşılıyor . Değilsen karşılamıyor. Biz evliyiz o yüzden %50’sini ödedik. Yanlış bilgi vermeyeyim tam bilmiyorum bizim payımıza düşen 2000-2500 arası birşeydi.
Biz burda kontrole filan gittiğimizde para ödemiyoruz ya da detaylı da . Ha fotoğraf video aldığında ödüyorsun tabi .
Çok fazla senin tutarİstanbul Beşiktaş Jinemed canım. Bende Bursada mı yaptırayım bilmedim
Doğuma ya da hastaneye filan gittiğinde para vermiyorsun . Burda Krankenkasse deniyor (sigorta diyim) o karşılıyor hepsini . Eğer doğumdan sonra aile odası filan istersen öyle şeyler için ödüyorsun . Yani extra isteklere . Ama onun dışında ödemiyorsun . Benim yapacağım hastane bu bak . Türkiye’de doğumhane nasıl bilmiyorum ama burda böyle ameliyathane gibi değil , normal oda , orda öyle ebeler doğurtuyorBurda da devlet karşılıyor
Sadece 1500 tl istiyor ama allahlıksın
Ben 6 ay sıra bekledim sıram geldiğinde vazgeçtim
Doğru düzgün ilgi alaka Yok
Sırf devlet öyle bir hak koymuş diye yapıyorlar
Sonra özelde karar kaldım ve bize 17 bin tl ye mal oldu
Dr muayenem de 250 tl
Tahlillerimi devlette yaptırıyorum yoksa onlara da 1000 tl gbi bir rakam verirdim
Orda Doğum ne kadar senin hastanede
Bursa geliniyim canım bendeÇok fazla senin tutar
İDO ile Bursa’ya gelsen daha ucuza mal olur
Bir de benim hastanem bursanin pahalı hastanelerinden
Neden bizi kıskandırıyorsunDoğuma ya da hastaneye filan gittiğinde para vermiyorsun . Burda Krankenkasse deniyor (sigorta diyim) o karşılıyor hepsini . Eğer doğumdan sonra aile odası filan istersen öyle şeyler için ödüyorsun . Yani extra isteklere . Ama onun dışında ödemiyorsun . Benim yapacağım hastane bu bak . Türkiye’de doğumhane nasıl bilmiyorum ama burda böyle ameliyathane gibi değil , normal oda , orda öyle ebeler doğurtuyorya da küvette filan yapabiliyorsun .
Aaa ben de Mudanya yolundayım :)Bursa geliniyim canım bendeTamam İstanbulda yaşıyoruz ama eşimin ailesi orada yaşıyor. Onlar Güzelyalıda yaşıyorlar.
Arkadaşım keşke imkan olsa gelsen , burda doğum yapsan ben sana bakardımNeden bizi kıskandırıyorsun
Burda çok Lüks hastaneler bile bu şekilde değil
Resmen kıskandım
Ne mutlu sana
Burda hastanede yanında bir İnsan kalsa ondan refakatcı yemeği parsını bile alıyorlar
Aaa ben de Mudanya yolundayım :)
Özdilek var bilirsin onun arkasında evim:)
Benim de kocam İstanbullu
Sen kocani İstanbul’a götürmüşsün ben de Bursa’ya getirdim
Bende yoğun araştırmalarım sonucu Migros’un bezi olan minies i denicem bakalım herkes memnun genel olarak içinde herhangi kimyasal maddede yokmuş.Ben molfixde eğer dışarda olup değiştirmekte zorlandığım olduysa sızdırma oldu zaten sık sık degistirdigim için çok şükür bu tür olaylar çok fazla başıma gelmedi ha noldu bebek çok fazla doldurursa bezi gevşek bagladiysam oldu ama onun dışında sorun yoktu bakalım şimdi bende sleepy denicem ama hoşuma gitmezse molfix kullanicam
Ben alalı iki ay kadar oldu canımNe zaman almıştın sen
Koruparka yakın Özdilek mi? Bir şehir burnumda bu kadar tütemez ya nasıl özledimAaa ben de Mudanya yolundayım :)
Özdilek var bilirsin onun arkasında evim:)
Benim de kocam İstanbullu
Sen kocani İstanbul’a götürmüşsün ben de Bursa’ya getirdim
Ben de bunu arıyorum canım nerde var buAma bu kadar sessizlikte iyi değil . Her yer kapalı .. market vs . :) neyse .. açıkçası bende odasını filan öyle pembeli vs. Yapmayacağım açık gri-beyaz ya da bej-beyaz düşünüyorum . Ama yine de bazen o kadar tatlı kız kıyafetleri ya da erkek kıyafetleri oluyor ki ! İnsan hepsini almak istiyor :) şu emzik tutucuyu almak istiyorum :) isim yazdırıyorsun . Bunu mesela böyle biraz kız eşyası olarak alabilirim :))
Gülüm ben yurtdışında yaşıyorum eBay diye bir site var. Orda da var mı alınıyor mu bilmiyorum :/Ben de bunu arıyorum canım nerde var bu
Benim mali musavir cok yakin bir tanıdığım var sordum simdi olmuyormus canim. Disardan ssk odedigin zaman istege bagli 4bli oluyormussun ama 4a li olanlara sadece dogim parasi odeniyormus canim ancak bi isyeriyle anlasip tanidik var ise seni sskli gosterecekler parasini sen vereceksin bunu da dogumdan 120 gun once falan yapacakmissin ozaman oduyolarmis benim mali musavir disardaydi eve gecince mevzuati arastirip tekrar bana donecek o zaman sana da kesin bir sekilde yazarim canim. Ama ilki hicbir sekilde olmaz bosuna yatirma dedi ikincisi icin zorlayacagim ben bakalim
Ayyy yurtdışı mıGülüm ben yurtdışında yaşıyorum eBay diye bir site var. Orda da var mı alınıyor mu bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?