2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dogumdan once 4 hafta dogumdan sonra 4 hafta alabiliyorsun. Boyle birsey yapcaksan bencede onceden basla en azindan cok farkedilmesin.

Parasız birşey mi var
Devlete gidersen Adam gbi ilgilenmiyorlar
300 tl istediler benden ayrıntılı için
Sen tüp bebeğide mi ücretsiz yaptırdın ?
Tüp bebekte eğer evliysen %50’sini devlet karşılıyor . Değilsen karşılamıyor. Biz evliyiz o yüzden %50’sini ödedik. Yanlış bilgi vermeyeyim tam bilmiyorum bizim payımıza düşen 2000-2500 arası birşeydi.
Biz burda kontrole filan gittiğimizde para ödemiyoruz ya da detaylı da . Ha fotoğraf video aldığında ödüyorsun tabi .

Burda da devlet karşılıyor
Sadece 1500 tl istiyor ama allahlıksın
Ben 6 ay sıra bekledim sıram geldiğinde vazgeçtim
Doğru düzgün ilgi alaka Yok
Sırf devlet öyle bir hak koymuş diye yapıyorlar
Sonra özelde karar kaldım ve bize 17 bin tl ye mal oldu
Dr muayenem de 250 tl
Tahlillerimi devlette yaptırıyorum yoksa onlara da 1000 tl gbi bir rakam verirdim
Orda Doğum ne kadar senin hastanede

Doğuma ya da hastaneye filan gittiğinde para vermiyorsun . Burda Krankenkasse deniyor (sigorta diyim) o karşılıyor hepsini . Eğer doğumdan sonra aile odası filan istersen öyle şeyler için ödüyorsun . Yani extra isteklere . Ama onun dışında ödemiyorsun . Benim yapacağım hastane bu bak . Türkiye’de doğumhane nasıl bilmiyorum ama burda böyle ameliyathane gibi değil , normal oda , orda öyle ebeler doğurtuyor ya da küvette filan yapabiliyorsun .

Eklentiler

• 5648EF9E-176F-4A22-A39C-025E6AEDBE0C.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 71
  • D9F43E6A-BB15-42DD-8C56-5B155815FBBA.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 71
  • F452B4BE-4D59-4698-A1F0-281D77733893.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 69
  • 3E4CB91A-B2DB-4E92-87A6-1F0C8566EA93.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 74
Neden bizi kıskandırıyorsun
Burda çok Lüks hastaneler bile bu şekilde değil
Resmen kıskandım
Ne mutlu sana
Burda hastanede yanında bir İnsan kalsa ondan refakatcı yemeği parsını bile alıyorlar

Bursa geliniyim canım bendeTamam İstanbulda yaşıyoruz ama eşimin ailesi orada yaşıyor. Onlar Güzelyalıda yaşıyorlar.
Aaa ben de Mudanya yolundayım :)
Özdilek var bilirsin onun arkasında evim:)
Benim de kocam İstanbullu
Sen kocani İstanbul’a götürmüşsün ben de Bursa’ya getirdim

Neden bizi kıskandırıyorsun
Burda çok Lüks hastaneler bile bu şekilde değil
Resmen kıskandım
Ne mutlu sana
Burda hastanede yanında bir İnsan kalsa ondan refakatcı yemeği parsını bile alıyorlar
Arkadaşım keşke imkan olsa gelsen , burda doğum yapsan ben sana bakardım

Aslında onlarda Mudanya yolundalar. O yol üstünde Kaşıbeyaz mı ne bir restaurant var onun arkasında Göynüklü Villaları var oradalar. Hatta yıl başında bizde orada olacağız davet ettiler bu yılıda bizimle geçirin dediler. Bende Sakaryalıyım canım. Ortada buluştuk diyelim Çok yer bilmem ama Özdileği biliyorum canım

Bende yoğun araştırmalarım sonucu Migros’un bezi olan minies i denicem bakalım herkes memnun genel olarak içinde herhangi kimyasal maddede yokmuş.

Koruparka yakın Özdilek mi? Bir şehir burnumda bu kadar tütemez ya nasıl özledim üniversiteyi Bursa’da okudum, çooook özlüyorum

Ben de bunu arıyorum canım nerde var bu

Valla ben annemi emekli edeyim diye çalışıyor gösterip sigortasını ödedim, sgk tespit edip hem günleri iptal etti hemde sigortayı dolandırmaktan dolandırıcılık ve yankesicilik şubede ifade verdik. Bence hiçbu işleri girmeyin şimdi savcının dava açmasını bekliyoruz. Sgk artık eskisi gibi değil 3 kuruş İçin oralara düşmeye değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…